Se jakso on lusittu!

Eilinen oli oikeastaan melko turha päivä Horttonissa, ei juuri mitään asiallista asiaa. Sen verran sain aikaiseksi, että aikani vänkytettyä eri terpoille hekin suosittelivat omaa kipupolia. Nimikin annettiin. Kävin sitten lähtiessä paikan päällä kysymässä asiaa: ao. tyyppi ei ota uusia asiakkaita, ei edes odottamaan. Mutta jollekin saisi ajan heti ensi viikolla. Hinta alle 200 juuroa eka keikka, on 1 h -> paljon asioita & perustiedot, seuraavat halvempia.

Nyt tässä kysynkin tovereilta neuvoa: menenkö sille, jolle vapaa aika osuu vai etsinkö ns. nimellä tunnetun tyypin?! Tässä on se vaara tai miksi sitä nyt sanoisi, että saa saman vastauksen kuin kaikilta muiltakin… Näiltä nimellä tiedetyiltä on ainakin saatu hyvää, ymmärtäväistä hoitoa sekä oikeaa lääkitystä. Se on nyt päivän miettiminen, tai kahden, edessä!

polls_Old_Lady_In_Car_0712_581880_poll_xlargeTämän aamun ja osan ehtoota kulutan kirjoittamalla Valentiinolle. Päivällä Belga tulee lounaalle, lupasi ehkä myös imureerata. Itse pitäisi ainakin ruiskuun sekä muutakin pientä. Lounaan väkertämisen lisäksi siis. Olen niiiin ylösotettu tänään, varsinaisesti. Lisäksi kankea ja kipeä, eilinen otti koville. Taksoa ei saanut iltapäivällä kuin lennosta ja Taksikeskus oli tukossa niin, että puhelut katkesivat vähän väliä (soitin monta!!!), prletto!!! No, lopulta joku tuli taksilla ja kaappasin auton kuskeineen, pääsin lopultakin kotoon. Jossa on edelleen kylmän nihkeää.

En ehtoolla jaksanut vaivata päätäni vieraalla kielellä, koska olin supiväsy ja nälkäinen. Hemmottelin itseäni parilla karjalanpiirakalla ja palalla inkiväärisuklaata. Lisäksi hömelöä liikkuvaa kuvaa, juggaa ja müslia sekä obligatorinen onema! Näin sitä voi hoitaa itseään kuntoon *vitsi*. :P

Kaffetta, leipää, juustoa, vitamiinoja!

ALLEKIRJOITUS

                                           POLKA – SIITÄKIN SE SELVISI!

11 vastausta artikkeliin ”Se jakso on lusittu!

 1. Tuosta lääkärihommasta en osaa sanoa muuta kuin, että jos sille tunnetulle ei pääse, niin olisko syytä kumminkin mennä toiselle. Iso rahahan se on, mutta kerran se vaan kirpasee. Saisit ainakin uuden mielipiteen ja tunnissa ehtii jo paljon selvitellä asioita. Jospa hyvin ottaisi tosissaan.

  Terkut Pelgalle ja Minnille kans, rattoisaa lounasta :)

  • Joo, samaa mietin. Toisaalta, ajattelin tänään selvitellä ao. tyypin taustoja, jos yhteydet vain pelaavat… ;) Saisi ainakin ennen jolua homman hoidettua!
   Kiitos, tämä on meidän perheen *eheheh* puuhapäivä! :P

 2. Jos kerran ei sitä tiettyä nimeltä tunnettua saannu, ni löytyiskö joku toinen jonka nimi talossa tunnetaan. Jos ei, niin sitten on vaan luotettava ja mentävä sille kellä on aikoja.
  Tollassii kipui kun sulla on, ei pitäs kenenkää joutuu sietään, varsinkaan sun jota on riivattu jo mielestäin riittävästi. Ainakin on saatava reippaasti lievennystä kipuihin eli tepsivät lääkkeet, niitä meinaan on. Muu kuntoutuminen lähtee sitten vasta kunnolla käyntiin, kun kivun saa pois.

  Tää nyt on tietty mun kohdalta koettua ja otanta on pieni, 1.

  • Oikeessa oot… toisaalta mistään ei löydy just nyt tietoa tuosta nimestä. Muuta kuin että on erikoistunut mm. kivunhoitoon (no niin ne kaikki siellä kipupkl:lla). Ehkä mä varaan sen ajan ma ja katsotaan sitten. Se on vaan niin, että jos hän saa minusta tietyn käsityksen ja määrää tiettyjä mömelöitä (joita en missään nimessä syö), ei enää tämäkään paikka ole käypäinen… ;)
   Fysterppa oli samaa mieltä kuin sinä (ja minä), että mahdoton jaksaa tehdä tiettyjä kuntoutusjuttuja ym., koska kivut häiritsevät liikaa! Eli siinä on tietty lausuntoa, samoin pipologille valitin samaa ja yllättäen myös toimintaterpalle, kun vauhtiin pääsin! :D

 3. Nimeltä tiedetyn pakeille ehdottomasti koska aikaisempi hyvä palaute on se tärkein. Muiden kanssa voi mennä lottoamiseksi ja se on turhan kallista puuhaa noilla hinnoilla.

  • Se ei vaan ota nyt asiakkaita. Toisaalta taas kuulin, että hällä on toinen yksityisvastaanotto toisaalla eli taidan kilauttaa ensin sinne!

   • Hyvä hyvä. Josko ne asiat lähtis vihdoin kulkemaan oikeaan suuntaan!

 4. Nyt vasta tuli mieleen, että Polgaraahan vois tutut tukea euroja lähettämällä. Vaikka vaan pikkasen mutta jos useempi laittaa niin auttaishan se. Siis ei mitään keräystä vaan ihan selkeetä rahaa tilille. Tai voishan sitä ostaa vaikka kirjan hieman kalliimmalla häneltä. Sopiskohan tällanen vai teilaako plokisti idean…

  • Minä teilaan idean välittömästi! Veronpalautuksista on oma osuuteni vielä käyttämättä; osa meni Belgalle joulu- ja synttärilahjukseksi ja Valentiinolle piti laittaa pieni juttu. Ei, kyllä minä pari vastaanottoa pystyn maksamaan!!! Eli kiitos ideasta, mutta ei kiitos – ajatus on toki kiltti! *pus*

Kommentointi on suljettu.