Onko päivä vai yö?

Ihan samaa mustaa tai hieman harmaampaa. Ei silti, minä pidän pimeydestä. Pimeyden Lapsi, Varjojen maan kasvatti… Siinä meni sitten Itsepäisyyspäiväkin, ehh. Lounastimme Belgan kanssa, kuten tavallisestikin lauvantaisin, tarjolla oli hieman parempaa muonaa. Hyvää oli ja jäi taas sopivasti itselle tämän päivän appeet. Belga imureerasi ja minä hoidin kissanhuoltopoliittisia toimenpiteitä – muuta ei enää jaksanut. Päivän rasitteet eli kokkaaminen ja tiskaaminen olivat saaneet jo selän niin pahalle tuulelle, etten uskaltautunut silittämään. Joskus toiste, mihin tässä on kiire?! Itseäni vartenhan minä ne verhot laitan, jos laitan. Ei niitä kukaan muu tule tänne katselemaan, nih!

Mikä päivällä ihmetytti ainakin minua, oli se, että naapureista suurin osa näytti olevan jossain kylillä eli ei ollut valoja torpassa. Siis oli Itsepäisyyspäivä: Käyvätkö ihmiset kylässä toistensa luona? Päivällisellä? Muuten vaan? En minä tiedä enkä tunne enää ketään, joten on pakko julkisesti kysellä tällaisia asioita. Olen viettänyt viimeisen neljännesvuoden sisätiloissa!!!
HappyIndependenceDayFinland-65219Eilen alkoi eniten ketuttaa taas Iltapulun uutinen vasta paistetun leivän menemisestä roskiin. Tuo on niin räävitöntä, että miten joku edes kehtaa. Eikö ao. leivät voisi laittaa tavallisiin pusseihin ja niitä voisivat ottaa ne, jotka tietävät, että mitään allergioita ei ole. Eiköhän tämä kansanosa ole vielä prosentuaalisesti enemmistönä? Minua niin inhottaa nähdä mitään ruokaa viskattavan pois, tosissaan.

Erehdyin edellisehtoona käymään eräälläkin keskustelusivustolla, joka ei näköjään aiheuta kuin pahaa mieltä! Ihmiset ovat kummallisia, kaikilla tuntuu olevan hirveästi rahaa joihinkin todella omituisiin asioihin ja kerrotuista mielipiteistä sai suoranaisesti näppyjä. Onneksi ymmärsin häippästä nopeasti pois, en provonnut itseäni osallistumaan vielä idiootimpien keskusteluihin. ;)

Jahas, jospa tänään tästä lähtisi laittamaan pyykit pyörimään näin sunnuntain puhtauden kunniaksi. Sitten voisi alkaa laskeskella, mitä tarvitsen Horttonissa tiistaista eteenpäin. Ensin kuiteskin susivaffat kaffet kera kärtsätyn leivän ja juuston sekä tomangin sinappisilmällä! :P

ALLEKIRJOITUS

                                           POLKA – ÄRTSY VANHA LEHMÄ!

6 vastausta artikkeliin ”Onko päivä vai yö?

 1. Luin tuon iltapulun jutun. Voi hitto, vai ainesosaluettelo nyt puuttuu. On se kumma, että on runsaasti ihmisiä, jotka söisivät ne hyvillä mielin ilman mitään luetteloita. Kiukuttaa moinen.

  Imurointiapäivä oli minullakin eilen ja vinksautin selkäni kumartaessani sängyn alta imureeraamaan. Auts!

  Eikä ne saaneet eilen edes kunnon mielenosoituksia aikaiseksi eilen, katsoin uutiset. Lälläreitä. Toista oli viime vuo…, ai niin, ei mitään, anteeksi.

  • Tuota mä juuri tarkoitin; eiköhän ne leivät suurimmalle osalle kelpaisi ilman lappujakin!
   Imurointi on vaarallista, siksi minä sitä välttelenkin. :P
   Äläs muuta sano. Silloin kun me…. niin, tosiaan…. eipä mitään…

 2. Pimeys on synkkänä syntyneiden olotila.

  Tämän normaali ihminen oli itsekin pois kotoa itsenäisyyspäivänä, istuin ystävän sohvalla, teimme käsitöitä ja katsoimme linnan juhlia.
  Ihanan normaalia, kerrankin!

  • Totta

   Kuulostaa vaarallisen normaalilta ja kamalan sosiaaliselta! :)

 3. E-virattomat ja muut kaltaisensa ovat niin vieraantuneita todellisesta elämästä, ettei safkahaasku tunnu siellä missään. Vaan onko ihmekään. Moniko esmes on edes tietoinen tästä Oiva-puuhastelusta. — Luulin tuota ensin tsoukiksi, mutta kait ne tosissansa ovat. Be warned: 100 % Kummeli-takuu!

Kommentointi on suljettu.