Omenoita ja jugurttia

on tarpeeksi niitä päivä varten, jolloin ruokakaupat ovat kiinni! Minusta se on riittävästi. Belga oli nähnyt reissullansa eilen useampia kaksikärryllisiä ruokaostoksilla olevia. Kuka sen kaiken syö? Sanon suoraan, ettei taatusti kukaan ja ketuttaa suuresti, mikä määrä hyvää muonaa menee turhaan taas roskiin. Fyi fan!

Täällä ei mene mitään roskiin. Meillä ostettiin vain se, minkä minä syön tässä ja Belgan kanssa lauvantaina. Muuten siis melko normaalia muonaa, jopa. Vähän ehkä lisuketta enemmän – hyvin ehkä. Mitä jaksan tehdä. Jos edes jaksan. Eilisenkin lounaan kuittasin vaihteeksi uunipotulla (mikrossa tulee aivan sikahyviä uuni- tai veneperunoita yhdelle ihmiselle!) ja fisulla  sekä porganoilla. Mitä sitä sen kummempaa! Minä en ole mitään tehnyt, että ansaitsisin jostain syystä sen  parempaa. Eikä minulla olisi varaakaan mihinkään. Jos olisi ollut rutosti ylimääräistä lovvoa, olisin tehnyt kivan käytännön pilan ja tilannut Joulupukin käymään Belgalle, viemään vaikka pari suklaarasiaa tms. Olisin halunnut nähdä nuorenmiehen ilmeen! :D *korvaamatonta*

hating-christmasHörhökin poikkesi eilen pikaisesti tuomassa yhden jutun. Hyvinhän heillä pyyhkii torpassa: kaupunki tarjoaa muut jouluruuat, mutta kinkun hörhöliinit ostavat porukassa. Kun taas vertailimme tuloja, Hörhö saa enemmän kuukaudessa kuin minä sekä lisäksi fattan maksamana lääkkeet, lekurin ja muut kulut. En ole kade, mutta voisi alkaa hiljalleen maksaa sitä velkaa. Ai niin, sehän menee ulosottoon. No, joka tapauksessa. Ai, miten niin katkera?! :(

Minä kulutan nämä tylsät päivät puputtamalla hyviä omppoja sekä välillä ihan vähäsen suklaata. Siinäpä ne heekut melkein ovatkin. On tietty daadeleita sekä juggaa ja müslia illoiksi, ei sovi unohtaa. Se huono puoli, että kirjat ehkä loppuvat kesken. Onneksi voi aloittaa uuden kierroksen omista, niistä löytyy aina jotakin. Varmasti jostain netin syövereistä löytyy myös liikkuvaa kuvaa, joka ei käsittele näitä pippaloita!

Siksi minä kaffen jälkeen aionkin mennä uusiounille ja valvoa piruillessani koko seuraavan yön. Olen tässä valvonut jo kohta pari yötä kipujen kanssa kaksin, ei pitäisi tehdä mitään ”rasittavaa” *mrrhrrmhrmh*. Ensin kaffetta ja leipää, ehkä juustoakin?

ALLEKIRJOITUSPS: Kaikille upeita kortteja (mm. Kartanosta) lähettäneille ISOT KIITOKSET!!! <3

                                                    POLKA – TAAS SE VALITTAA!

4 vastausta artikkeliin ”Omenoita ja jugurttia

 1. Eilen aamulla katselin ruokakaupassa sitä ihmisten määrää. Näyttää siltä, että pula-aika on tulossa siitä hamstraamisesta päätellen. Kaikkea ostetaan varmuuden vuoksi ja paljon ja heitetään tosiaan sitten pois. Jo parkkipaikkaa Rismassa oli vaikea löytää. Onneksi olin niin aikaisin liikkeellä, että sain nopeasti tarvittavat ostokseni koriin ja kassalle.

  Kirjojen pitäisi riittää, ne sinulta tulleet jemmasin ajoissa ja onneksi en ole muistanut (hyödykäs huono muisti :) ), joten OF ja Rauli odottavat kirjaston pinon lisäksi. Niin, hm, ja se The Miähen jemma, Haanpaa ym, missäköhän…

  Rauhallisia päiviä sinne Malmille, kivut mokomat menkööt j-lomalle!!!

  • Ruokaa on, ei huvita syödä.
   Kirjoja on, ei jaksa lukea, koska särkeejuiliivistottaa, sorry.
   Käden kivut estävät jopa ajattelemisen (?!) :(

 2. Itse olen niin pieniruokainen, että vatsaa vääntää, kun käy kaupassa. No, ei se ole minulta pois, jos joku syö itsensä ähkyyn. Jokainen tavallaan.
  Leben lassen ja silleen.

  Joulunpyhätkään ei haittaa, samanlaista päivää kun elää aina eli arkista.

  Kirja tuli, poikkean joku päivä tuomaan!

  http://youtu.be/Ky5E6VwSZpE

  • Ei se minultakaan ole pois, kunhan ihmeteltiin (ja paheksuttiin poisheittämistä).
   Samanlainen päivä kuin kaikki muutkin, tosin sain otettua päikkärit just sopivasti!
   Haa, hienoa! :)
   Patti on OK, mutta…

Kommentointi on suljettu.