Nyt ne päivät iskivät takaisin!

Jos kadotinkin tuossa *muka* haahuillessa kaksi päivää, karma päätti iskeä sitten eilen takaisin. Uusiounet aamulla vielä olivat lupaavat, mutta sitten pitikin jo pakkoruiskuun. Se on meikäläiselle melkein työksi laskettava toimenpide; katsoa sopiva aika, kunto ja koipien sekä käsien toiminta. Mielellään vielä niin, että saisi joko syötävää tai juotavaa sen jälkeen. Eli siis ruiskuun!

Sitten on tuossa tullut varmaan viikon verran puhuttua jotain pölyjen pyihinnästä. No niin, Minni hyppäsi kirjahyllyn yläkerroksiin. Sieltä karisikin sitten kissan verran pölykoiria. Sisuunnuin, etsin rätin ja vihreän omenan tuoksuista öljyä – suurin osa pinnoista siistiytyi edes jotakuinkin siedettäviksi. Huomautettakoon, että tässä vaiheessa aloin olla jo aika räähkässä kunnossa.

chocolate_anti_christmas_girlie_design_xlargeVielä piti pakata pari kirjaa täksi päiväksi sekä laatia alustavaa puutelistaa. Belga on vielä tulossa tänään ja käy postissa, kirjastossa sekä hakemassa pari juttua kaupoista *vain mikäli missään ei ole kohtuutonta jonoa – kirjaston katson kuitenkin pakolliseksi*. Kaiken tämän tehtyäni, myös lounastettuani, tiskattuani ja ties mitä muuta tehtyäni kello tulikin taas pimeä ja lumisade. Krääks! Niin meni päivä ja kyllä, sain tehtyä nuo jutut. Sen huomaa, joka paikka on jäykkis ja kipumömelö vie vain terän muutenkin pahimmista oloista. Voitte siis kuvitella, että ongelmatonta ei ole edes meikäläisen elo rollerin kanssa täällä viuhtoessa. Kyydissä milloin mitäkin, veitsistä, saksista, uuniperunoista ja kirjoista lähtien…

Kiitän taas saamastani postista – on se niin kivaa kuitenkin. Lisäksi Valentiinokin ilahdutti ylimääräisellä kirjeellä ilmoittaen erään asian selviämisestä, josta oli itse ollut huolissaan. Mukavahan se on saada kirje ja taas on jotakin, johon myös vastausta kirjoittaessa voi viitata :) Ei siis turhaa märinää tahi väninää – se säästetään, viisaasti kyllä, tänne blögiin! :P

Yule-lounas jää syömättä, samoin j-lounas tai päivällinen eikä ole niin väliksikään. Belgan kanssa on jo sovittu lauvantaisesta apehdinnasta ja sitä ennen sekä sen jälkeen Minä Itte voin loihtia mitä kummallisempia herkkuja omaksi (ja tietty Lady Minnien) ilokseni. Ans kattoo, jaksaako sitä tehdä mitään vai syönkö fisua suoraan purkista. :) Suotavaa olisi, että saisin nukuttua joinakin öinä ja myös, että illoiksi netti tarjoaisi jotakin todella tyrmäävää ei-joulupitoista liikkuvaa kuvaa tai typerää sarjaa! Kyllä minä aikani saan kulumaan, mutta silmät eivät kestä jatkuvaa lukemista tai ruudun tuijottamista, kumpaakaan. Vaihtelua on siis saatava silleensä sopivasti!

Vaihtelua ei tarvita kaffen, leivän ja juuston tilalle!

ALLEKIRJOITUS                                          POLKA – MÖMELÖIVÄ EMÄNDÄ!

4 vastausta artikkeliin ”Nyt ne päivät iskivät takaisin!

 1. Tuntuu, että olet vaikka mitä tehnyt siellä niiden kadonneiden päivien tilalle, ei ihme jos on kipeät paikat. Suunnitelmat tuleville päiville, hm, kuulostavat hyviltä.

  Meillä on yksi kauppareissu tehtävänä, sitten saa olla kotona rauhassa monta päivää. Kirjoja ja ruokaa on sekä koti ympärillä, mitäs muuta ihminen kaipaa?

  Jännittää se posti, että mitä tulee tänään… :)

  • Juu, tunnen tehneeni jotain… vihloo, juilii ja ketuttaa, että piti alkaa touhuamaan yhtään mitään.
   Kirjat riittävät, taidan syödä vain jotain. Jotain.
   Sitä ei tiedä, miten fillari kulkee tuolla lumessa Kustillakaan?!

Kommentointi on suljettu.