Matkalle Varjojen Maahan?

Etsimme matkalle matkanjohtajaa, oppaita sekä runsasta määrää kiinnostuneita osallistujia. Tarkoituksena on tutustua tämän maan tarjontaan ns. kaikissa mielissä sekä osallistua erilaisiin aktiviteetteihin paikallisten eläjien mukana. Turvallisuus taataan!

Näin siinä siis kävi. Hemmo oli mielipidelääkeihminen, joka suosi Lyrdeä ja olisi kuinka toisin pakottanut meikäläiselle vähän paraa… ne kun ovat niin turvallisia! Eli ei tehoavia lääkkeitä, koska koukku *koukku sillä on perskurkkanassa*! Kerroin kokemukseni, kieltäydyin kunniasta napsia näitä mitään enää lisää tahi uudelleen. Sain kuitenkin nimen Horttonin kipupkl:lla, joka voisi ottaa vastaan. Siis siten, että itse maksan. Ja maksaisinhan minä.

Evil-DoctorTänä aamuna tapaan pipologin ja fysterpan, joille molemmille puhun asiasta edelleen. Nyt tuosta toisesta vaihtoehdosta. Niin täyttä siellä kuitenkin on, että mennee seuraaville jaksoille (helmikuu)… Plääh! En minä taida jaksaa. Vaikka pakkohan se on. Tämä on aika pashamaista, sanoisin. Nyt varsinkin lähtö jonnekin monena päivänä peräkkäin on niin äärettömän rankkaa, että ette voi kuvitellakaan. No, mitäs minä tässä valittamaan, kun ei ole mitään valitettavaa *asiantuntijalähteiden mukaan*! Huomenna jatketaan normiohjelmaa.

Arvauskeskuksen ylileidi kirjoitti; sain uudet nimet ja yhteystiedot omalääkärille. Hän se oli minun nimeni antanut psyk.hoitsulle! No, joka tapauksessa olen siitä kieltäytynyt ja se asia on hoidossa nyt. Pitääkin laittaa laps tänään apteekkiin kaiken muun ohella. Samalla Belga lupasi käydä viemässä ja hakemassa postia, kirjoja ja jotain syötävää. Kotona ei ole juuri mitään, koska olen syönyt sen snadin lounaani tuolla. Eilen jopa toin omenani kotoon! :)

Ei kuulkaas paljon naurata! On kylmä, koska myrsky viilensi torpan. On särky, koska kipeä ja plaastarien vaihtopäivä. On vaikka mitä muuta, mutta nyt on kyllä jaksut harvinaisen loppu.

Ei kun kaffetta ja kappa rauhoikkeita!

ALLEKIRJOITUS

                                    POLKA – ARGH, YLÖS JA MATKAAN!

8 vastausta artikkeliin ”Matkalle Varjojen Maahan?

 1. Voihan perskules niitten lekureitten kanssa. Miten helvatassa kaikille tyrkytetään mielialalääkitystä, oli vaiva mikä tahansa. :(

  Matkalle ilmottaudun mukaan, laita nimi listalle. Olen varma, että tulee hauskaa jengiä :)

  • Ei voi mitään, koska Käypä hoito on niiden Pyhä kirja! Grauh!
   Juu, kaikkihan me lähdemme, minä jo pipologille siitä sanoinkin… ;)

 2. Ilmoittaudun reissuun mukaan!
  Lyrde kehittelijäporukka olisi pitänyt tappaa kehtoon, samoin sitä lääkäreille lobanneet edustajat koska nyt lekureiden päähän ei mahdu muuta kuin Lyrde – tuo ihmelääke vaivaan kuin vaivaan! Nyt myös pienempinä pakkauksina Uotilan lapsillekin!
  Ärh.

  • Totta, mikkään ei oo mittään jne. jollei siinä ole ….. olkoot, tämä ei sovi kenenkään silmille! :)

 3. Mulle kans tarjottii ihan samaa ku sulle, kieltäydyin ja pääsin kipuplk. Oon horttonin moisesta kuullut vaan hyvää, toivon syvästi että saat sieltä oikeen avun.

  Reissuun ei mun kunnolla lähetä, mutta kiitos kumminkin!

  • Juu, Tsadin kipupkl:llehan ei pääse. Horttoniin, joka on kallis, jos itse maksaa ja pitkä jono. Pitää miettiä, koska se lienee ainoa keino.

Kommentointi on suljettu.