Lisää jänniä kipuja

ja vaivoja, taas. Okei, eivät ne uusia ole. Nyt vaan jostakin syystä ovat tällä viikolla äityneet oikein pahaksi ja niihin tuo kipulääkitys ei tepsi. Eli lonkkaa juilii, mutta pahin kipu on jossain perskurkkanassa :o Mikään ei auta; ei lääkitys, ei kylmä tai lämmin, ei hieronta. Edelleen se on minusta iskiaismaista, mutta kun on sanottu, ettei voi olla… :( Liikkuminen pahentaa, samoin istuminen ja seisominen taas saa myös selän kiljumaan. Itku tässä on tulla, prle. Onneksi lekuri soittaa tiistaina – saisi luvan antaa joko diagnoosin tai valjastaa kipulääkityksen uusiksi. Tilanne on nimittäin nyt aika paha eikä mikään avita. Pitäisi vaan pysyä tietyssä asennossa sängyssä, liikahtamatta, ja sehän on tietty mahdotonta. Eli kärvistellään taas ilman unia ja pilkkien päivän mittaan.

Sain hätinään eilen lounaan laadittua, kun aloitin jo aamusta klo 8 jälkeen kuorimalla bataatteja. Lisukkeeksi kaikelle muulle siis. Hyvin upposi molempiin ja jämiä jäi moneksi päiväksi. Katsastan tänään, mitä noista voi jatkojalostaa tai pistää suoraan pakkaseen. En minä jaksa kaikkea syödä parissa päivässä… Hyviä olivat varsinkin fisut ja erityisesti sitruunasilakka – kiittelen kainosti itseäni :) Kalkonifilee currytandoortahnalla siveltynä oli mehukasta ja sopivasti maustettua, erinomaista sanoisin. Belga vetäisi kaksi täpötäyttä lautasellista ja minäkin otin kerran vähän lisää.

keep-calm-and-remain-bitterOtti aika koville laatia ruuat ja tiskata, siinä tulee liikehdittyä yllättävän paljon. Kannattaa joskus laskea. Silti en suostu syömään valmisruokia, ihan pienestä pakosta esimerkiksi. Toki joskus, jos tilanne sitä ehdottomasti vaatii, mutta samalla vaivalla tekee jo itsekin jotakin! On minulla kiltti laps, vaikkei se mitään koskaan kerrokaan tekemisistään *juu, olen vähäsen ude kuitenkin*. Tarjoutui imuroimaan ilman pyyntöä. Sanoin myös, ettei ole pakko lähteä kaupoille tai asioille ensi viikolla, jos ei jaksa tai halua. Hän ilmoitti olevansa ihan valmis käymään, koska itse tod.näk. kävisi muutoinkin tuolloin Malmilla. Ilmeisesti hänkin näki, että ihan ei ole The Äitee kunnossa. Sen verran saatoin päästellä rumia sanoja. Mutta kun joka askel sattuu, sattuu kovasti! Päivässä voi olla vartin verran kivutonta aikaa, jos sopiva asento löytyy. Se on kylläkin harvinaista… siksi tässä ovatkin taas hermot menossa! Kyllä minä kipua kestän tiettyyn rajaan asti, mutta kun pitäisi myös pystyä liikkumaan, edes käymään kusella, juomassa ja istuakin hetkittäin – nyt alkaa nauru olla todella vähissä!

Ei naurata myöskään se, että nyt tuon kulutushelvettijuhlan jälkeen siirrytään tuhluuttamaan rahoja kirjaimellisesti taivaan tuuliin. Enkä minä edes pidä raketeista, paljas taivas on kauniimpi! :) Katkeroko? No, en ainakaan Uudesta Vuodesta, sen juhlimisesta, syömisistä ja dokaamisesta nyt en ainakaan! *hah* Ihan sama ja jokainen tekee tietty mitä haluaa. Minä taidan kaivautua vain peittojen alle. Minä en toivoisi muuta kuin sitä, että jollain keinolla saisi kivut minimiin ja pystyisi liikkumaan itse. Pienet on toiveet, prle.

Nyt kaffetta ja leipää, tarjolla on pyykinpesua ja muuta hommaa siten, että taatusti koskee!

ALLEKIRJOITUS

                                               POLKA – AINA VAAN SATTUU!

8 vastausta artikkeliin ”Lisää jänniä kipuja

 1. Jostain syystä en päässyt sinunkaan blogiin aamupäivällä, epäilen kyllä, että vika oli meidän langattomassa. Tulikohan sille pakkasraja?

  Kuusenpystyskuvia tulostettu ja keksin siihen jotain vielä ja laitan vetten taakse :)

  Äitee, sehän on Siiri Rantanen?!?

 2. Bataat! Maistuis tok’. Ikävä kyllä lähi-Koo tyrkyttää vain Ihmemaasta kuskattua, enkä suostu. Mahtaakohan tuota saada mistään ns. neutraalin maan versiona, Afriikasta esmes?

  Mutt joulu on senttäs förbi. Ahh iloa! :)

  • Oli hyvää, joo – eikä tarttenu itte katto, mist maast o ko Belga kävi kaupoill *välttelee vastuitas* ;)
   Onneksi! :)

 3. Vielä kun alkavan viikon kestäisi niin sitten helpottaa . pakkojuhlijoillakin on näet kiire pelastaa itsensä konkurssilta joten he ovat poissa kuvioista :D

  Sunnuntai-iltaa rakas Polga ja sympatiat kivuista. Vähän samassa jamassa ollaan kun pää on täys räkää ja se buustaa tätä kroonista päänsärkyä ihan uusiin sfääreihin.

  • Totta ja eiköhän tässä jaksa odottaa. Kiirehän ei ole mihinkään.
   Auts ja voih – parantumista Jurttaan, toivottavasti räkätauti alkais jo helpottaa!

Kommentointi on suljettu.