Katosi toinenkin päivä!

No nyt ei ole millään mitään rajaa. Eilinenkin hävisi vain jonnekin siinä haahuillessa. :o Toisaalta – ihan sama meikäläiselle. Pölyt eivät juokse karkuun eivätä ne prleen pitkikset kiipeä itsestään alahyllyltä esille. Kaikki on siis ihan kohdallaan…

Edellisyö meni melkein valvoessa, koska en vaan saanut unta ja käden takia sitä sopivaa asentoa on mahdoton löytää. Käteen ei auta edes tämä kipulääkitys, se on pahana. Se tarvitsisi lepoa, mutta ei saa. En nääs pysty nukkumaan toisella kyljellä, koska sen puoleinen lonkka äityy taas todella kipeäksi siinä vaiheessa. Tämä on sellaista arpapeliä, mitä tehdä ja missä asennossa yrittää edes nukkua. Joskus, kun saan käden hyvin tuettua johonkin lokoseen, saatan urvahtaa – siksi siis eilen tulikin otettua oikeat päikkärit! Juu, hyvää teki. :) Selityksenä siis sille, että mitään ei torpassa kuitenkaan tapahtunut!

Nyt titrailen nuita kipulääkkeitä sopivasti vaikuttaviksi ja se on vähän hankalaa. Ehkä se onnistuu vielä, toivoo tämä! Nyt mennään 4 kpl / vrk, varaa nostoon on. Mutta jos ajattelee, että ottoväli pitäisi olla suhtkoht sama, tulee jo ongelmia. Tai toisaalta ei, koska kuitenkin olen yöllä hereillä… Njääh, odotellaan nyt vielä muutama päivä. Härra doktori soittaa n. vkon päästä ja silloin voi pyytää joko lisäämään annosta tai sitten keskustellaan lääkityksen vaihdosta, ainakin osittain tjsp. Riippuu ihan tuntemuksista tuolloin. Uskoisin annostuksenkin jo tasoittuneen siihen mennessä.

hE3CC2D6EJahas, siis normimaanantai ja pahkeinen, unohdin eilen toivottaa kaikille Yulea. No, tänään on siis vuoden lyhin päivä: Yulea, iloa ja valoa kaikille – tästä vain päivänvalon aika pitenee! :) Kun muutenkin jotkut jaksavat huolehtia pienemmistäkin eli meidän kaikkien karvamölleistä, muistakaa myös huolehtia näin juhlien aikana. Älkää antako sopimattomia heekkuja, jooko? Ja olkaa muutenkin tarkkoja verojen maksusta ja muusta, kas naapurimaassa asiat hoidetaan jo näin karskilla tavalla! =^-^=

Taidan tänään käydä pakkoruiskussa, pakata pari kirjaa menemään ja tsekata puutokset kaapeista ja mahd. jääkaapista. Belga käy vielä huomennissa asioilla, joten kaiken olisi parasta olla valmiina ja hoidettuna. Ai niin, soossinkin voisi laittaa jo tänään tekeytymään… Juu, olisi kaikenlaista pientä edelleen tekeillä, mutta joko ei jaksa tai pysty. Tai sitten ei vaan kirjaimellisesti huvita yhtään mikään! On lupa olla huvittamatta.

Siis kaffetta ja mömelö kielen alle! :cool:

ALLEKIRJOITUS

                               POLKA – IMESKELEE KUIN VIIME HÄDÄSSÄ…

5 vastausta artikkeliin ”Katosi toinenkin päivä!

 1. Onneksi Minnistä ei tarvi veroja maksaa, ainakaan vielä :)

  Tästä se päivä sitten pitenee, kevättä kohti…

  • Apua, nehän veis Minnin veroNA!? :( Se ois kamalaa, mun ainoa kaveri *eikä aina sitäkään*…

 2. Hyvää Joulua Polga!

  Niin ja Minnille kanssa. Tässä pääsi kans pari päivää hukkumaan enkä ole vielä ehtinyt tutustumaan miten sulla kävi sen uuden lekurin kanssa mutta toivottavasti hommat lähti etenemään parempaan suuntaan ja mitä itämaan ihmeisiin tulee niin tuo kissojen takavarikointi osoittaa jälleen sen että voima ja älyn suhde on vakio.
  Pusuja ;)

  • Samoin sinne – myös Valkyyrialle ja Aljohille (molemmille vähän heekkujen kanssa, sä saat vaan testiraksuja!) :D
   Juu, kannattaa siis pitää huolta Aljohistakin.
   Kuin myös!

Kommentointi on suljettu.