Kannattaako valittaa?

No, Iltapulun mukaan ainakin pähkinöistä  *jo / vasta* kannattaa valittaa! Siitä lähtien siis voi kaikesta märistä, tehdä valituksen tahi peräti kantelun, jos on oikein sillä tuulella.

Minä nyt ihan ensin sanon, että se Lorri on kyllä todella kajahtanut tapaus! Ihmettelin, kun Horttonissa oli vielä juttu fysterpan kanssa kesken ja puhelin soi – nron näin kaupungin numeroksi ja arvelinkin, että jospa joku on jo saanut valitukseni. No ehkä on saanut, ehkä ei. Vastasin kuitenkin juuri em. syystä ja puhelimessahan oli arvauskeskuksen psyk.sh, joka kysyi milloin haluan tulla varaamalleni ajalle?! Siis että mitä? Kerroin, että en ole varannut aikaa, en ole ajan tarpeessa ja jos Lorri on varannut ajan, en myöskään asioi tämän henkilön kanssa enää tulevaisuudessa. Ziis, Lorri yrittää väkisin tehdä minusta masentunutta! Oikeasti… Siis ihan varmasti tuolle ajalle olisi ollut jollakin muulla oikea tarve. Minä nyt sanoin olevani Horttonissa, meneväni psykkan konsultaatioon tällä vkolla täällä enkä aio tavata ketään muuta asian merkeissä. Piste. Uskomatonta perseilyä!

fun_12c330238d008a24fec761f8fd347109_h_Funny_Pics_Folder_s339x500_142799_580-s339x500-147726Horttonissa paikat olivat ennallaan ja kävellä piti taas niin maan hemmetisti. Eilen oli vain fysterppa. Lisäksi sain *ihan ilman lupia kylläkin* järjestettyä ajan lekurille täksi ehtoopäiväksi! Voih, nyt sitä peukutusta vasta tarvitaankin! Kiitos kaikille eilen peukuttaneille, myös hiuksille ja muulle pystyssä olleelle *wirn*. Minä nyt ihan oikeasti tarvitsen kunnon lääkityksen. Lisäksi omasta mielestäni tarvitsisin myös pari apuvälinettä, joita ei nyt oikein ole silleensä tarjolla. Minun pitää jutella varmaan toimintaterpan kanssa asiasta, luulen, että hän tajuaa mitä ajan takaa! Asia ei olisi kovin iso ongelma ja siihen olisi yksinkertaiset ratkaisutkin – tosin sellaiset epäperinteiset, että eräitä asioita ja tavaroita käytetään niiden käyttötarkoituksen vastaisesti, joka ei tietenkään ole kiellettyä. Eri asia on, tajuaako tämä kaveri sen… pakko, kun minä innostun selittämään!

Eilen ei sitten oikein muuta. Fysterpalle kerroin, miten edellisen session jälkeen olin vaan kipeämpi kuin tavallisesti ja olen nytkin kipeämpi *paljonkin* kuin viime jaksolla. Sanoi huomaavansa, ei ihme; olin nukkunut neljä tuntia, katkonaisesti. Siinä sitten jotain yleistä ja muutamia vaihtoehtoja, hänet tapaan ainakin vielä pari kertaa tällä vkolla. Muuten talo makaa tavallansa ja ruoka sekä varsinkin leipä oli hyvää! :)

Ei tässä muuta kuin kohti uusia seikkailuja! Ensin kaffetta ja jotakin leipää, kappa rauhoikkeita ja tavistaksolla liikenteeseen…

ALLEKIRJOITUS

                               POLKA – EN ON PAKKO OLLA HULLU!!!

5 vastausta artikkeliin ”Kannattaako valittaa?

  1. No eipä sitten ihme, että niille psyk.sh:lle ei riitä aikoja tarvitseville, kun niitä kaupataan sellaisille kuin sinä, jotka ovat toisaalta kipeitä. Voi pahus!

    Peukut on tystyssä ja hiuksetkin tänään!

  2. Haa!
    Tässä se nähdään; kun sitä oikeaa hoitoa ei haluta antaa eikä edes niitä hemmetin raksuja, niin kyllä energiaa sekä vastaanottoaikoja järjestyy kun ihmisestä yritetään väkisin leipoa aivoton zombi!
    Se on noitten mieleipidelääkkeitten kanssa sellainen juttu että nykyinen lääkärikunta yrittää vetää joka ainoan asiakkaan hitaalle ettei tälle tule mieleenkään kysellä asianmukaisesta hoidosta – lääkkeistä nyt puhumattakaan!

    Toivottavasti saat edes jollekin tolalla asioita siellä Horttonissa, mä olen hengessä mukana ja tietysti respalla rovehtimassa jos saat asiat hyvälle mallille ;)

Kommentointi on suljettu.