Vierasta ja vapaata!

Meilläpä kävi eilen vieras! Ihan melkein keskustasta asti, joka on jo huomattava asia. Oli oikein mukava tavata taas – toivottavasti nähdään useamminkin :) *hirmusti terkkuja sinne kotoväelle!!!*  Molemmista antisosiaalikoista paljastuu yhdessä nimittäin omalaatuisen sosiaalisia piirteitä, niin ettei sanotuksi saa sanaa väliin *tsihih*. Ei vaiskaan, me kiitämme käynnistä ja Minni lähettää koirulineidille tassufemmat ja lupaa viestitellä >o< Minusta oli oikein mukavaa ja viihdyttävää asetella kaikki maailman asiat kohdallensa!

Muuten eilinen menikin siinä lukiessa, lounasta mutustellessa ja muutamaa asiaa lievästi setviessä. Ei siis mikään tehopäivä. Tänään onkin vuorossa kodinhoidollisia toimenpiteitä eli isohko pyykki, papereita pitäisi viedä ja jotain muonaakin laitella. Lisäksi eräs leidi tulee poikkeamaan eli tätäkin on vahdittava. Joka päivälle siis jotakin tekemistä taas tälläkin viikolla.

Huomiseksi on se  soittoaika fyssalle niistä lääkkeistä. Oi kertokaa, mitä minä aion hänelle sanoa? Tai tiedänhän minä. Sanon vain, että nyt meni sukset ristiin uuden arvaajan kanssa… En minä valehtelemaan ala. Totta minä puhun, eikö? Edelleen mietin sitä, että voisin laaatia ehkä edes jonkinlaisen rungon keskustelulle. Muuten haahuilen taas ympäriinsä enkä pääse itse asiaan. Meikäläinen on hyvä haahuilemaan, usein ja monessa asiassa!
arts-cafe-coffe-coffee-coffee-art-coffee-cup-Favim.com-38106
Koska muuta haahuiltavaa tänä aamuna ei liene, haahuilen nyt kaffelle kera tavisappeen…

ALLEKIRJOITUS
                                    POLKA – JOPO ON VIHREÄNÄ PAREE…!

9 vastausta artikkeliin ”Vierasta ja vapaata!

  1. Toivottavasti se keskustelu meni ok.

    Itse teen aina listan ranskalaisin viivoin, jos pitää puhelimessa tai lekurissa muistaa monta asiaa. Entinen (se hyvä, meidän ikäinen) omalääkäri tiesi jo tämän ja sanoi aina, että anna se lista vaan tänne, niin käydään kaikki vaivat läpi. Ei nää nuoret :(

    • Vasta tänään eli tiistaina. Tarttee varmaan, joo. Yleensä olen tehnyt, mutta ei aina toimi (esim.. sen Lorrin kanssa) :(

  2. Lykkyä lääkkeitten kanssa!
    Itse taidan käydä Varjojen Maassa ostoksilla koska sairaalalta ilmoitettin että joko Lyrica tai ei mitään – parempaa ei ole kuulemma tarjolla (pthyi mikä vale)

Kommentointi on suljettu.