Vetkuilua

Vetkuilu on sitä, kun ei saa aikaiseksi mitään. Ei sitäkään, mitä ehkä pystyisi. Kaiken voi näköjään siirtää. Ainoa pakollinen toimi oli eilen kirje Valentiinolle, no siihen sainkin menemään koko valoisan ajan ihan kevyesti. Tuloksena vaatimattomat 1 598 sanaa. Ei siis kehumista.

Tuossa naureskelin näitä joidenkin lupauksia olla ostamatta mitään vaatetta vuoden aikana. Minä en ole ostanut oikeastaan juuri mitään pariin-kolmeen vuoteen. Vain, jos on ollut ihan pakko. Eli punaiset Vansit, koska ne nyt sopivat koipiin – ehkä vielä *käytetyt nekin*. Samoin taisin viime talvena (vai oliko se jo vuosi sitten) ostaa talvikengät, koska edelliset olivat risat. Kirjaimellisesti. En ole ostanut edes kalsareita, pessyt kyllä! :) En koe minkäänlaista ahdistusta siitä, että en ole kuluttanut. Lisäksi meikäläisellä on vaatteita tuolla tod.näk. koko loppuelämäksi. Eli ei ongelmaa! Ongelmaa ehkä alkavat tuottaa kirjat. Uskokaa pois, mutta mielessä on alkanut käydä jo jonkunlainen karsinnan aloittaminen muutenkin kuin myymällä niitä! Auts, koskee – mutta voiko ja pitääkö kaikkea säilyttää?! :o
i_love_ny_t_shirts_big_appleJosta tuli mieleen, että pari opusta näyttää menneen kaupaksi. Hah, pääsee kauppaan ensi viikolla. Siis Belga pääsee. Ehkä keksin jotain muutakin ostettavaa kuin onemoita. Belga oli ihmeissään, millä minä oikein aion elää koko viikon. Btw, on laps tullut äitiinsä: kun pyysin tuomaan 7 – 8 onemaa, hän tietysti oli ostanut mahdollisimman isoja (todella isoja!) ja halpoja! :D No, pakkasessa on jotain vielä ja kaapissa kulutettavaa, leipoakin pitäisi ja Belgalle väsätä lounasta täksi päiväksi. Hui, miten touhukasta.

Kaffetta… onemaa…

ALLEKIRJOITUS

                                       POLKA – TYHJÄ, LAISKA, VETKUILIJA!

2 vastausta artikkeliin ”Vetkuilua

  1. Minuakin on huvittanut nuo ’älä osta mitään’ ja ’en osta vuoteen uusia vaatteita’ jutut. Olen viimeisen viiden vuoden aikana ostnut vain juuri sellaisen välttämättömän mikä on mennyt rikki. Hyvin vähän. Uusia vaatteita ei edes tarvi. Vanhoja on tarpeeksi. Kunhan vaan kaikkiin vielä mahtuisikin :)

    Laadukasta äiti&lapsi-päivää ja rapsut Minnille!

    • Aivan… vaatteita olisi karsittavaksi asti, jos vaan jaksaisi. Kengät on, btw, jo karsittu *jippii itselleni*! :) Ostettu ei todellakaan ole mitään. Ehkäpä veronpalautuksista ne toiset villasukat?

Kommentointi on suljettu.