Paluu normieloon?

Polka ilmoittautuu vakinaiseen palvelukseen – väninä ja märinä päivittäistä. Usein turhaa, mutta silti ainakin *omaa* mieltä kiehtovaa ja omalaatuista. Sanokaa, että on kiva?! Onhan? ;)

Yhteenvetona vielä, että sapiskaa sai talon huono sisäinen tiedonkulku (ei siis yllätä yhtään!), opasteiden kehnous, aikataulun perskohtainen sovittaminen mättää varsinkin hidasliikkeisille (ei ehdi, koska lähes jokainen vastaanotti tai hoito menee yli aikansa). Kiitosta saivat minulta osaston väki, joka vei jopa kädestä pitäen oikealle hissille, jollen osannut suunnistaa sekä oli muutenkin ystävällistä. Etenkin koska olin ns. avustettavien vaikeasti kuntoutettavien porukassa ja olin tietämättäni liiankin omatoiminen *wirn* :) Lisäksi asiantuntijat ovat todellakin asiantuntijoita, uskon tähän vakaasti. Siltä osin kuin heitä nyt tapasin; tulin jopa kaikkien kanssa toimeen. Tosin päälääkärin kanssa piti taas tarkistaa asioita, mutta nyt kyse lieni hänen kielivähemmistöosuudestaan – ei se haitannut, mutta olisimme ihan yhtä hyvin voineet puhua toista kotimaista… Johtava ylihemmo ei myöskään koristellut turhia, oli asiallinen ja totesi sen, minkä me kaikki tiedämme: tiettyjä kovia kipuja on hoidettava lääkkeillä muun hoidon osana. Horttonissa on tuota muuta hoitoa kyllä tarjolla ihan toivomuksen ja valinnan mukaan sekä lisäksi lekurin lähetteellä vielä lisää. Eli ensi jaksolla meikällä on taas uutta jännää kerrottavaa. Tämä saanee nyt riittää talosta!

Koska kuitenkin eräät nais- sekä mieshenkilötkin (?!) ovat olleet poikkeuksellisen kiinnostuneita fysterpasta, voin pistää pari sanaa asiasta. Paras apu kaverista oli siinä, että hän selkeästi kertoi mistä tietyt kovat kivut johtuvat ja voiko niitä mahd. itse jotenkin avittaa. Osaa voi ja niihin sain helpot kotiharjoitteet. Lisäksi eilen käytiin läpi muutamia kipupisteitä muljautellen ja nuljautellen niin, että masokisti olisi ollut onnesta soikeana. Sanoinkin kaverille, että sattuu niin, että tekee melkein nannaa. Hemmoa nauratti! Lupasi, että saan tehdä tätä samaa myös kotona! Normaaleja vatkutuksia ja klottien jyystämistä kovalla pallolla – teki juu kipeää. Lisäksi kinesiateippaus oikeaan nivuseen ja tuohon lonkan tiimoille, jossa teipin pitäisi olla muutaman päivän. Ei se miltään oikein tunnu, mutta nyt tiedän ainakin mistä on kyse. Emme siis harrastaneet mitään sen kummempaa. Enempi itse kyselin, mitä uskallan ja voin tehdä, etten vaurioita peruuttamattomasti jotain. Aika paljon, näköjään. Osa on muuten *hassua kyllä* asioita, joita olen kai vaistomaisesti jo tehnyt (tyyny polvien välissä, vartalotyyny *meikällä pehmoelukoita päiväpeiton alla* asennon parantamiseksi, ravistelut ja riiputukset). Tämä ei vastanne virallista terppaslangia, mutta toivon teidän tajuavan mitä tarkoitan?! :)
'Too tight?'Sosiaaliseerasin parin leidin kanssa vähän enemmänkin ja ainakin yksi heistä on tulossa samalle jaksolle joulukuussa. Ei paha lain ja tuolloin ehkä osaa jo paremmin kulkeakin. Ohjelma tulee tod.näk. olemaan raskaampi. Sitä odotellessa rapottelen myöhemmin noista arvauskeskuksen sun muista asiaan liittyvistä hommista. Huomenna teen ehkä viikon jakson paperityöt Lekaan sekä muuta asiaan liittyvää. Myös Valentiinolle on kirje saatettava loppuun, en millään jaksanut enää eilen kirjoittaa. Kun pääsin kotiin, latasin vaffat kaffet ja otin vajaan tunnin tirsat. Olin niin väsynyt, että tärisin…

Belga on tulossa lounaalle, lupasi siivota ja avittaa ainakin parissa kotihommassa. Hyvä niin, saan vähän puhtaammat olot tännekin hetkeksi ja ehkä ensi viikon aikana saisin tehtyä muita rästihommia pois kuleksimasta. Niitä on muuten yllättävän paljon, koska en jaksanut tehdä iltaisin niin yhtään mitään! Muuta? No, minun mielestäni ei oikeastaan nyt muuta. Jos jollakulla on jotakin kysyttävää Horttonista tms. asiaan liittyvästä, kysy tai privaa, vastaan taatusti.

Nyt kaffetta ja vääntämään lisää tekstiä – toivottavasti Valentiino ei ole hermostunut jo, vaikka ilmoitinkin etukäteen ehkä kirjeen tulevan vähän myöhässä! Ne miehet *phuuuuuuuuuuh* :cool:

ALLEKIRJOITUS

                                 POLKA – RUNNOTTU & KASAAN TEIPATTU!

4 vastausta artikkeliin ”Paluu normieloon?

 1. Palvelukseen astuminen vastaanotettu! Oli kyllä hienoa, että asiat tuntuivat edes kääntyvän postiiviseen suuntaan Horttonissa. Kunhan sitten toteutus skulaa vielä.

  Noo, enhän minä siitä fysterpasta nyt niin kiinnostunut *märkiä unia* :D

  Mutta just samoja ohjeita minäkin sain siltä erittäin asialliselta oropediltä keväällä polveni suhteen, että mitä voi ja kannattaa tehdä, ettei vaurioita polvea/lonkkaa lisää. Ja sen, että kunnon särkylääkeannos, että pystyy tekemään ja ennenkaikkea nukkumaan.

  • Toteutuksen osuutta meikä aina epäileekin; suunnitelmat ovat siis kyllä hyvät! :)
   Vai ei… höh… mä voin antaa sen kaverin perskohtaisen kännikkänumeronkin! :cool:
   Jep, näinhän se on. Mutta taas tuli tehtyä pieni virhe… hommia.

Kommentointi on suljettu.