Toimistohommia ilman unelmia!

Pääsin sitten tekemään osan hommista pois – no joo, Valentiinolle on menossa kirjalista. Siinä sivussa sitten tuli tehtyä vähän muutakin. Puretin kaamerasta kuveja ja vähän muokkailin niitä, jotta Lady Minnie voi esiintyä edustavana tiikerineitinä >o< Makselin pois laskuja ja jätin viestin, että toivottavasti se sössöttävä herrahenkilö ei enää ikinä ota yhteyttä. Minulla on ymmärrys tallella, en halua enkä tarvitse tiettyjä palveluita – annetaankos  olla?! Edelleen lievästi ottaa päähän tuo koko juttu, koska ilmiselvästi siinä yritettiin tarjota vaihtoehtoa, että en ole joko lukenut postiani tai en ole ymmärtänyt sitä. Kyllä olen, mutta miinusmerkkisellä vaihtoehdolla ei ollut mitään tarjolla! :o

Jahas, pitäisi huomenna taas pakollisesti käydä kylillä. Helkkarin apteekkiasiatkin ovat kyselyjen varassa, onko uusittu vaiko eikö?! Muuten aika on kolmen viikon päästä… no, kai sitä jotain nappeja tuolta löytyy. Kun mikään ei tehoa, voi vaikka raksutella niitä. Ihan sama. Kirjoja postista ja kirjastosta on tulossa aikamoinen läjä. Lisäksi tuo apteekkihomma, vihannestsioski ja tietty muonakaupat. Postiin menee myös pari ostettua opusta – niillä rahoilla käydään kaupassa. Just, toivoisin aina, että tilanne menisi tasan. Yleensä siis ei tod. mene!

Postia tuli eilenkin. Valentiino on saanut osan kirjoista, ilmeisesti ainakin pari kirjeistäni on jossakin hukassa tahi muussa petoelläimessä. Täytyy laittaa kyselyä tai odottaa, että palautuu. Lisäksi tipahti yksi kohtalainen kotimainenkin opus, eli ei paha päivä lain. Lounaaksi sitä saladoa kurkkusattumilla, koska muuta ei oikein ole. Myöhemmin kaffetta näkkärin ja hillohelmen kanssa, joka ei ole pahaa lain! :) Olisi kai siellä keksejäkin ollut, mutta jäi vähän nälkä, suoraan sanoen. Iltahan täällä kuluu aina lukien ja netissä roilaillen, vaihtoehtoja ei ole!
OLYMPUS DIGITAL CAMERAMinni on nyt tajunnut selkeästi tuulettimen edut: kissa makaa selällään koivet harallaan ja vatsakarvat viimassa taipuen metrin päässä tuulettimesta. Ei suoraan edessä *viisas!* vaan hieman sivussa sekä ilmeisesti nauttii olostaan, koska goisii ja hätinään viitsii iltapäivällä ja alkuehtoosta avata silmiään. Kun olen menossa itse sänkyyn lukemaan ja yrittämään nukkumistoimenpidettä, alkavat Minnin jännät yöpuuhat! Koskaan ei tiedä, mitä täällä on yön aikana tapahtunut. Vaikka olen hereillä, en jaksa lähteä selvittämään kaikkea keskellä yötä…

Jahas, pitäisi varmaan alkaa kasata kauppa- ja toimintalistaa huomiselle sekä muuta vekkulia. Lienee myös syytä katsoa jotakin kokonaisvaltaista päällensä, ettei minua pidätetä ympäristörikoksesta! Kaffetta kuitenkin ensin, ziitos!

ALLEKIRJOITUS

                    POLKA – POSTI JA KIRJAT OVAT TÄRKEITÄ!

6 vastausta artikkeliin ”Toimistohommia ilman unelmia!

 1. Minni on niin mietteliäs tuossa kuvassa. Osaa hän mokoma hakea talon parhaan paikan tuulettimen lähellä…

  Juu, tiedän pukeutumisongelman. Kotona on käytössä abt 15 vuotta vanha iso Marimekon hihaton trikoomekko (riskillä ruma). Tiiät varmaan, sellanen ihana , ei purista mistään. Mutta sillä ei voi mennä ihmisten ilmoille :D

  • Ai mietteliäs. ;) Jos oikein muistan, tuollon olin taas häirinnyt leidiä kesken päikkäreiden ja ilme on lähinnä ”mitvit, taaaaaaaaaas!” :)
   Sulla on sentäs ihan mekko, mulla on kotona päällä vaan näitä teeppareita, jotka peittää pärsheen. Kaikki ovat sopivat kuluneita, pinttyneitä jne. Siksi on oikeasti muistettava laittaa jotain muuta ulos mennessä päälle. Nää on mukavia…. itselle, ei muille! :cool:

   • Joo, on se mekko, nilkkoihin asti, mutta se on hirveän värinen, haalistuneen keltaisen ja beessin väriset raidat. Siis näyttää yöpaidalta. Reputusmyynnistä joskus halvalla ostettu :)

    Tänään on +29 ja ehkä haavan ja tammen lehdet juuri ja juuri väreilee… :(

    • No mutta, sä TIEDÄT sen olevan mekko kuiteskin…
     Uhhh, en tiedä paljonko ulkona – sisällä 30 (kaikki kaihtimet kiinni ja tuuletin päällä). Ulkona aivan sietämätöntä, kävin olemassa 5 min partsilla ja alkoi hiki valua sojona! :(

 2. hah!olen kulkenut jo kauan yöpaidassa melkein ympäri vuorokauden.sellanen kanssa ison t-paidan kaltanen.naapurin mies on nimittänyt (oma vaimonsa kanssa kulkee samanlaissa) meidän asut ”oinaalan kansallispuvuiksi”.mikäpä sen hienompaa!terv.

Kommentointi on suljettu.