Hoitaa asioita!

Piirtäkääs vaikka vaihteeksi kruksi seinään, jooko? Minä nimittäin tartuin tuohon puhelinkalikkaan jo aamukahdeksalta ja aloitin asioiden hoitamisen. Tai oikeastaan asian, koska kyseessä on kokonaisvaltaisesti minä ja mömmöt sekä lekuri. :P Onneksi täällä on siirrytty tuohon takaisinsoittoon eli ei tarvitse roikkua jonossa tuntisotalla. Se jopa toimii, josta onnittelen entistä työnantajaani *kiero wirn*. Niin… minä tiesin, että tästä ei tule helppoa! Mömelöt on määrätty Arvaustalosta ja niitä on titrailtu omisarviksen luvalla. Eli arvauskeskuksen tiedoissa on vain fyssan lääkelista, joka on päin perhettä. Annoin oikeat tiedot ja pyysin mahd. mukaan uusimaan ne. Koska Arvaustalon papereita ei tuolla tietenkään ole, ehdotin, että lähettävät lomakkeen minulle allekirjoitettavaksi ja palautan sen. Silloin voivat tilata kaikki matskut! En ala käydä taksolla arvauskeskuksessa vain allekirjoituksen takia, en todellakaan! Leidi hiukan ihmetteli, mutta kun kerroin, että kävely ei onnistu ja invatakson käyttö arvauskeskuskäynteihin on big no-no hän jo tajusi missä mennään. Eli juuri nyt ei mennä missään! Sain väliaikaisen arvislekurin, joka on suoraan LOR:ista :D *kikattelee itseksensä* Hän ehkä ensi viikolla uusii jotain tai sitten ei. No, apoteekissa on 50 mg Ramboja jokunenkin pakkaus, mutta miettikääs vähän: 50 mg:n litkuramboja pitää liuotella päivässä 8 kpl ja se on melkoisesti. Lisäksi litku nyt on vaan pahaa ja pahempaa on se makeutusaine, jota ne sisältävät! Hätätilassa siis pärjään – sain ajan tuolle LOR-kopiolle 21.8. Juu, on mömmöjä. On. Mutta ei ole oikeita ja / tai toimivia sellaisia. Ilmoitin myös, että tahtoo lähetteen kipupkl:lle. Ihan vaan varmuuden vuoksi, jos Horttonissa heittäydytään veemäisiksi. Jep, asia siis hoidettu jotakuinkin. Parempaan en pystynyt, tai ehkä olisin, mutta se olisi vaatinut rahaa ja ex-omisarviksen etsimistä ja muuta hässäkkää. Joka tapauksessa on parempi pitää nyt yhteyttä tuonne, koska siellä jatkossa tulen kuitenkin käymään.

Hah, Varaston hällintösekretaari lupasi lopultakin ottaa asiakseen metsästää sen työtodistuksen, jota olen jokusen kerran kysellyt. Sanoi siitä huomauttaneensa kyllä – herrojen hitaat kiireet, tehän tiedätte?! ;)

Valentiinolta tuli oikein sievä ja herttainen kortti sekä suht lyhyt kirje. Oli kertoman mukaan kiire saada kirje matkaan (mukana oli yksi palautettava paperi), joten siittä ei sen kummempaa. Hauskaa oli se, että hän kyseli juuri samojen kirjojen perään, jotka viime viikolla ehdin Amatsoonista hamstrata lähettäväksi! :D Toivottavasti niiden saapuminen on ylläri, koska ensimmäisen pitäisi olla jo perillä huomenna tai ylihuomenna! Ei minua turhaan ole sekretaariksi aikanaan valittu, minä hoidan hommat jo ennen varsinaista ehdotusta :) Huvittaa kyllä, että miten tämä näin sattuikin – meillä on kyllä aikaisemminkin ollut tämmöisiä outoja yhteensattumia. Ihan kuin kirjeet olisivat tavanneet matkalla ja keskenään sopineet jotakin…
ART-0255-2_1024x1024Muuten sanoisin, että täällä on vähän lämmin. Oli eilen ja on nyt. Eilen oli varmaan kaikkein kuumin päivä näillä seuduin tai ainakin painostavin. Hiki valui solkenaan, vaikka vain kirjoittelin tai lueskelin. Argh. Muonaksi puputin salaattia, kuten sopiikin – sattumina tällä kertaa raikkua (Liiterin tarjoukset!) :) Onemat maistuvat ehtoolla, samoin jugga & müsli. Ei sitä kovin paljoa tarvitse tällä kelillä, mikä on tietty myös ilahduttavaa. Ilahduttavaa ei ole sen sijaan se, että lonkka alkoi kirroilla oikein työkseen pahemmin kuin ikinä ja oudosta paikasta, hmmmm. :( Tekee kipeää *kiroilee myös*! Nukkumiset ovat aivan hänessään eli unta saa tunnin silloin, toisen tällöin ja päivällä hyvin lyhyet päikkärit safkan jälkeen. Vasen koipi on joutunut ottaman kaiken vastuun kävelemisestä ja Polkan pitämisestä pystyssä, joten jalkapöytä kipeytyi jälleen kerran ja koipi muistuttaa taas ranskanpullaa. Se menee ohi, mutta se kestää jokusen viikon. Tai sitten pitäisi lepuuttaa ihan kunnolla, mutta kun ei voi eikä saa! Hmrmphrrhmph.

Tänään ohjelmassa parin kirjan pakkaaminen myyntiin ja postitukseen, näillä jo kuittautuvat Valentiinolle menneet kirjat! Ei tarvitse urputtaa siellä, nih kerta. Olen hukannut pari vanhaa kälyistä teepparia? Olenkohan ollut niin innokas, että olisin laittanut ne johonkin kierrätykseen tms? Semmoisia olisi tällä kelillä tarvis kotona monta, kun suihkun jälkeen voisi vaihtaa ainakin kuivan paitamekon. :) Täytynee vielä tsekata parin pinon takaa. Nykyisten vaatekaappien mitoitus on niin outo, että meikäläiseltä on ennenkin kadonnut vaatteita vaatteiden taakse :o

Nyt kaffetta ja aamun mömelöarvonta sekä vitamiinot, sitten voisi kirjoittaa lisää. ;)

ALLEKIRJOITUS
                                POLKA – JOSKUS MUKA-TEHOKASKIN!

8 vastausta artikkeliin ”Hoitaa asioita!

 1. Meil toimii kans hyvin toi takasinsoitto. Eilen pyysin uusiin ressun, ni 7 minsan päästä tuli (pyytämättä) txt et ressu on uusittu.

  Mä jouduin meneen arv.kesk. koko lääke-arsenaalini kanssa, et sai siirrettyy kipupolin sijasta uusimisen tk:hon. Nyt uusiminen on todella vaivatonta, kun annoin viellä luvan kattella tietojani reseptikeskuksesta.

  Usein käy niin, että joku asia vaatii paikanpäälle tulon, mutta kun kertoo olevansa liikuntarajotteinen, ei paikalle tarttekkaan tulla. Tosin esim. tk:ssa tarkastavat koneelta onko rajote totta.

  Kovin samallailla menee edelleen vaivat sun muut. Kuumalle ei voi mitään, kämppä pimeenä kun kaikki verhot on kiinni et ees makuullaan pystyis joteski oleen.

  Kyllä se siitä viellä pahenee. ;DDD

 2. Muistan hyvin taannoisen siirtymisen työarvauksesta muun terveydenhuollon piiriin. Joka hiivatin välissä piti luvata ja vannoa ja hakea itse ja viedä ja tuoda papereita. Arvostan suuresti yksityisyyden suojaa, mutta kun tuntui, että niitä lupia piti antaa tietojen siirtoa varten ihan solkenaan. Eikä tuo eRespakaan mitenkään ongelmaton aina ole. Osa yksityisistä (gyne ja psykiatri) ovat vielä manuaalisten paperirespojen käyttäjiä, jotta on monenlaista respaa… monenlaista uusimista. Aina pitää muistaa :(

  Kuuma on juu, kädetkin hikoo kuin entisellä tytöllä:)
  Meinasi hermo mennä kun taas soitti minulle yksi ilmalämpöpumpun myyjä. Viilennystä saisitte nääs, pöh. Sellainen vempain ei näihin neliöihin vain yksinkertaisesti riitä, tähän ”kartanoon” tarvittaisiin kymmenen kapplaletta. Kyllä ne myyjät sitten uskoo, kun kerron neliöt.

  Se rasti on piirretty sinisellä tussilla seinään :D

  • Jep, mulla on sama ongelma – pitää muistaa, tai pitäisi… Lisäksi osa Arvaustalon ja arvauskeskuksen materiaalista on joko vanhalla ohjelmalla tallennettuja eli uusi ei lue eikä tue niitä *kiva moka*. Toivoa sopii, että paperikopiot löytyvät.

   Vai kädet hikoo? ;) Joka väli hikoo kuin entisellä neitsyellä vai mites se nyt menikään :o

   Kiitos kruksista! En taida tänään uskaltaa jatkaa. Tai katsotaan. Sattuu liikaa, koska juoksin maratonin eli vein roskat!!! *voitto!*

 3. LOR = Laillisesti Operoiva Rosvo ?

  Piirroskyvytön kun olen, vedin latexia pensselimitalla. Ahh! kalikoipa toistekin, saan piilohon tapeetista pläntit. :/

  • Eheheheeh, leidin nimi on suoraan LOR:sta (Lord Of the Rings), jos lisätään loppuun yksi kirjain. Nimensä perusteella siis hankala hyyppä.
   Kalikoin varmaan huomenna lisää, joten voit valmistautua… :)

 4. Se että sulla ja Valentiinolla menee ajatukset yksiin ei voi tarkoittaa kuin yhtä asiaa ;)

Kommentointi on suljettu.