Ohjelmassa käynti kylillä!

Olemme siis päässeet normaaliin *mitä ikinä se onkin* aikatauluun ja torstai-aamuna meikäläinen käy hoitamassa pakkoasiat kylillä. Postiin on menossa pari kirjaa, jostain syystä myynti on taas melkein pysähdyksissä. No, ei voi mitään! Ehkä joku tajuaa jossain vaiheessa, että niitä kirjoja siellä on ;) Kirjastossa on jo melkoinen hivakka varauksia, ihanaa :D Atteekissa on muutamakin e-repsu, jotka on ihan pakko hakea. Osa mömelöistä on nimittäin ihan loppu. Toisaalta, kun kivut ovat tätä luokkaa, tulee joskus mieleen koko lääkityksen lopettaminen! Lopettaisi vaan ja alkaisi tehdä jotain muuta. Esimerkiksi juoda kirkasta viinaa tai käyttää jotain laitonta. Josko se jelppaisi paremmin. Ainakin olisi mukavampi kärsiä – tai ehkä ei edes tarvitsisi kärsiä. Sammuessa saisi ainakin jonkinverran myös nukuttua. Tämä alkaa kuulostaa vaihtoehtona joskus jopa ihan houkuttelevalta. Oikeasti.

Minä olen niin kettuuntunut siihen, että aina sattuu ja pitää varoa jokaista askelta, käden ojennusta, jopa käsin kirjoittamista! Arvatkaas, kun eilen täytin niitä Horttonin lomakkeita, joita oli jokunenkin kappale! Ei siitä käsialasta ota kukaan selvää. Nimittäin kättä särki taas niin, ettei pystynyt kunnolla kirjoittamaan. No, soittakoot ja svinduilkoot, ei paljoa kiinnosta. Minä olen nyt nimittäin aika krantusti puhuteltava tuon jutun osalta; jos voisi vaihtaa, vaihtaisin nuo ns. kyntöviikot kahteen käyntiin kipuihin erikoistuneen lääkärin vastaanotolla! Nih kerta – mielestäni hyötyisin siitä enemmän. Koska Iltapulu tarjosi vain sosiaalipornoa, annettakoon puheenvuoro Metrolle, joka sanoo, että on kiva katsella meikäläisen näköisiä ihmisiä! :( Minusta tuossa sanojenvalinnassa on jotain perin kälmiä.
i-m-not-fat-new-quotes-at-quote4fun-326269-475-262Sain eilenkin sentään kirjoitettua yhden jutun ja vietyä sen framille kohtuullisen kivuttomasti, mistä kiitän vain itseäni ja perskannikoita. Touhuilin noiden kirjojen pakkaamista, muiden kirjojen etsimistä *että kaikki oikeat ovat mukana, meillä kun on kolmenlaisia kirjoja!* sekä kauppalistan laadintaa. Lista ei ole onneksi pitkä, mutta tulee siinä taas kantamista, voi huokaus sentään. Yksi kassillinen jo pelkästään kirjoja, sitten maitoa, juggaa ja mehua, vihanneksia ja hetelmiä. En uskalla edes arvata kilomäärää, vaikka senkin voisi joskus tarkastaa. Voisi ollakin aika mielenkiintoista. Tärkeintä olisi nyt vaan jaksaa taas tämäkin reissu kunnialla. Minä niin toivon, että en olisi ihan kamalan kipeä illalla ja huomenna. Niin, saahan sitä toivoa. Kaikenlaista hölmöä.  Kuten esimerkiksi, että minun ympyräni jätetään rauhaan! Se, että ne ovat pienet – se on ihan oma asiani. Nih, prle!!! :P

Eilenkin väsytti niin helkkaristi koko päivän. Aamun sain käyntiin luettuani aika shöppelin meilin :) On se kiva, että muistetaan heti herättyä :D En minä kyllä olisi muuten viitsinyt edes nousta, olisin mennyt sänkyyn lukemaan ja yrittämään edes pieniä lisäunia. Yöt jäävät todella lyhyiksi nykyään. Sellaista kunnon unta noin pari tuntia, yleensä vajaat. Sitten on pakko nousta, koska sattuu ja hakea lisää troppia. Sitten yritetään horrostella aamuaikaiseen asti, eli tuohon auringonnousuun tai joskus sitä nousee jo ennenkin. Ei vaan jaksa maata! :( Vali-vali, märi-märi – ei ole hyvä koskaan. Juu, ei tietenkään pitäisi valittaa, mutta minä valitan silti! Minä edelleen kysyn, missä luuraavat ne asianmukaiset kipulääkkeet ja kuka niitä suostuisi määräämään. Halukkaat lääkärit voivat privata, kiitos!

Sitä tiskivettä muistuttavaa kaffetta, mömelöitä, vitamiinoja, pala leippä!

ALLEKIRJOITUS

                                               POLKA – AINA SE VALITTAA!

3 vastausta artikkeliin ”Ohjelmassa käynti kylillä!

  1. Viian on muutaman kerran välähtänyt mielessä kun kunnon lääkkeitä ei ole mutta onneksi se on jäänyt vain hetkelliseksi ajatukseksi – sen kanssa kun menis taas muutama vuosikymmen.

    Kasviksia menee meilläkin tolkuttomasti kun väsätään lihaisia salaatteja elikkäs rehuja med kana tai kala, ei näillä painostavilla keleillä jaksa syödä rasvaista ruokaa. No, jokunen grillimakkara ja kana on mennyt vaikken ole tälle kesälle vielä omaa grilliä korkannutkaan.

Kommentointi on suljettu.