Normit tänäänkin…

eli tavissöndaagi, ei sen kummempaa. Onneksi Belga eilen toi taravoita kaupasta, ettei tarvitse lähteä alkuviikostakaan mihinkään. Saa kiroilla kipeyttänsä kotona rauhassa :P Onneksi Belga myös pesi kevyesti partsin, joten teen pari pientä hommaa siellä vielä ja sitten sekin on OK. Yksi homma on vielä tekemättä, johon apua tarvitaan. Se jätettiin suosiolla ensi viikonlopuksi.

Tein lounaaksi metvursti-vihannes-juustopiirakkaa, saladoa ja jälkkärikaffelle kaura-kookoskeksejä (hyvejä!). Ihan itte tein, koska tässä on myös yksi periaatteellinen kysymys: ruoka paitsi ostetaan itse se myös tehdään itse. Toki jossain ja joskus voi vähän hyppiä, mutta kyllä nuokin kaikki on ihan itte tehty – ei puolivalmisteita siis. Oli muuten tosi onnistunut piiras tällä kertaa, poikkeuksellisen hyvää. Samalla kopieerasin tri Housea katsottavaksi iltayöstä, kun ei nukuta.

On tämä sairasta, oikeasti. Siis on normaalia, että herään vähintään kerran yöllä aivan supihereille eli nousen ylös jne. Tuolloin olen nukkunut 1 – 2 h eli juuri nukkumisavitteen verran. Tarvittaisiin lisää jotakin ja tällöin yleensä haetaankin jotakin, käydään tupakalla jne. Sen jälkeen sitten vielä torkutaan kehnosti joku tunti. Suurinpiirtein tulee nukuttua n. 4 h yössä yhteensä. Huippua oli, että edellisyönä  nukuin melkein 5 h!!! No, täysikuu valvotti alkuviikosta ja muutenkin olen ollut aivan simoväsynä eli ei ihme. Ehkä joku luonnontuote myös avitti asiaa. Ehkä… :P
i_am_myself
Apteekissa tajusin, että se entinen omisarvis oli taas sotkenut lääkityksen ja kiva joo :( Tarjolla olikin Tradolan 100 mg, jota ei ollut saatavissa kuin pari pientä pakettia. Otin sitten nekin pois kuleksimasta. En tajua, miksi piti nyt äkkiä taas siirtyä 100 mg:aan vai ajatteliko tampio, että en osaa laskea 150 + 150 + 50 + 50 = 400?! Aina ei todellakaan jaksa ymmärtää lekureita, ei myöskään apteekkeja eikä seutteja, jotka eivät oikein tunnu itsekään aina tietävän missä mennään. Toki suurin osa on ihan asiallisia ja tietoakin on, toisilla sitten taas ei.

Olen ollut tällä viikolla kyllä niin prleen kipeä, että mietin jo perskohtaista vastaanotin tilausta suoraan joltain yksityiseltä kipulääkäriltä. Olo ja kivut ovat välillä niin rajut, että huudan ääneen. Puren kieltä ja huudan silti. Ette te sitä usko kuitenkaan, mutta näin on. Siis jos liikun johonkin päinkään. Missään asennossa ei ole täysin kivuton olo, mutta on parempia ja huonompia asentoja ja liikkumisyrityksiä johonkin. En tiedä, milloin kaadun turvalleni tai selälleni tuonne partsin kynnykselle; silloin tulee taatusti rumaa jälkeä. No, sitä ei todellakaan tiedä, miksi siis huolehtia. Ei siitä kukaan muukaan välitä – miksi siis minäkään.

Tänään imureerataan taas meitin likkojen jättämä karvoitus residenssistä, tehdään kappa saladoa sekä luetaan höpökirjoja pahimpaan puutteeseen. Jos tuntuu siltä, että jokin jännempi ja isompi työ-niminen hommajobi maistuisi – sitäkin on tarjolla. Tienasin eilen 14 eeroa, kauppalasku oli 17 eeroa eli jäimme vähän miinukselle. Höh, olisi aika hyvä, jos myynti kattaisi edes viikon tai parin kauppalaskut, silloin tuntisi olevansa edes jotenkin hyödykäs. Tosin tuhluutin iiPeissä 16 eeroa (sisältää postikulut Briteistä) saadakseni lopultakin ne kirkkaanpunaiset Vansit :P Jep, ne ovat tulossa *jihhaa, Oliver, jihhaa*!

Hyödykkäämpi olen ehkä kaffen, mömelöiden, vitamiinojen ja kauraleivän jälkeen.

ALLEKIRJOITUS                                            POLKA – ITTE TEKEE, ITTE SAA!

6 vastausta artikkeliin ”Normit tänäänkin…

 1. Huomenta ja onnittelut Vanseista!

  Meillä näköjään menee yöt suht samaa kaavaa noudattaen ja voi v**** kun ihmiset tietäisivät mitä valvotut yöt meinaavat pitkässä juoksussa….

  Hyvää söndaagia ja Minnielle rapsutuksia!

 2. Dänks! Valvominen on tietty ihmiselle vain hyväksi samoin kuin kovat kivutkin. Alkaa vtuttaa niin pahasti, että on pakko pykätä blogi ja negatisoida itseään julki joka ikinen päivä. Että ihan varmasti joku taas polttaisi hihansa / päreensä / kaikki, minkä voi polttaa *muttei mun hupiröökiä* :P
  Samoin itelles & Aljohille sekä sille naiselle, joka asuu teillä eikä oo sulle sukua! :o

  • No enpä usko että pumpuliblogien pitäjillä se elämä on niin auvoista kuin antavat ymmärtää ja jos joku polttaa päreensä niin siinäpähän osoittaa tyhmyytensä – valinnanvapaus kun on tämän päivän sana! :D

   Aljoh kiittää, samoin kuin se nainen joka ei ole sukua :P

 3. No sait edukkaasti Vansit, hyvä juttu.

  Onhan ne kalliita lääkärit siis, mutta kohta sun kantsii harkita kipulääkäriä. Kuulostaa kamalalta toi olo, noi kulkemiset ja valvomiset siihen päälle.

  Nyt meen kattoon vinkeistä jos löytys lisää siihen pakaasiin.

  • Joo, nämä mun pakkomielteet on välillä niiiiiiiiiiiin outoja :P
   Totta, olen alkanut miettiä asiaa vakavasti tässä viime viikkoina! :(
   Juu, ilmoittelehan…

Kommentointi on suljettu.