Lukijoiden pyynnöstä – Minni näpyttelee!

Terskoi taas teill kaikille, ku kerta luette mein Möhkön kirjotuksii. Juu, ei niit kyll oikeestaan kandee lukee. Muuten ku sen takii, ett mäki joskus saan aikaa ja pääsen tänne skrivaan jotakii. Niinko nyt! Toi on vissiin aika väsy tai muute vaa sillä tuulell, ett se tyrkkäs melkee mut tähä koneelle.

Tiätteks, ett mua harmittaa! Miks ei puut vois kasvaa vähä nopeemmi? Nimittäi noi tirppalinnut, ne käy nois treeduis toss mein partsin alla pitääs hirveen isoi miittei. Niit on paljo ja ne pitää hirveet huutomekkalaa heti aamust. Mutt arvatkaas onnistuuks muka niitte mettästämine? No ei! Noi treedut on nimittäi viäl semmosii keskenkasvusii, niinko mäki oon. Mä en pysty loikkiin täält sinne, en sitt millää. Mä kyll pidän hyvää hualta siittä, ett mä vahdin niit partsilt ja sitt ehtool viälä tualt tsögen fönareitte välist. Siin voi nimittäi maata vaiks pää ulkona ja tsiigailla. Jaha, ja toi taas märisee, ettei sais, ett mä muka tipun. No en varmaa tipu. Enkä partsiltkaa. Vois antaa jo vähä luattamust, niinku *möks*. >o<
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Täss fotos mä muute näytän ihan pläskilt kollilt! Se johtuu vaan siit, ett mä makasin sänkys ja naureskelin ku toi otti tän foton. Ett en oo oikeesti tämmöne. Vastustan ja tahon semmosen söppelin kuvan munst. Ai ett ei. Ei nyt vai? No ei sitt, saatte nyt vaa nää kaks fotoo ja joskus toiste sitt semmoset – mitä ne on – katalookikuvat?! Enks mä hyvin kävis kissimalliks? Mä voisin mainostaa noit yksii raksui, jotka on niiiiiin hyvei. Mä siis edelleen syän isostipaljo raksui ja vodaa. Sitt mä syän vähän jotai tipuu tai fisuu tai jotai, mitä toi antaa. Joskus mä saan kans kermaa tai maitoo. Seki on heekkuu, mutt vaa vähä kerrallaa. Mä viäläki totuttelen vast. Ja kyll mä pidän itteeni piänen, niin kaikki sanoo. Toi ei vaa huamaa, ku se  tsiigaa mua joka päivä!
OLYMPUS DIGITAL CAMERAKattokaa, taas mä näytän ihan hirveen pläskilt! Kammotus sentään. Mutt enkä ala mitään dietoimaan. Mä oon terve kissi ja mä syän kans kunnolla. Kattokaas kun mull on nii hirveesti hommii, ku pitää juasta täällä ees-taas-ees-taas ainaski illall. Sitt mun tarttee kiipeillä ton Möhkön päälle välillä ja se on tiätteks te ihan hirvee homma. Vuarikiipeilyy, niinku  *tsihih*. Sitt mä tyhjennän ton ponnarinauhakipon ja leikin niillä, käyn tsekkaas kaikki muavipussivarastot ja lehdet. Mull on kaikkee miälenkiintost, mitä mun tarttee tehdä. Siks mä lepuutan mialuusti tos iltapäiväl ja alkuehtoost. Sillon toi muute otti just noi fotot. Ett siks ne ei oo nii edustavii. Ette muute ois tekää, jos teijät herätettäis ja räpsytettäis salamakaameraa päin nenuu, nih!

Mull ei oikeestaan oo mitää erityist kertomist! Mitää uutta mä en oo keksiny. Mä tykkään ihmisist ja oon utelias, mutt en mee kenenkää sylii. Paijata ja silittää munt kyllä saa. Miähet on melkee enempi kivoi, jos niit kävis kyläs. Ne haisee jännemmäl. Möhköki haisee hyväl, ku se haisee kotosal! Ruual ja semmosel. Mä en enää pelkää kovii äänii mitenkää hirveesti ja mä luatan jo enempi kaikkee. En kyll hirveen paljo viäläkää. Täh? Hei, toi aikoo leikkoo mun tassui taas tänää! Enkä ala, mun kynnet viädään taas. No kyll mä tajuun, mä taisin eilen taas vähä repii ton housui ku mä halusin paijatust… tais tulla jokune reikä niihi vaatteisii. Tsori, Möhkö! Ai, ett silti leikotaa. No okei sitt, mutt samall sitt tsiigataa niit tirppaohjelmii täst koneelt. Hei tiäsitteks tei, ett tääll sisäll on vaiks kui paljon kaikellaisii tirppoi? Mä saan joskus aina kattoo niitä ton sylis istuen ja toi leikkaa kynsii. Kyll me joskus tsiigataa niit muutenkin, ku mä tahon. Mä muuten saan aikastas paljon, mitä mä tahon. Emmä tiädä, ei toi hemmotele mua. Mutt jotai kivaa se välill aina keksii >o<  *halimöhkö*

ALLEKIRJOITUS

                                     LADY MINNIE – THE QUEEN OF THE HOUSE!

10 vastausta artikkeliin ”Lukijoiden pyynnöstä – Minni näpyttelee!

 1. Moro Minni!
  Minusta nuo kuvat ovat ihan söpöjä, vaikka toki huomaa, että päikkäreiltä oot just herännyt. Mutta malliksi, no, joo, ei kai nyt ihan sentään.

  Sitten yksi juttu. Pitäsköhän Rantis-tädin tulla opettamaan sulle kuinka kirjakielellä kirjoitetaan: nämä ’tsögen fönareitte’ ym ei okein tällaiselle hämäläiselle aina aukea.

  Hyvää kesää sulle ja pidä hyvää huolta keskivartalostasi :D

 2. Rantis-täti!!! Mun suasikkitätsy <3 Hei, en mä kyll oikeesti oo pyäree yhtikäs, mä en tajuu kuin toi saiki noist kuvist tommosii?! Ihan viaraan näköne likka! :(
  Kuka skrivais kirjakiälel ja kuka mun tekstei sitt muka lukittais? Just nii, ei kukaan. Saat sä tulla silti opettaa, jos mä saan vaiks yhen heekun aina ku opein jotai. Mull vois olla semmone motiivi? Mobilaatti? Eikä ku motivaatio, sano Möhkö… :P
  Sulle kans märkää kesää sinne iltakävelyille! Mä tiän, ett sä käyt iltalenkeill järves, tsihih. Ja muute, en kyll puhuis täss huushollis keskivartaloist yhtää mitää. Kenenkää siis. Varmuuden vuaks.

 3. Moro Minni!

  Kauheen hyvältä näytät molemissa fotoissa, oikeen söpskä! Meiän mamma ottaa musta kans ihan tyhmiä kuveja, se oikee venttaa millon näytän höntiltä ja räpsäsee. Sit se naureskelee niille… Mut paijjaa sit meitsiä, että kai se iha hyvällä vaa… Onneks mä oon niin musta, et mua ei aina näy kuvissa! Mun kynsit kans varastettiin tossa kerran, mä olin kiusannu niillä isoveikkaa ni noi vaan nappas mut pyyhkeen sisään ja napsutteli :/ Kyl mä vähä inisin vastaan, eikä ne kaikkia kynsejä sit saanukkaa. En tykkää! Musta tuntuu epäilyttävältä koko hommeli. Mut hyvää tirppakesän jatkoo sulle, äläkä vaan mee putoomaan sieltä ikkunista niinku isoveli kerra…

  Näpytteli The Nipsu!

  Heippa Minni!

  Hirmu sieviä kuveja olet laittanut, selvästi sussa on malliainesta! Jaaha, pikkuveikan piti mennä mainitsemaan tuosta valitettavasta onnettomuudesta, kun kerran nuorempana menin ja loikkasin ikkunasta. Joku tirppa siellä oli, minkä perään mä halusin mennä ja sitten ennen kuin hoksasinkaan, mä olin jo maassa. Onneksi oli vaan parin metrin pudotus, vaikka kyllähän mä selviän vaikka mistä! Aika paljon kyllä säikähdin, niin että jäin sitten sinne yhteen pensaspuskaan piiloon. Onneks mamma ja pappa löysi mut melko pian! Sitten meille asennettiinkin ikkunaan verkko ja sen läpi mä sain katella just niin paljon kuin halusin. Mamma oli kyllä enemmän paniikissa kuin minä, se luuli että mä hävisin ikiajoiksi. En mä, kyllä täällä on niin hyvät eväät ja aika hyvä paijatussysteemi. Tosin nyt olen dieetillä, lääkäritäti vähän torui mun pehmomassua, että liikaa on. Mut hei! Kiva kun kirjoittelit, ja mitä hauskinta kesän jatkoa!

  Terveisin Vinski!

  • Voih, ihan kahelt komeelt kollilt kirje >o< Vähänks mä olen otettu! Mä tiätteks te tykkään teist molemmist, mutt ehkä mä oon enempi Nipsun ikänen. Mä tosin ihailen ihan äldesti Vinskii, ku se on nii kauheen komee *tsihih*.
   Kaikkee teillekki sattuu, nii kyll mullekkii. Ootte varmaaa lukenu kuin mä tänne oikee joutusin – nii tai pääsin. Ton Möhkön kaveriks. Ei se Möhkö oo pahasti sanottu, son vaa lempparinimi niinku… son ihan kiva kuiteskii.
   Pussspurrrrinat pojille!<3

 4. Morjes Minni!

  Kiitti postauksesta ja kyllä sä olet mun mielestä ihan ok ja kun kattelin tuota alempaa kuvaa niin siitä huomaa että sä kyllä osaat pyöräyttää emäntäs (ja kaikki muutkin) tassus ympärille.
  Mut se on kai teillä Aristokateilla verissä:)

  • Juu, me osataan pyöriä, olla rakastettavia ja kiinnostavia ja sitt vielä söppeleitä ja kaauuuuuuuheeeeen vaatimattomia :D

 5. Moi Minni,
  Aina kiva kun kirjoittelet. Meidän Keskimmäisen Rontti ei osaa noin hyvin kirjoittaa, mutta juoksut se kyllä osaa. Silleen yhtäkkii. Silleen reippaasti. Rontti on myös hyvä hoitamaan, kun sen Isäntä tulee silleen oudon näköiseksi ja laittaa käteensä semmoisen piiiitkän kumihanskan olkapäähän saakka ja napsauttelee pikkuisia valkoisia suuhunsa. Hoida sinäkin tuota Polgaa uskollisesti.
  Terveisin Rontin kissamummo

  PS Kurkista kummoset hienot säihkesilmät mulla on:
  http://mutkimus.vuodatus.net/lue/2014/06/1159-kissan-lumous

Kommentointi on suljettu.