Kylille, kuten tapana on!

Ehei, en minä ala aikatauluja muutella jonkun siitä vinguttua! Takso on tilattu ja luvattu tulevaksi, joten minä taas menen. Menen, roudaan, kävelen ja kiroilen. Välillä kovaan ääneen jopa, lisäksi irvistelen. Kivusta. Niitä tehoavia lääkkeitä siis, ziitosta vaan!!! :P Haetaan tänään noita tehottomia, ihan vaan piruuttaan. Jospa niiden katsominen edes vaikuttaisi jotakin. :o Ei, en minä ole veemäinen, minä olen realisti.

Kotona ei ole enää mitään tuoretta. Eilisehtoona tuli narskuteltua viimeinen puolikuntoinen onema ja puolikas tomangia. Leipää ja muuta on, mutta ei niin mitään tuoretta. Jääkaappi on muutenkin aika tyhjä, maustekastikkeita tosin löytyy kuten pitääkin! ;) Pakkasessa on roipentelia, josta saadaan lauvantain lounas. Silti pitää raahata rutosti kaikenlaista kaupoilta, ei voi mitään. Joskus sitä niin toivoisi, että asuisi jonkun The Miähen kanssa. Sellaisen, joka olisi avuksi ja tehokas – kaiken muun hyvän lisäksi tietysti siis. :D Ehkä sellaista ei nyt aivan tähän hätään kuitenkaan löydy, joten turha itkeä. Minä kiukuttelen sitten taas tultuani ja kun oikein kovasti sattuu. Minä lupaan…
amazing-things-in-summer-funny1Eiliset tekemiset; kuulkaas ihan kuin en olisi tehnyt mitään. Silti tuossa 15.30 tienoolla näppäsin pisteen kirjoitukselle, jonka vein esille ja siinä se. Siihen asti olin teeskennellyt aamusta asti taas kaikenlaista pientä. Mapitin mm. Valentiinon kirjeet, joita olikin iso pino sekä vähän muitakin papereita. Tein kauppalistaa. Sähläsin netissä ja etsin punaisia Vanseja. Minulle on tullut niistä pakkomielle, samoin yhdestä laukusta. Käks, minulla on laukkuja vaikka lampaat söis. Jos nyt eivät kovin montaa syö, riittäisi kissillekin raavittavaksi >o< Kissikään ei pidä kuumasta, loikoilee päivät joko ulko-oven tai partsin oven edessä, ne viileimmät paikat torpassa. Illan kähmeessä sitten voi alkaa mätkiä hiiriä päin seiniä ja pattereita, tehdä matoista tunneleita sekä muuta vekkulia. Niin, ja tarkistaa, miten pitkään (lyhyeen?) voi juosta torpan toisesta päästä toiseen. Kunnon iltahepuli siis! Sitten yritetään nukkua meikäläisen päällä ja vieressä, mutta nyt on ollut vähän liian kuuma siihenkin. Kissi on kivunnut tähän tuolille yöksi uinumaan… jostain syystä tämä on ilmeisen hyvä paikka. Istunhan Minä  Itte tässä monta tuntia päivittäin *haisut siis taatusti tallella*! :D

Muuten olen sitä mieltä, että alkukesä on yliarvostettua aikaa kuten juhannuskin. Minen jaksaisi muistaa semmoistakin vielä :( Ei silti, ei se liikauta taas mitenkään. Kunhan toivon, että täältä lähtevät pysyisivät myös siellä mistä ovat tänne tulleet. Täällä on silloin niin mukavan rauhallista! *ikävä wirn*

Rauhallisesti nyt kaffetta, mömelöitä, vitamiinot ja yrttisämpylä! :o

ALLEKIRJOITUS

                                                  POLKA – IKÄVÄ IHMINEN!

Yksi vastaus artikkeliin ”Kylille, kuten tapana on!

  1. Vähän samaa se on meilläkin ja johtuu rahavirtojen hetkittäisestä (yksittäisestä) liikehdinnästä eli kerran, pari kuussa jumalaton määrä ostettavaa kun haetaan kaikkea tarvittavaa koko kuun tarpeiksi. Ruokatavaroita ei tietty voi ostaa määräänsä enempää (pakastinkin kun on pieni) joten niitä saa hakea useamman kerran mutta noissa peruskamoissa on helvetinmoinen roudaaminen. Voin vain kuvitella minkälaista se on sulla kun joudut yksin raahaamaan ja taksoilla kulkemaan :(

    Näyttäis siltä että tästä kesästä tulee kuuma – kylmä – kuuma kesä. Yhtenä päivänä hellettä ja toisena miltei räntää :O

Kommentointi on suljettu.