Kopioisinko itseäni…

vai usutanko suoraan lukemaan jonkun vanhan postaukseni? Ehkä ei kuitenkaan. Päätin aikanaan päivittää päivittäin :P Syynä se, että jos päivitys on tässä – olen hereillä ja tod.näk. jopa hengissä. Hyvä syy, sekin. Lisäksi tämä muistilapputoiminto :)

Todettakoon siis, että eilen kävi Toveri kylässä. Olipa kiva ja kiitos ja silleensä! :D Pitääkähän kivaa siellä toisaalla. Sen jälkeen sainkin kirjoitettua yhden jutun framille sekä lueskeltua eli ei paha lain. Lounaaksi resuista saladoa, erittäin simppeliä sellaista. Ei nimittäin oikein enää löydy aineksia kunnon saladoon(kaan). Kaikki on taas melkein loppu. Tällä(kin) kertaa takso on tilattava jo ihan kohta huomista varten, varmuuden vuoksi!
Ramaz-Razmadze-Fantasy-Still-life-Contemporary-Art-Post-SurrealismAasilla on taas mainio silta, huomenna on päästävä kylille: postiin, kirjastoon, apteekkiin ja kauppoihin. On, on, vaikka se jonkun mielestä onkin tylsää, ennalta arvattavaa ja negatiivista? Se nyt vaan on pakko, koska minä asun edelleen yksin eikä Minni ole oppinut satulalaukkujen käyttämiseen. Belga tosin ehdotti sellaisia pieni kärrejä, josko se toimisi paremmin. Epäilen! >o< Kaikenlaista perustarviketta uupuu ja niitä on haettava, samoin hetelmiä ja vihanneksoja. Nyt myös lääkitys alkaa olla niin finito, että ne repsut on pakko hakea. Ei auta, eivät nekään auta, mutta vähän sentäs helpottavat. Sitä kunnon lääkitystä, ziitos???!!! *tämä on tästä lähtien se pakko-olla-mukana -juttu*

Uusi dekkari tuli jo luettua, tänään voisi kirjoittaa siitä(kin). Postissa on noudettavana jotakin, tuli kortti. Lisäksi lähdössä on pari myytyä opusta. Hyvä edes niin! Jokunen sentti sieltäkin, ei sillä käy kyllä edes kerran kaupassa eikä varsinkaan apteekissa :( Ehei, en minä valita – kunhan vain totean tosiasioita.

Tosiasiassa tarvitsisin vaffaa kaffetta, mömelöt, vitamiinot sekä chilisämpylän!

ALLEKIRJOITUS

                                                 POLKA – TYLSÄÄ TÄYNNÄ!

6 vastausta artikkeliin ”Kopioisinko itseäni…

  1. Älä kumminkaan kopioi, mukavampi täällä on aamulla käydä katsomassa, että mitäs se Polkis nyt ’natisee’. Aina löytyy kumminkin joku lauserakenne tai ilmaus, joka esim viime keskiviikkona oli erilainen verrattuna tähän keksiviikkoon.

    Kyllästyyköhän mertentakainen henkilö jo kuviini, kun printtasin taas jokusen ja laitan huomenna postiin :)

    • Heh, ei nämä nyt ihan samanlaisia ole. Mutta joku siitäkin kitisi… :)
      Ei taatusti oo kyllästynyt! :) Äsken just sain meilin, jossa myös hyviä uutisia…

  2. Heh. Tee niin kuin Loka-blogi-Laitinen Iltalehdykässä. Pyöritä samoja juttuja (aiheita) tasaiseen tahtiin, hieman lauseita ja sanoja ja -ntoja muutellen. :)

Kommentointi on suljettu.