Hörhö uhkailee…

aivan kirjaimellisesti *hah*! Kas kun mies ei itse ottanut yhteyttä sovitteluun, vaikka piti. Tai itse asiassa luulin poliisien sen myös jo tehneen; eivät olleet. Eilen tuli sitten kutsu rosikseen elokuussa. Sen jälkeen soitti Hörhö ja kuvitteli uhkailevansa meikäläistä. Muistattehan, tämä on se vanha juttu, kun Hörhö käytti pankkikorttiani tietämättäni ja vei tililtä melkein kahden kuukauden liksan. Asiasta on jo ainakin 1.5 v. eli ei mitään kiirettä kenelläkään. Minulla ei ollut kiirettä siksi, että oletin kaverin haluavan hoitaa tämän asian. Eli maksaisi kerran kuussa vaikka 20 juuroa. Mutta kun ei näköjään kiinnosta! Ei silloin pitäisi myöskään raivota… Soitin sovittelutoimistoon ja sanoin itse laittavani sinne pyynnön, ettei se ainakaan jää tekemättä. On tämä – rikoksen uhri itse hoitaa kaiken tarvittavan. Enhän minä tietty välttämättä Hörhölle mitään pahaa halua, mutta haluan hänen vastaavan teoistaan joko suoraan itse tai sitten lain avustuksella. Hörhö kävi kyllä kuumana, uhkaili ja uhosi. Tosin nokitin melko pahasti takaisin *ilkeä ja ikävä minä*. Ei pitäisi lähteä leikkimään, jollei halua jakaa leluja – nih prle!

Muuten oli eilen jotenkin omalaatuinen olo, lisäksi hirveä väsymys. En tiedä, miksi :o Vähän eri tavalla kipeä kaiken muun lisäksi… syönyt liikaa saladoa ja tomangeja sekä onemoita? En tosiaan osaa sanoa, mutta toivon sen olevan ohi jo tänään. Pitäisi varmasti kylille jo huomenna, jos haluaisi välttää kaikki mahdolliset ryysikset. Inhottaa tuo juhannus! Onneksi kaupungissa on ihanan rauhallista eikä tarvitse lähteä minnekään pakko-juhlimaan ja pakko-dokaamaan sekä pakko-grillaamaan! En pidä näistä mistään! En halua olla missään mökillä jonkun vaivoina tai vuokramökissä, joka on jossain mökkighetossa. :( Pitäkää vaan ihan rauhassa hyvänänne koko pippalot. Minä teen justiinsa jotain muuta eli tod.näk. syön salaattia ja lueskelen :P Siis täysin jotakin poikkeuksellista tässä huushollissa.
252309_472790519430285_349954253_nMmmm, päätä särkee vieläkin – sitäkin oli koko eilisen iltapäivän, vaikka troppasin normisti sekä lisäkaffella vielä. Ei ole normaalia tämä(kään). Mutta milloinkas minä muka normaali olen ollut, edes silloin jos ja kun olen kipeänä?! Oli lähellä, etten ole vieläkin kipeämpi. Tipahdin melkein sängystä aamuyöllä, roikuin jo puolivälissä. Siitä sain hiissattua itseni varovasti lattialle ;) Se oli parempi vaihtoehto kuin yrittää kangeta itseään takaisin petiin ja tulla ryminällä alas satuttaen itsensä pahemmin. Eli ei nyt niin hirveästi sattunut, mutta sama lonkka jäi taas alimmaiseksi eli huutohan siitä tuli. Argh! Juuei, ei se tavallista pahemmin ole kipeä, käveleminen sattuu kuten aina.

Ehkäpä tänään voisi pakata kirjoja! Toverittaret, jotka lukevat blögiä, tekivät myös hieman kirjaostoksia. Nyt täällä on kaksi tilausta lähdössä torstaina. Pitää vain löytää jostakin laatikot, minkä ei pitäisi olla ongelma. Siis pitäisi… Olkaa huoletta, saatte kyllä lähetyksenne ensi viikolla! :) Jotakin muutakin olin suunnitellut tekeväni, mutta en vaan taaskaan jaksa muistaa eikä missään lue mitään pakkotekemisen aihetta :o Ei sitten tehdä mitään… siis tavallisesta poikkeavaa!

Kaffetta kehiin, mömelöitä nassuun, taikajuomaa poreilemaan sekä puolukkalimppua palanen!

ALLEKIRJOITUS

                                             POLKA – UHKAILEE TAKAISIN!

11 vastausta artikkeliin ”Hörhö uhkailee…

 1. Toivottavasti se Hörhö kumminkin jotenkin saa maksettua sulle rahat takaisin, sovitellen tai oikeudessa.

  Tiedätkö mistä tietää, että nyt on juhannusviikko? No, siitä kun tossa kuuden jälkeen aamulla join kahvia ja ulkona oli +2 C. Sitten yhtäkkiä alkoi kamala tuuli ja satoi LUNTA muutamaan otteeseen. Asteet laski nollaan. Siitä tietää, että juhannus on tulossa.

  Nyt pitää etsiä villasormikaat, että tarkenee lähteä puusavottaan,kohta alkaa mootorisah soida.

  Juu, ei ole kiire lähettyksellä. Juhannukseksi on toki jo pinot odottamassa.

  Torstaina on taas sitten kauhu-päivä kaupoissa, kaikki yhtaikaa ja pelkäävät, että ruoka loppuu :(

  • Toki sitä oikeudessa voi perätä, mutta eihän miehellä ole rahaa. Sovittelun kautta sen pienen summan / kk voisi saadakin! Ei se paha ihminen ole, mutta… *huokauksia, monta*
   Vähän on vilakka täälläkin, ei haita :) Ei juhannusta! :D
   Argh, niin se onkin jo torstaina… siksi jo vähän kävi mielessä, josko huomenna kävisi aamusta kaupoilla? Ehkä tarttis.

   • Mulla on perintä-kokemusta kymmenen vuoden takaa. Siis mua puri yksi koira tuolla lenkillä. Onneksi oli kaveri mukana. Aika pala pohkeesta jäi koiran hampaiden väliin. Terveyskeskuksessa kehottivat tekemään rikosilmoituksen, kun sama koira oli monia muitakin purrut. Eikä kukaan uskaltanut tehdä ilmoitusta. Mun piti sitten tehdä.No tein. Sitten juttu menikin oikeuteen ja sille omistajlle määrättiin korvauksia. Eihän sillä rahaa ollut.

    Ulosoton kautta maksoi sitten 10-20 euroa kuussa silloin kun sattui töissä käymään. Mutta kumminkin sain korvaukset kivusta, särystä ja hoitokuluista. Monta vuotta se reppana niitä maksoi…

    • En minäkään ois juttua nostanut, oltais tehty vaiks velkakirja. Mutta kun mies katosi (ilm. nolotti niin pahasti). Sitten alkoi vielä svinduilemaan ja minullehan ei olla ikäviä tuolla tavalla eli tein rikosilmoituksen. Sovittelu ei ole ulosottokelpoinen, mutta tod.näk. tämäkin vahvistetaan oikeudessa jolloin se on.

 2. Voi perhana sitä Hörhöä, tekee kyllä oman elämänsä niin vaikeaksi.

  Mulla on kaamea kasa laatikoita, joihin mahtuu just kirja tai kaks, ovat sen paksuisia, että tungetaan aina postilaatikosta. Kelpaako?

  • Totta, olisi saanut ehkä joskus apuakin sitä todella tarvitessaan…
   Sorry, mullakin on niitä – nyt etsin noita isompia ja löysinkin. Mulla on monta pakettijömmaa(kin) ;)

 3. Samaa mieltä juhannuksen pakkorituaaleista ja siksipä ajattelinkin viettää juhannuksen työtä tekemällä, pitäisi käydä nostamassa (tunkkaamassa ja tukemassa) yksi liiteri pois savesta ja tehdä sille hieman paremmat perustukst. Onneks eukko on samanlainen eikä sitä kiinnosta juhannus yhtään sen enempää kuin meikäläistäkään.
  Mulle riittää kun on ruokaa, kahvia ja norttia – hukkukoot muut.

 4. Tarviitko perintäapua? Voin tulla auttamaan provikkaa vastaan :) Olispahan jotain tekemistä…

  Paska nakkihan tuo on, jos kaverilla ei ole mitään mistä ottaa rahoja. Maksu luonnossa tai luonnontuotteina?

  • Voisit tullakin, mutta ei sillä ole mitään! Täytyy ne kuormasta suoraan ottaa sitten… Kumpi parempi kuiva vai märkä heinä?

 5. Harmin hörhö. Juhannuksesta täsmälleen samaa mieltä, kun saa torstaina ne häät pois alta niin sit vaa olla möllötän. Maggarat saavat nyo grillata, jotka muutenkin grillaa, kun ei voi tehdä muutakaan, vai miten se mainos meni. Vai luntakin on jossain satanut, Rantis kääk!

Kommentointi on suljettu.