Ettei totuus unohtuisi, lisää takaisinperintää!

Ettei vaan nyt Polka-raukalle, tuolle niin rahakkaalle eläkeläiselle evp, olisi kertynyt peräti ylimääräisiä euroja? No ei muuten ole. Olisikin! Siitä huolimatta (tai juuri siksi) Varasto antoi eilen kuulua itsestään ja kertoi, että palkanlaskenta oli vielä tarkistanut laskelmiaan *toki-toki* ja vielä on takaisinperittävää. Kuitenkin v a i n  n. 1 300 juuroa, olin kuulevinani. Minullahan ei ole asiaan mitään sanomista, nämä olivat niitä kesälomarahoja sun muuta. Raukka ja tyhmä minä, joka kuvittelin itsekin jotain saavani. No en todellakaan saa yhtään mitään. En ole muuten saanut edes työtodistusta, josta tietysti voisi nostaa jutun – jos olisi oikein veemäinen ihminen. Mutta kuten tekin tiedätte, minä en ole. Enhän?!

Olen jopa niin kiltti, että vaikka sattuu ja ketuttaa niin, että tuskin kylppäriin pääsen, lähden kylille. Ihan sen takia, etten ole normaalien, terveiden, reippaiden ja kunnolla kuluttavien oikeiden ihmisten tiellä huomenna tai ylihuomenna. Minä menen tänään, koska minulla on taas asioita. Tärkeimpänä nyt nuo postit, sekä kirjat että kaksi kirjettä, jotka on nyt syytä laittaa nopeasti eteenpäin. Lisäksi haen kissanraksuja, että neiti pysyy tyytyväisenä. Itselle onemoita ja jotain vihanneksoja. Muuten mitään tarvitse, jotain lauvantaiksi, että saan Belgalle lounaan. Minä olen elänyt jo kolme päivää jokusella salaatinlehdellä, tomangeilla ja fetan palasella. Hyvin pyyhkii, koska ei ole edes pyyhittävää *eheheheheh*! :P
695199db324d97fe63912832cb924bd1Olen siis hieman krantusti puhuteltava. Mainitaan nyt kuitenkin, että täälläkin satoi eilen puoliltapäivän lunta. Sellaisia jalkarätin kokoisia läimäreitä. Ihan kiva! Valentiinolla on varmasti hauskaa, kun kerron tästä! ;) Se on joskus muutenkin ressu vähän ihmeissään… Luettavat on loppu eli kirjastosta on käytävä jotakin ja sitten tyydyttävä omiin hyllyihin. Ei paha, tiedän postissa olevan tuloillaan lisää lukemistakin. Kirjeitäkin pitäisi olla tulossa, hidasta vaan tuntuu olevan. Saan vain virkapostia ja epämiellyttävää sellaista! En todellakaan pidä tästä, en pidä itsestänikään. Se lienee kuitenkin täysin hyväksyttävissä ja jopa oletettavissa.

Milloinkahan tulee sellainen yö, jolloin saisi nukkua? Tai kivuton päivä? Hah, samalla voisi toivoa lottovoittoa, vaikka en lottoa. Joten tällaiset kuvitelmat voi samalla laittaa roskikseen ja siirtyä laskemaan mitä voi ostaa ja kuinka paljon, ettei konkurssi paljastu välittömästi kortilla maksaessa! :(

Silti tarvitsen kaffetta, mömelöitä, taikajuomaa ja kärtsättyä ruisleipää!

ALLEKIRJOITUS

                                                      POLKA – VAINON UHRI!

6 vastausta artikkeliin ”Ettei totuus unohtuisi, lisää takaisinperintää!

 1. Kivuton päivä, se ois taas tervettullu.
  Kyllä saakeli sua nyt rankaistaan eläkkeellejäämisestä. Samanlainen näyttelijä-lorvailija kuin minä. Persetti. Mulle kävi samoin, veivät tuhkatki pesästä, mutta seuraavana vuotena tuli hyvin veronpalautusta, et pikkasen ees tasotti.

 2. Miten ne nyt taas sai laskettua noin pers…een, että joudut noin paljon maksmaan takaisin. Hittolainen.

  Mutta sanovat, että eläkeläisillä on hyvät tulot ja pienet menot, ootko huomannu? Minä en. Puolessa välissä kuuta pitää sirrtyä maksamaan Visan puolelta, joka sitten taas on seuraavasta eläkkeestä maksettava ja kierre on valmis.

  Nyt se kipulääkäri harkintaan sulle, samaan korkurssiin :(

  • Niin, ensin maksaa 7 000 ja sitten vähän lisää! Ah tätä iloa ja riemua. Menojahan mulla ei ole, koska en pysty menemään mihinkään *eheheheh*. Eikä tuloja, koska kukaan ei käy.
   Katsoin eilen listaa ja yks löytyis, jonka aika pitäis soittaa jostan vtun Turusta. Juuei, en mä niin noiden gurujen puutteessa ole, prle. Diileri tulee naapurilähiöstä nopeammin!

 3. Varasto päätti sitten muistaa juhannuksen kunniaksi….. tämä maailma on ihan päin helvettiä.

Kommentointi on suljettu.