Edelleen jaksut vähissä…

väsyttää. Yöllä ei saa nukuttua, koska särkee. Päivällä torkuttaa toisinaan ja hetkittäin. Ei siis hyvä, tarttis tehrä jotakin! Eilen laitoin laskuja maksuun, lisäksi yritin laittaa tietoa eri tahoille siittä, että olen eläkkeellä… Jotakin outoa, siis ainakin pari sivustoa oli lähes jumissa :o Työkkäri lienee jumittanut joidenkin omien muutostensa takia. Verkkopankin jumitusta ihmettelin… Vielä on verohallinto testaamatta, muut on suhtkoht hoidettu!

Horttoni sitten lähetti ilmoituksensa siittä kuntoutuksesta :o Eipä tuossa ollut kuin päivät, jolloin järjestetään. Lisäksi nippu siitä, mitä ehdottomasti pitää tehdä, mitä ehdottomasti ei saa tehdä jne. Joku hemmetin pakkokidutuslaitos? En tykkää tuosta tavasta ilmoitella asioista. En tykkää myöskään siitä, että kahdesta allekirjoituksesta toinen puuttuu ;) Minua ketuttaa jo etukäteen kuulkaas tämä; odotetaan ihmisellä olevan sisä- ja ulkoliikuntavaatteet (ei muuten ole ja jos on, ne tuhotaan ihan kohta) sekä simmarit (ei ole, ei tule, ei myöskään tilata!). Ja ei – minä en todellakaan aio olla tuolla torpassa ainuttakaan yötä, siitä voitte olla aivan varmoja! Nippu erilaisia kyselylomakkeita pitää näköjään palauttaa. Taidan lisätä siihen muutamia täsmennyksiä… ihan vaan jokusen *ilkeä wirn*. Minä en ole ikinä pitänyt pikkujumalia leikkivistä vastaavista ja tässä on kysymys juuri tällaisista. Mrrrhrrrm!
cda034ded698cd88fcbb5f76fc6a5969Väsytti niin, etten jaksanut kuin pilppoa vähän salaattia safkaksi. Mitä sitä väsynyt ruuallakaan tekee, jos ei huvita. Sitten ei siis huvita yhtään mikään muukaan. En myöskään jaksanut kirjoittaa niin yhtään mitään, täysi jumi päällänsä joka tavalla! Rasittavaa, hyödytöntä ja saa aikaiseksi vain enempi väsytystä :( Ei siis hyvä. Tänään hoidetaan vielä tuo verohomma ja yksi toinen juttu. Josko kävisi myös ulkona ainakin viemässä roskat. Jaksaisikohan käydä etsimässä taas yhden kiven… ehkä ei, riippuu?! En tiedä, johtuuko tämä jostain helkkarin matalapaineesta vaiko mistä, mutta olen vain jatkuvasti väsy. Jos saan unta, se on semmoinen vajaa tunti korkeintaan *on mikä aika päivästä tahansa*. Ei tämä oikein kivaa ole tämäkään.

Muistaessani parikin tahoa on luvannut ottaa yhteyttä kesäkuussa. Minä nyt sitten vaan odotan. Onhan nyt jo peräti kolmas päivä :D Tässä vaiheessa voisikin alkaa jo manata sitä, että se helkkarin juhannuskin on tulossa ja taas ihmiset saavat outoja pakkohepuleita *kateellisen panettelua, tietysti*. Ei vaiskaan – minä en ole ikinä nähnyt juhannuksessa mitään hauskaa tai juhlittavaa. Toiset amatöörien juomakilpailut, ei muuta. Räyh. Pitäisiköhän toimeentua tänään ihan oikeasti laittamaan jotain ruokaa. Onko yksi uuniperuna ruokaa? Kai se on, jos minä sen ajattelin syödä juuston ja salaatin kanssa. Tällä hetkellä aivotoiminta ei riitä edes keksimään mitään kunnon ruokaa – tai voisin minä tietty laatia taas soppaa kolmeksi päiväksi? Harkintaan.

Sitä plassua kaffetta, toimimattomien mömelöiden ja haljun vitamiinojuoman kanssa!

ALLEKIRJOITUS

                                  POLKA – PETTYNYT, VÄHINTÄÄN ITSEENSÄ!

6 vastausta artikkeliin ”Edelleen jaksut vähissä…

 1. Näyttää siltä, että Horttoni meinaa tosiaan laittaa sut jumppaamaan, jos kerta liikuntavälineet pitää mukana olla. Ei hyvältä näytä. Toisaalta, ei sua kukaan voi siellä mihinkään pakottaa, vaan on sun siellä surkeaa olla, jos et mitään hoitoa saa itse, ja muuta jumppaa ja juoksee pihalla :(

  Mä lähden äkkiä saareen takas, en jaksa ajatella mitään järkevää. Siellä saa happimyrkytyksen ansiosta edes vähän paremmin nukuttuakin. Ruokaa ja lukemista lisää mukaan.
  Kesäkuuta koitetaan jatkaa, viis juhannuksesta, silloin on vaan kaupat täynnä ihmisiä, kun ne pelkää että Suomesta loppuu ruoka :)

  • Jep, se paperinivaska näyttää todella ilkeältä ja uhkaavalta :( Sitten en vaan tee, se on niin yksinkertaista. Jos ei pysty, ei kykene. Ajatteles, jos 2 h kauppareissun jälkeen on poikki 1.5 vrk, miten käy 5 pvän kuntotestausten jälkeen? Enhän minä pääse edes toisena päivänä sinne paikalle…
   Jatkamma harjoituksia, tänään vielä näitä viranomaisyhteyksiä *huok*!

 2. moi!ootko kokeillu löfbergsin lilaa?ite jäin siihen koukkuun,mikään muu ei maistu miltään.viitospaahto tietenkin.oli aluks kallista mutta tällä hetkellä sokkarissa 3,99.terv.anneli

 3. Ei noita papereita kannata pelästyä, toteaa yks monet kuntoutukset läpikäynyt. Minulla oli jatkuvasti vapautuksia eri testeistä, kun selkä ei vaan kestä. Aika räälöitydyksi hommaksi meni minulla ja muilla. Sauvakävelyynkään en osallistunut, en todellakaan, mutta paljon muuta sopivaa löytyi.

  Löfbergin lilaa minäkin ostin, Prismassa noin kolme ja puoli euroa, tumminta paahtoa ja maistuu. Tosin odotan edelleen Perfetton palaamista Lidliin.

  Onko sulla tarvetta Itellan helposti-kuorille? Mulla olisi ylimääräiset noin 10 kpl, C 5-kokoa, painorajoitushan niille on se 500 g, enimäispaksuus 30 mm, hinta 1,50 kpl.

  • Joo, luulen, että noiden mukaan mä en pysty kuin istumaan tuolilla. Kas kun mä en pääse lattialle kuin kaatumalla (siististi siis) enkä ylös ilman apuja *wirn*. Sauvakävelyä rollerin kanssa *tsihih*, ois jo tårta på tårta. Mutta ehkä siinä onkin se rollerin jippo eli miten kaikkea käytetään oikein *ilkeä minä*!
   Tarttee katsella, ostin sitä Risman halpista (joka on plassua tiskivettä)!
   Uhh, jos ois C4-kokoa, mä ostaisin heti! Nuo on mulle liian pieniä :( Valitan…

Kommentointi on suljettu.