Raha ei kiinnosta?

Näköjään Horttoni ei ole pikkurahojen puutteessa eikä heitä myöskään kiinnosta minun yhteydenottopyyntöni (kaksi kertaa) sekä puhelinsoittoni (toinen henkilö oli jo lähtenyt klo 14, toinen ei koskaan vastannut enkä saanut edes nimeä?). Suorastaan tökeröä toimintaa, btw, ainakin keskukselta, joka ei kertonut kenelle yhdistelee puheluita! Olisin saanut edes nimet, joita suoraan painostaa! ;) Nyt nimittäin oikeasti nyppii. Jos minä saan Lekan maksamaan sen kuntoutuksen, luulisi nyt tuon lafkan sen verran olevan kiinnostunut asiasta, että ottavat yhteyttä. Mutta siis ei – tämä ei suoraan sanoen lupaa hyvää minun  suhtautumiseeni ainakaan! Mrgrhhhrhrhgrh!

Mitä välii, sillä sattuu, särkee ja juilii kuitenkin aivan yhtä tasaisesti ja välillä vähän rätväkämmin. Tänään käynti kylillä (juu, vähän myöhemmin kuin tavallista) ja sen jälkeen onkin taas kuin tallattu mato. Yhtä reipas kaikkeen! Pakko on kuitenkin liikkeelle kaiken hyvän merkeissä; kirjoja myyntiin, kirjoja varattuna kirjastossa, lisäksi hetelmät ovat loppu ja vihannekset supistuvat pariin porganaan ja puolikkaaseen tomaattia. Kaffetta ja maitoakin on tarvis. Lisäksi pitäisi keksiä jotakin muonaa viikonlopuksi – tai oikeastaan olen jo keksinyt, mutta tarvitsen siihen yhden lisäaineen! :) Belga lupasi nimittäin pestä ikkunat nyt viikonloppuna, joten laps on taas lounaansa ansainnut.
money_treePari hyvää opustakin on tuossa vielä odottamassa lukemista, olen niitä vähän jemmaillut tarkoituksella. Nähkääs kun meikäläisen mielestä on aina oltava jotain lukematonta materiaalia myös huushollissa. Muuten aika usein luetaan omien hyllyjen tarjontaa noin vaihtelun vuoksi, jollei juuri kummempaa ole tarjolla (tai tarjonta on luokatonta, kuten joskus sattuu olemaan…). Tekisi mieli sanoa, mitä ajattelen – ehkä on kuitenkin parempi ajatella ensin eikä sanoa yhtään mitään! Ähh, jotkut asiat sitten pistävät hanttiin aina ja joka paikassa! :(

Mrr, en minä saakaan nyt kaikkea kirjallista materiaalia lähtemään, koska edes tuo Horton ei ole kiinnostunut eikä mistään muualta ole vielä tullut papereita. Duh – odotellaan sitten taas sitäkin tässä! Tätä se eläkkeellä olo siis tarkoittaa: odottelen, milloin jokin taho suostuu lähettämään lisätietoja ja mahdollisesti ottamaan yhteyttä? Saako kohta alkaa jo valittaa? Ei muuten, mutta haluaisin nämä tietyt asiat pois kuleksimasta eikä tästä kyllä tällä toimintateholla mitään tule! Nih kerta!

Minä ainakin keitän kaffet ja jään odottamaan Toveritarta Toisaalta käymään – sitten kylille!

ALLEKIRJOITUS

                                       POLKA – SYRJITTY ELÄKELÄINEN! ;)

7 vastausta artikkeliin ”Raha ei kiinnosta?

  1. Hyvin usein kuulen/luen lauseen, että ”eläkeläisillä on aikaa odottaa”. Paskat, sanon minä, meillä on ihan samat oikeudet palveluihin yms kuin muilla. :(

  2. Eilen törmäsin ex -työkaveriin. Hänen miehensä ( eläkeläinen) odotti 3 vuotta lonkkaleikkaukseen pääsyä ( mikä hoitotakuu?). Mun siskoni ( työläinen) pääsi kuukaudessa olkapääleikkaukseen. Sama sairaala kyseessä.

  3. Niillä taitaa olla isossa H:ssa sen verran asiakkaita etteivät katsoa asiakseen kiirehtiä uusien kanssa ja se on väärin. Se kuntoutukseen tulija kun joutuu kuitenkin tekemään kaiken sen työn ja paperisodan päästäkseen hoitoon – laitoksen ei tarvitse kuin kerätä rahat. Ärhh!

Kommentointi on suljettu.