Perjantai pehkuissa…

melkein kokonaan. Ei siis unessa, siitä ei ole annettu nauttia pitkään aikaan eikä varsinkaan nyt täyden kuun räköttäessä. Olin vaan niin saakelin jäykkä ja kipeä, että oli pakko levyttää puoli päivää ja tehdä vain pakolliset. Iltapäivän kähmeessä kankesin itseni pakolla pystyyn, kaffelle ja kirjoittamaan. Valentiinolle lähti 2 209 sanaa, sainpahan hehkuteltua Virallista Eläkeläisyyttäni sinnekin :D

Muuten ei kyllä hyvät heilu. Ihan siis tällä meiningillä, että yksi reissu vie naisen tähän kuntoon! Ei ole laitaa sillä. Kivut ovat nimittäin kestämättömät eikä mikään kaapissa oleva troppi siihen auta. Ei myöskään nukkumiseen. On aika vilkasta öisin, kun välillä luen, välillä pyörin sängyssä, välillä sijoittelen kaurapussia sopivasti selän alle ja välillä vaeltelen hitaasti ympäri residenssiä. Ei tunnu yö pitkältä – ei… se tuntuu ihan sairaan pitkältä, inhottavalta ja yksinäiseltä! :(
full moonNo, tänään Belga on tulossa pesemään ikkunat. Jospa minäkin saisin jotain aikaiseksi ja vaikka vähän tuota parveketta muuten siistittyä nyt, kun ne lasit siellä on pesty *toiveajattelua, tiedän*. Lounaaksi ajattelin tarjota Lindströmiä, porganoita, pottuja ja sienikastiketta? Jälkkäriksi jätskiä ja kaffetta? Ei kai kauhean paha? Vaihtoehtona tofuwokkia, jos laps ei pitäisikään yllättäen Lindströmistä :o

Mitään ei ole tapahtunut maksuissa, takaisinperinnässä ja Hortton-Leka -yhteyksissä. Ensi viikon alussa otan asiakseni ilmoittaa eri tahoille eläköitymisestäni. Siis niille tahoille, joille se on vain ilmoitusluontoinen asia eikä vaikuta mihinkään sen ihmeempään… onhan noita, muutama paikka, johon tieto kannattaa toimittaa alennuksien takia ainakin, vaikka ei niitä tulisikaan käytettyä.

Hei, muistakaa osallistua arvontaan – huomenna on viimeinen päivä ja klo 24.00 asti otetaan ilmoittautumisia!

Nyt kaffetta ja tekemään lounaan esivalmisteluja!

ALLEKIRJOITUS

                                                   POLKA – VÄSY JA REPO!

9 vastausta artikkeliin ”Perjantai pehkuissa…

 1. Morninkia!

  Te naiset taidatte olla lähempänä Kosmista Kokonaisuutta kuin me miehet sillä erään tutkimuksen mukaan jopa 88% naisista ulvoo kuuta kun taas ukoilla vastaava luku on 22% :D

  Yöt on pitkiä, viime yön saldo 2 ja 1/2 h joten hieman sumuisissa tunnelmissa mennään mutta pääasia on se, että kesä on vihdoinkin alkanut ja pitkästä aikaa saatiin Aljohin kans nauttia lämmöstä.Ikkunat ovat edelleen pesemättä mutta tässä kunnossa en ala niitä pesemään.

  Hyvää lauantaita sulle,Minnille ja Belgalle – muista kertoa terveisiä!

  Ps. Muista myös kahlita ittes patteriin tai harhailet ens yönä pitkin Malmia :D

  • No, yöni taisi olla vielä lyhyempi. Ei, en ulvo kuuta – minä voihkin hiljaa ja huomaamattomasti, hallava, vanha sus! ;)
   Wau, sehän ois se ihmeparannus, jos harhailisinkin ympäri Malmia *jää odottamaan* :D

 2. Minuun ei vaikuta täysikuu, musta kuu kylläkin, silloin yleensä nukun levottomasti ja näen takuuvarmasti painajaisia.

  Belgalle terkkuja.

  • En tiedä, onko se nyt kuu vai kaikki muu *hieno runo*, muuuuuh! En kuiteskaan nuku, joten mitä väliä miksi näin on?! :P

 3. Ja kuinkakohan moni on kateellinen sulle (ja mulle) kun ollaan saatu eläke. Kuvitellen, että ihmeparannus tapahtuu sairauksien osalta sillä samalla hetkellä kun eläkepäätöksestä muste kuivuu.

  Kunpa se menisikin niin…

  Rattoisaa lauantaita äitille, pojalle ja pyhälle heng… eikun Minnille :)

  • Ihmeparannustahan tuo Paimen tuolla ehdotteli ;) Totta, eivät ne krempat häviä ja lekuriaikojakin pitäisi kohta alkaa tilailla kuntapuolelta!
   Juu, meillä on ihan rattoisaa! Yks asennus jo tehty ja syöty. Pyhä henki jolisee ja närkkii Lindströmin jäänteitä…. >o<

 4. Nyt lopettakaa se saatanan ikkunoitten hinkkaaminen, tai kohta ne ovat kuluneet puhki. Belga voisi alkaa tienata ikkunanpesulla opiskelujen oheen pimeää rahua, on treeniä ainakin takana…

  • Prle, kun mä suunnittelen asioita aina kuukausitolkulla ennen kuin mikään alkaa toteutua! Nyt ne ON pesty ;) Itse asiassa se laps pesi solukämpässä muidenkin kaverien ikkunat, toiset eivät osanneet :o

 5. Se on siis totta! Mä tuun nyt tääne joka lootaan erikseen onnitteleen!!! Onnea ja isot tassun heilautukset täältä eräältä mustalta nartulta! ;)

Kommentointi on suljettu.