Lauvantain rattoa…

tai mieluummin kyllä vaikka rattopoikia? Ai että ei – no ei sitten! Meni kyllä nuo eiliset kuvittelut niin täysin metsään kuin olla ja voi. En tiedä, mikä ihme oikein väsytti. Väsytti vaan niiiiiin armottomasti, ettei mistään tullut mitään ennen iltapäivää. Nukutti, silmät olivat turvoksissa ja kipeät sekä todella aivan hillitön väsymys. Taisin tempaista paritkin lyhyet lisäunet, mutta ei niistä ollut mitään iloa :( En tiedä, mistä johtui! Kaiken lisäksi ei ollut edes nälkä. Kuittasin lounaan parilla nektariinilla ja juggakupillisella. Ei vaan maistunut mikään kummempi!

Siitä sitten taas ihan väkisin ja vaffan kaffen sekä lääkityksen voimalla sinnittelin itseni koneen ääreen. Valentiinon oli näet saatava ainakin kirjeensä ja sen hän toki saikin. Kivaa oli sinänsä, että kesken kirjeen kirjoittamisen tuli posti ja kas, postissa oli tuore kirje häneltä itseltään, joten sain samalla vastattua siihenkin! :D Oikein kiva, ajoitus osunut kerrankin oikein. Ihan mukavia uutisiakin, tavallansa siis. Eikä minulla ollut mitään ongelmia lopulta tuottaa kirjeen verran asiaa! Kortin jo laitoinkin viikolla menemään… hyvä näin. Tärkein on siis tehty! Kaikki muut suunnitellut jäävät odottamaan päivää, jolloin on enempi jaksuja ja tekemisen puutetta.
brst-thing-on-a-lazy-saturday-77986722415En jaksanut edes leipoa, koska selkä otti tuon kirjoittamisen vähän pahakseen. Ehkä ne kauralastut voisi tehdä äkkiseltään tuossa ennen kuin tungen nuijat uuniin? Ei olisi paha vaihtoehto sekään. Salsa pitää myös tehdä ajoissa vetäytymään ainakin tunniksi-pariksi jääkaappiin. Siinä on sitten päivän lounas, vaihtoehtoja ei tarjota! Sitä joko syö tai sitten katselee vierestä, ihan miten vaan…

Edelleen hommina pitäisin tuota parvekkeen siivousta ja varaston tsekkausta. Pakko ei ole niillekään tehdä mitään, senkin ehtii joskus toiste. Ai niin – Veka lähetti nyt kirjeen siitä, mitä se maksaa nyt ns. järjestelyjen jälkeen eli minä saan rahaa enkä joudu ilmeisestikään takaisinperintään?! Siis ainakin nyt näyttäisi siltä – tosin en vielä usko mitään, koska se edellinenkin juttu meni niin omalaatuisesti. Verottajalle on kuitenkin soitettava maanantaina ja hankittava uusi pidätysprosentti, edellinen on liian matala! Odotan edelleen, että liitto ja Varasto reagoivat omilla tahoillaan ja sitten uskon, että en joudu maksamaan kenellekään mitään. Sen verran olen sentäs oppinut *karuja kokemuksia*. Nyt muuten alkaa jo painaa se Horttoni; leidi siellä päässä oli nimittäin harvinaisen ilkeämielisen oloinen ja sitten kuulin tällä viikolla vielä yhden kertomuksen ao. paikasta… siis asenteesta tiettyyn lääkitykseen. Tulipas vähän veemäinen olo. No, sen näkee sitten joskus syksyllä ja sitä ennen ehtii tapahtua ihan mitä tahansa!

Nyt alkaa tapahtua kaffetta, mömelöitä ja taikajuomia…

ALLEKIRJOITUS

                                                  POLKA – LAISKA & VÄSY!

Yksi vastaus artikkeliin ”Lauvantain rattoa…

Kommentointi on suljettu.