Mukavan vilpoisaa!

Ainakin nyt näin aamuisin, oikein sopivaa meikäläiselle! :) Tosin kummasti eilisehtoona oli outo hellepläjäys kuin ukonilman edellä, mutta ei siitäkään mitään seurannut. Kuitenkin tämä on paljon mukavampaa kuin ne garmiwat helteet. Saa vähän paremmin nukuttuakin ja on niin kiva hamuilla peittoa jaloille öisin. :D

Yritän olla vihastumatta eli en tahallaan pahoita mieltäni tai katkeroidu – tähän onkin vain se yksi ainoa keino: en vain lue joitakin palstoja, blogeja, keskusteluja yms. En edes koske palstailuihin, jotka käsittelevät asumista, eläkkeitä, pakkoasuttamista Taka-Hikiälle tai vastaavaa. Eheheh, jäävät lukemiset siis vähiin. Onneksi on kirjoja. Onneksi on helkkarin paljon kirjoja, koska nettailu jää näin paljonkin vähemmäksi. Ei siis ole pakko!

NJEPK lienee tulossa huomenna käymään torpassa, mikäli hänen suunnitelmansa pitävät paikkansa. Tarkoitus olisi pestä matoja, hups, siis mattoja. Matonpesukone on hieno keksintö! :P Ja siinä sivussa voikin juoruilla ja syödä jotakin hyvää. Itsellä on täksikin päiväksi yhtä ja toista paperihommaa. Olisi paljon muutakin, mutta taas tarvittaisiin potkuja persiille. Kun ei vaan huvita!

Ehkä huvittaisi vetää jokin riepu niskaan ja lähteä viemään kissinhiekat ulkoilemaan. Ne selvästikin kaipaat raitista ilmaa! :cool:

POLKA – NJÄÄH, IHAN SAMA!

Kylä paikallansa…

Olihan se kylä paikallansa ja hörhöt tavan mukaan liikenteessä! ;) Helle ei siis ole karkoittanut ketään ja täällä kaikki toimii kuten ennenkin. Hetelmät ja vihanneksot ovat hiukan hakusessa. Lähinnä kotomaisten *sikamaisten* hintojen takia. Juu-juu, helle ja kuivuus, kyllä. Silti! Kohta jotkut nallukat saavat katokorvauksia. En ole kade, mutta porganat maksoivat halpiskaupassa 2.20 egeä/kg. Tolkutonta, olisi siis järkeä ostaa porganoiden tilalle vaikka nektariineja, jotka olivat halvempia…

Sovitaan nyt vaan, että en ala kertoa ihan kaikkea, mikä taas on päin hemmettiä!?! Siinä menisi ensin minun hermoni ja sitten lukijoiden hermot – eikä mitään kuitenkaan tapahtuisi. Joissakin asioissa olen edelleen krantusti puhuteltava. ;)

Eilen oli kuitenkin ihan mukava päivä! Jospa tästä nyt viemään roskat ulkoilemaan ja sitten kotohommiin. Olisi – taas – kaikenlaista puuhasteltavaa eli lähinnä paperihommia. :cool:

POLKA – KUN EI JAKSA EDES TAPELLA!

Kylille…

Pidämme toki kaikista normeista kiinni eli tänään kylille; asioita postiin ja kaupoille. Kaikenlaista pitäisi taas muistaa tuoda… kauppalista on aina yllättävän pitkä. Tietty melkein kaikki tuore muona on vaihteeksi lopuillansa, eilen keittelin nahkeista vihanneksista ison kattilallisen soppaa. ;)

Postiin on menossa Huutis-tavaraa, jotain aina menee rojusta kaupaksikin. Nice! Edelleen harmittelen itseäni, kun en vaan jaksa siivoilla kaappeja tarpeeksi aktiivisesti. Olisi paljon käyttämätöntä vaatettakin sun muuta… Ehkä taas jonakin päivänä.

Mutta nyt lainapeitettä niskaan ja kohta odottamaan taksoa. Minä menen ja kohta taas tulen, mielellään ilman mitään häverikkejä. :cool:

POLKA – SAMAT VANHAT JUTUT & HOMMAT!

Se pyörii sittenkin!

Se tuuletin nääs! :D Eilen se suostui jälleen yhteistyöhön ainakin yön ajaksi. Sen verran vielä oli tarve saada torppaan viileämpää ilmaa. Aamulla jo satoikin, jei. :) Oikein tyytyväisenä *hetkeksi* voi suunnitella lähtöä ulos tänään ja huomenna. Noin siis kelien puolesta.

Onnistuin toisessakin muonassa eilen. Laaditsin lohta uunissa, päälle pestojämät sekä vähän parmesanoa ja sen verran käytin uunissa, että ruoka oli just-ja-just kypsää. Kyllä muuten kelpasi, teenpä toistekin. Tein myös kesäkurmitsalantteja, kesäkääryleitä ja muuta pupellettavaa. ;) Kun nyt ruokaa alkaa tehdä, sitä voi samalla tehdä vähän reilummin.

Jahas, tänään koti- ja Huutishommia. Huomenna kylille. Oujee, olen melkein valmiiksi ohjelmoitu. :cool:

POLKA – TAAS SE PUHUU VAIN RUUASTA!

Jos nyt oli kerran pakko…

… tuon tuulettimen lopulta mennä totaalisesti rikki, onneksi sentään eilisiltana. Yö oli jo huomattavasti viileämpi – ihan normisti siis. Päivällä olisi kaivannut tuuletinta, mutta parin pyörähdyksen jälkeen se ei enää sanonut sanaakaan. :o Koska uusiakaan ei ole myynnissä, kurkkaan tänään sinne sisään ja katson, mitä se on syönyt. Ans kattoo, mitä tapahtuu. ;)

Muuten eilinen kasvispöperö oli hyvää! Kesäkurmitsapiffejä ja kurmitsalantteja ja vähän sitä-sun-tätä. Ou jee. Tänään tarjolle tuodaan vähän fisua, muuten samanlaisin emmein. Eiköhän se vieläkin kelpaa. Jälkkäriksi kaffetta ja jätskiä. On onneksi muonaa, jota kokata. Ainakin jotakin. Njääh, tuolla palstoilla taas auottiin päätä niin omalaatuisista asioista, että jopa minun muonani varmaan joutuisivat muiden roskiksiin. Ai niin, eipä pitänyt niihin kommentteihin kiinnittää mitään huomiota. Merkkaanpa vaan itselleni muistiin, että pitäisi muistaa käsitellä erästäkin asiaa vaikka täällä! ;)

Muutakin pientä puuhasteltavaa tietty olisi tarjolla, kunpa vaan huvittaisi. Ehkä se tästä. Ikävä kyllä, en ole oppinut vielä potkimaan itseäni persiille. :cool:

POLKA – JA LISÄÄ KANINRUOKAA! :D

 

Normiperstai?

Juu, sillä kai sitä taas mennään! ;) Lounasta kaverille eli kesäkurmitsaa kera kesäkurmitsan. Sen verran halpaa muonaa tuo on nyt, että olen itse syönyt sitä jo pari viikkoa. Ei ole vielä kyllästyttänyt. Tänään framille tungetaan kesäkurmitsapiffejä sekä kurmitsalantteja kera satunnaisten lisukkeiden. Kelpaa. Tai sitten ei. ;) Jälkkäriksi tietty kaffetta ja jätskiä *tai pullaa, tsih*. Siinähän sitä aamuksi  taas puuhaa.

Myös Valentiinolle lähtee materiaalia ja pieniä kotihommiakin olisi lueteltavaksi asti. Älkää peljätkö – en luettele! :D Ei ole ongelmia saada päivänsä kulutettua.

Ensi viikollekin alkaa olla jo jotakin ohjelmaa tiedossa. Ei tylsää hetkeä, luulisin. Ai niin, se pääasia: on kuumaa, ulkona ja eilen tuulikin oli kuumaa. Ei täällä ole  toisaalta näkynyt eikä kuulunut sadetta eikä ukkosta. Luonnolle olisi vesi tarpeen; nurtsi ja kaikki pensaat alkavat olla ihan ruippanoita. Ei hyvä, ei mukava! Sienistä en edes uskalla puhua. Olisi se itsellekin kiva, että tulisi taas muutama viileämpi yö…

Mutta nyt viemään roskat ja hiekkissattumat ulkoilemaan! :cool:

POLKA – KEHITTELEE TAAS JOTAKIN OMIAAN…

Jännätäänkö?

Vai lyödäänkö vetoa, miten hellettä tänään tarjotaan? Kävin partsilla herätessä, tuossa ennen klo 5 ja oli oikein mukava keli. Äsken alkoi jo haista helteelle. :( Nyt pitäisi taas valmistautua kärvistelemään muutama päivä, kai ja ehkä… Olen aika kyllästynyt hikoamaan ja siihen, ettei jaksapystykykenemään yhtään mitään! Näiden jokusen vilpoisamman päivän aikana olen saanut aikaiseksi enemmän kuin pitkään aikaan. ;)

Juu-juu, ihmiset ovat erilaisia. Niin kovin erilaisia, että joskus menee pinna – tai kaffet väärään kurkkuun. Eilen roilailin netissä lukemassa kaikenlaisia palstoja. Enkä jaksanut ymmärtää! Siksipä en kommaakaan se enempää. On meitä niin moneen junaan! *poistuu takavasemmalle varovasti hiipien* Eli parempi olla reagoimatta lainkaan tai alkaa tapahtua jotakin enemmän epämiellyttävää. Tekisi niin mieli sanoa taas muutamastakin asiasta,  mutta se nyt vaan on itsensä kiduttamista! :(

Jahas, se on loimea niskaan ja viemään roskia ulkoilemaan. Pakko päästä ulos ennen auringon pahimpia iskuja! :cool:

POLKA – SÄÄ, TUO TURVALLINEN TEEMA!

Vielä hetken…

…on viileää – ja oli niiiiiiiiiiiiiin mukava yö goisia. Kävin taas avaamassa kaikki räppänät ja partsin oven puoliltaöin. Pahus, lupaavat taas sitä hellettä lisää. Nyt riittäisi kyllä jo, ei enää jaksaisi. Kai ne pari-kolme päivää pitää taas kärvistellä. :( Muutenkin moni juttu on jäänyt tekemättä ja jömmattu odottamaan mukavampaa keliä.

Ei eilinenkään kauhean kiireinen päivä ollut. ;) Tekelehdin taas kaikenlaista pientä ja merkityksetöntä. Tänään edessä samoja pikkujuttuja ja pyykätäkin pitäisi. Normihommia siis. Äh, joku saisi vaihteeksi potkia vähän persuksille!

Nyt jotain riepua niskaan ja viemään kissanhiekat ulkoilemaan. Aamu on ainakin siedettävä, jopa oikeinkin mukava. :cool:

POLKA – KYLLÄSTYNYT HIKIKELEIHIN!

Olipa raikas yö!

Mahtavaa, hetken jopa hamusin peittoa päälleni. :D Niin mukavaa, kun pystyi yöllä hetken nukkumaan eikä hiki valunut lammikoiksi. Ikävä kyllä, ei taida olla samaa tulossa hetkeen uusiksi.

Kylä oli eilenkin paikallansa, hörhöt liikkeellä ja kaupat täynnä vihanneksoja sekä hetelmiä. Njäh, hinnat eivät ilahduta. Kuivuuden takia nyhdetään joistakin melkomoisia hintoja. Mutta eihän ole pakko ostaa, jos ei halua! Just… No, semivege hamsteroi kesäkurmitsaa taas lisää. Sitä syödään nyt useammalla eri tavalla laitettuna monta kertaa viikossa. :) Ja kyllä sitä löytyi halvennusalennuksia muitakin eli kyllä taas viikko on pärjättävä hyvinkin. Hah, molemmat vihanneslaatikot ovat kyllä pullollaan.

Kaveri kävi eilen kaffella, käläteltiin ja pidettiin kivaa! On se hyvä, kun saa seuraa *ja jopa apuja* kauppareissulle, avitetaan kassien kanssa jne. Nice! Josta kiitokseksi kaffetta, tuoretta leipää ja juustoa sekä muutakin pupellettavaa. Loppuilta kuluikin Huutis-ilmojen parissa ja kuunnellen alakerran huonekalujen kokoamista *tsihih*. Ilmoilla oli työnjohtoa, tekijöitä ja jossain myös kokoamisohjeet. Aika monta tuntia siellä koottiin, kuluttaen juomaa sekä hermoja *omiaan*. Hiukan naureskelin. ;) Ilmeisesti valmista tuli, koska klo 3 ei enää kukaan kaivannut kuusiokoloavainta!

Mutta nyt viemään roskia ulkoilemaan! Jotain on tehtävä, että tässä pirkistyisi päivän puuhasteluihin. :cool:

POLKA – JOHTAA VAIN OMAA TYÖTÄÄN!

Feikki!

Muka helpotusta helteeseen! :o No eipä kyllä. Hiukan oli elisaamuna vilpoisampi, samoin viime yönä. Siis ulkona eli perskohtaisesti partsilla. Ei sisällä edelleenkään, koska  tämä kivikasa hohkaa kuumuutta sisätiloihin parhaansa mukaan. Eilispäivä oli yhtä helteinen kuin koko  viikolla. :( Ei naurata vieläkään. Meitä on huijittu, feikkiä koko sään muuttuminen!

Pitää kylille tästä, postiin ja ruokakaupoille. Jotakin olen taas vailla, joten pakkohan se on lähteä liikenteeseen. Eilinen meni hoidellessa pikkuhommia pois kuleksimasta sekä tunkemalla Huutikseen kaikenlaista ylimääräistä myytävää. ;) Sekin olisi ihan kivaa, jos osaisi ottaa kunnon kuvia. Olen siinä aivan luokattoman kehno *lue -> en osaa käyttää kunnolla omaa kameraani*. Miten noloa… Mutta sieltäkin silloin tällöin pari euroa tipahtaa ja sillekin on aina käyttöä, toki. Pääasiahan on yrittää päästä eroon tarpeettomasta! :)

Tapaan kylillä myös kaverin, joka tullee päiväkaffelle, tsihih. :D Juuei, ei sellaisille ”päiväkahveille”. Muutenkin tälle päivälle on taas kasattu pari muutakin juttua. Hmph. Parempi tietty, että on jotakin. Toisaalta, pitäisi ehkä saada jotain järjestystä omiin hommiinkin. Pitäisiköhän tehdä työlistaa? No, minäpä tästä vetämään jonkin paidan päälleni ja sitten odottamaan taksoa. Minä menen ja toivottavasti taas olen kohta takaisin ilman mitään häverikkejä! :cool:

POLKA – HIKINEN EDELLEEN!