Hetken hellettä!

No johan nyt! Sorry, enpä ole jaksanut perehtyä WP:n kyseenalaisiin uudistuksiin, kuten en paljon mihinkään muihinkaan uudistuksiin. Juu, minusta on tullut todella wanha cäpy. Ei voi mitään. Ei jaksa eikä huvita! Enkä edelleenkään omista älykästä puhelinta!!!

Karanteenaus on nyt *ainakin hetkeksi* lusittu. Toivon tietty, että kaikki ovat edes suht terveinä Siellä Jossakin. Silti, pitäkäähän kuitenkin turvavälit jne. Jooko?

Pitäisi tässä lähteä käymään ehkä jopa keskustassa (kävin viimeksi alkuvuodesta). Pitäisi myös Turkuun. Ja tietty Tallinnaan… Viimeinen jää nyt kyllä tod. harkinnanvaraiseksi, mutta Turku olisi vähän pakko. Siellä The Äitee on ns. oikeasti ollut karanteenissa helmikuusta kesäkuuhun ja kaipailee jo seuraa. Hyvin suojautuneena uskaltaisi ehkä junaan, mutta ei näillä helteillä.

Nyt seuraa valitusta, joten ahittuneet poistunevat?! Eli liian kuuma edelleen tässä huushollissa. Yöllä ei viilene lainkaan. Yritämme Minnin kanssa kestää eli makoilemme täällä ovi ja muut räppänät auki, tuuletin tekee sille määriteltyjä tehtäviä ja kaihtimet on aseteltu asianmukaisesti. Välillä kastelen tätä harsomaiseksi kulunutta susivanhaa teepparia, joka toimittaa kotimekon virkaa *oto*. Huoh! Tässä tietty The Kaveri muistutteli, että jokunen viikko sitten vedin sen viidennenkin paidan päälleni, kun lähdimme ruokakauppaan. ;)

Eipä täällä kerrottavaa. Hammaslääkäriin pitäisi päästä, mutta Tsadissa se on täysin mahdotonta. :( Olen tässä hätyytellyt jo kohta 1.5 VUOTTA… ei onnistu. Njäh, antaa noiden hammasmurujen sitten vaan tipahdella hissukseen (heräsin eräänä yönä siihen, että takahampaat kalahtivat jotenkin yhteen ja suussa oli hampaan / paikan muruja). :P

Päivät kuluvat sisäisen aikataulun ja pakkotoimintosuunnitelmien mukaan; aamuisin aikaisin lootalle ja tarv. kaupoille, kotoon pilppomaan saladoa, iltapäivällä Huutishommia ja myöhemmin rutosti lukemista *mikä on edelleen kivaa*. Yöllä vastuuttoman typeriä sarjoja, että nukahtaisi tylsyyteen. Eli eipä mitään uutta.

Ai miksi tämä päivitys? No kun pitäisi tehdä niitä Huutishommia eikä sekään oikein nyt huvita! :D

Pitäkäähän itsenne viileänä ja terveinä – nauttikaa kuitenkin kesästä!

POLKA – EDELLEEN SE VANHA VAINOOJA!

Leppoisaa Ostaraa!

Se on kevätpäiväntasaus. Tästä eteenpäin valo voittaa pimeyden. :)

Pitäkää huolta itsestänne ja toisista, eläkää turvassa!

SE SAMA POLKA VAAN, KOTONA – TIETTY!

Sitä uudempaa vuotta…

Samperi, tarkoitus oli toivotella vaan parempaa vuotta itsekullekin. ;) Siispä hieman ketuttaa nämä ”uudistukset” WP:ssa. Ei ole kerrottu! En sano mitään siitä, että enpä ole pahemmin innostunut paneutumaan tämän ylläpidon tekniseen puoleen. Eipä ole mitään kerrottavaakaan, sanon heti.

Se nyt vaan on niin, että vietän tavanomaista hiljaiseloa. Voisin toki märistä, mutta ei, se ei kannata. Pitää hankkia isompi vene. Se kannattaa!

Ai niin, en ole vielä(kään) vaihtamassa tätä osoitetta. Hah, kun en saa kopioitua tekstiä. :O Kiireitä sen verran, että ei jaksa / halua paneutua asiaan sen kummemmin, kun ei Belgakaan heti hiffannut ongelmaa. Eli käykää kärsimässä näillä sivuilla edelleen, jos huvittaa. :)

Muuten ei olekaan tosiaan mitään sanottavaa. Kirpparikausi alkaa jälleen – onneksi – jo viikonloppuna ja sen jälkeen saakin kerran viikossa ulkoilla ensin sisällä ja myöhemmin keväällä jo ulkona. Oi, odotan! Siinäpä se aika meneekin, edelleen Huutishommissa ja sen liepeillä. Pitäisi tehdä tämän kodonkin eteen jotakin, mutta edelleen odotellaan Ylemmän Tahon ilmoituksia 10 v:n täsmällisen asumisen (samassa, täsmälleen samassa luukussa) jälkeen. Ans kattoo, taas. Ai niin, samalla odotellaan ns. hammashoidon linjauksia (joita täällä ei tunnetusti ole eli tarkastus-puhdistukseen on jäätävän hankalaa päästä, ainakin lähimpään paikkaan).

Vapaa-ajaksi laskettanee sitten Tallinna, jonne pitäisi suunnata viimeistään ensi kuussa. Olisi paljon tekemistä sielläkin, taas. Ja noudettavaakin, myös taas. Tsih.

Muuten ei naurata. Harvinaisen ikäviä uutisia tullut kovin paljon tässä viime aikoina. :/ Eipä niistä sen enempää. :( Olemmekohan me siinä iässä?

Mutta kaikesta huolimatta jokaiselle tänne eksyvälle oikein mielenkiintoista ja antoisaa vuotta 2020!

POLGARA – SE SAMA TYYPPÄ!

Hiljaista… hjuu…

On ollut hiljaista, koska ei ole mitään retosteltavaa! ;) Tai sitten olisi vain ikävähköjä asioita. Eli en ole sitten päivittänyt mitään, sorry.

Ei tässä nytkään ole mitään kerrottavaa. Ainoastaan se, että blögin aion siirtää toisaalle mahdollisimman pian – kunhan se vain onnistuisi. Jätän tietty uuden osoitteen tähän, mutta tietyistä syistä tuo blogin sivuosoite ei tule toimimaan enää pitkään. Pakko sanoa irti tiettyjä palveluja siis…

Muuten tässä on elelty ihan tavallisia viikkoja: nähty The Kaveria ja Belgaa, käyty kirppareilla viikonloppuisin ja viikot näperrelty sekä värkätty kaikkea muuta. Yleensä tietty vältellen kaikenlaista tähdellistä tekemistä! :D Olisi niin paljon tekemistä, niin vähän jaksuja, niin vähän kontakteja jne. etteivät edelleenkään muutamat käytännön asiat vaan onnistu. Jotta käytännön perustoimilta välttyisi, onkin tullut käytyä jokusen kerran etelänaapurissa hakemassa syötävää ja karkkia, samalla tietty dydysdyen kyldyyriin. :D

Toivottelen kuitenkin jo etukäteen pienempää Julea kaikille sitä juhlistaville sekä tavallistakin Julea, jos en sattuisi tässä poikkeamaan.

POLKA – JA SITTEN SIKAPEESETTÄ UUNIIN!

Pientä pakkaamista vailla taas…

Kas kun, tuota, niin… pitäisi tästä tuonne etelään ensi viikolla. ;) Ei voi vastustaa, jos pääsee pariksi päiväksi reissuun samalla rahalla, minkä maksoin alennusmenolipusta Turkuun! Oli ihan pakko varata reissu The Kaverille ja itselle. Ja ihan vähän on vielä pakkasessakin tilaa. Jos vähän jotakin muonaakin siis sinne lisää.

Eli lähdemme ke ja palaamme pe-iltana. Tarkoitus taas kirpparoida sielläkin sekä syödä hyvin ja etsiä halpiskivaa muonaa ja muutakin tarpeellista. Naurakaa vaan! Silti se kannattaa monessakin mielessä. :) Tietty pari kyldyyrijuttua hoidetaan joka matkalla pois kuleksimasta.

Eilen kiireiset eläkeläiset kirpparoivat sen normaalit 4 h. Itsellekin tarttui vähän vaatetta ja kengät. ;) Ostin parit farkut ja ne kengät, yht. 6,5 egeä. Ei huono! The Kaverikin oli tyytyväinen, kun hoksasin hänelle uuden paidan (laput kiinni siis…) parilla juurolla. Muuten reput täyttyivät toisenlaisesta materiaalista. ;)

Hrrr, sen minä kyllä ilmoitan, että torpassa on jälleen jäätävän kosteaa! Kylmä herätti jo yöllä ja nivelsärky myös. Ei jaksanut nousta, näppäsin vain lämpöpeiton täpölle, auttoihan sekin vähän. Kävin äsken ulkona kepittelemässä ja siellä on lämpimämpää kuin sisällä. Höh, tätä sitten seuraavat 6 kk. Huokaus.

Mutta tein jättimäisen sammion kaalilaatikkoa ja Belga on kohta tulossa testaamaan tulosta (oli se hyvää, söimme eilen lounaaksi). Pitää siis alkaa valmistautua ja väkertää salaatti siihen viereen. Pitäisiköhän tehdä omenamuffareita kaffen kanssa, hmmm?! Oi, ruoka-asiat ovat aina niin tärkeitä. :D

Mutta minä tästä jotakin nyt tekelehtimään. Loistokasta syksyä muillekin! :cool:

POLKA – SE VANHA REISSU-POLKA TÄÄLLÄ TAAS!

Nyt on matkusteltu! ;)

Sankarimatkaaja tunnustaa; Tallinnasta perjantai-iltana palattuani varasin ne prleen VR:n liput Turkuun. Juu, näin edelleen on, että VR:n sivusto on hankalampi ja vastenmielisen tökkivä käyttää! Enpä sitten tiedä, miten se ”äly”puhelimella toimii, tsihih. Ei ole meikäläisellä sitä muuten vieläkään.

Tallinnassa oli taas kovin mukavaa. Kävimme mm. Fotografiskassa eli Valokuvataiteen museossa Telliskivessä – suosittelen erittäin lämpimästi. Hurjan hienot näyttelyt juuri nyt, käykää ihmeessä! Vieressä on myös hyvä lounaspaikka (hinta 3.50 – 4.90, siis lounas) Lendav  Taldrik -ravintolassa. Pääpaino on intialais-nepalilaistyyppisessä muonassa, mausteet olivat  kohdallansa ja lounaskin oli runsas, himskatin hyvä (meillä linssejä & pinaattia, riisiä, salaattia, leipää…). Paikkaa on ehkä kehuttu liikaakin, mutta ainakaan lounaan taso ei ole ollenkaan kehno! Hinta-laatusuhde on muutenkin hyvä ja paljon kasvisruokaa (vegaanista!). Linkistä löytyy paikan omat sivut, käykääpä, jos ette ole vielä ehtineet. ;)

Hah, ei blögimerkintöjä koskaan ilman ruoka-aiheita. Useita. Eli enimmäkseen raahasin taas kotoon muonaa: sieniä, juustoa, heekkuja kaikenlaisia. Viimeksikin toin kassillisen sieniä, nyt toisen. Alkavat olla alkusyksyn sienikastikkeet turvattuja. Ja seuraavalla reissulla lisää. Tälläkin kertaa Balti Jaam Turgin mukava sienikauppias palveli oikein alttiisti. Ei tuo nyt ole sen kummempaa kuin hakea Kauppatorilta niitä.  Hintaero on vaan niin huima… itse maksoin kanttarelleista 5 euroa/kg ja kun sienet olivat hieman kuivahtaneet, sain niitä hurjan kasan (perattuna, pilpottuna ja esikypsennettynä 10 pussillista). Näkyivät nuo muutkin suomalaiset ostelleen marjoja eli tyrniä (sitä oli paljon edukkaasti myynnissä), samoin karpaloa ja puolukkaa. Minäkin sitten vähän vielä kaikenlaista muuta. Ja toisen – vielä isomman – repun, joka on kyllä oikeasti rinkka! :D Polkasta tulee kohta uudelleen sankariretkeilijä myös.

Oli tuuria palatessa eli yhdytin loistavan taksokuskin Katajanokalta. Kiitos vieläkin leidille, joka tunnisti matkakortin, kun heittäydyin taksoja uhmaten keskelle jonoja heiluttelemaan sitä. Kivasti päästin kotiin! The Kaveri oli hoidellut kissiä ihan urakalla, joten hänelle karkkia, paljon, sekä kaikenlaista pientä. Oli niin mukava palata, kun joku tuli alas vastaan kantamaan tavaroita ja koto  oli lämmin ja pizza valmiina. :D

Turun reissu meni normaalikriteerien mukaan. Kaikki vaikutti olevan kohtuullisesti kunnossa. Muutamasta asiasta muistuttelin. Saa nähdä! Pitää käydä ennen ns. joulua vielä uudelleen tai ennemminkin, jos aihetta on. Kummempaa on se, että tuonne Tallinnaan on vaan helpompi lähteä teknisestikin kuin Turkuun. Hmph! :( Harmi.

Mutta nyt olen viihtynyt pari päivää ihan tavallisessa eläkeläisen elämässä. Njäh. Onneksi seuraavat kolme viikonloppua ovatkin taas kirpparia täynnä. Ei lopu matkaaminen eikä tekeminen. Ei myöskään romukasan kerääntyminen makkarin nurkkaan. ;) Kiirettä pitää joka tapauksessa.

Jospa minä nyt tästä niihin hommiin. Tämä oli taas sellainen päivitys, jolla siirsin muita hommia vähän eteenpäin. Ei vaan huvittaisi nämä tietyt tehtävät. Mutta pakkohan se on! Raikasta loppuviikkoa lukijoille. :cool:

POLKA – PYSYY SE IHAN PAIKALLANSAKIN!

Taas pakataan!

Tällä kertaa otetaan vain yksi  i s o  reppu mukaan. Matka käy kuitenkin samaan suuntaan kuin viimeksikin. ;) Ei voi olla matkaamatta: reissu naapurikaupunkiin veden yli maksaa vähemmän kuin ratikkalippu Tsadissa. :o Juuei, ei naurata – ihmetyttää. Vaikeampi meikäläisen on Turussa käydä, kun VR ”palvelee” eli lippua on hemmetin vaikea saada. Kas, jopa Viikkari toimii paljon paremmin kuin VR! :D

Ai niin, en minä valita. Minä en katkeroidu. Minä en märise. Minä en ole passiivisaggressiivinen enkä uhriutuva enkä…. :D En siis lupaa mitään! Olen kuitenkin lähdössä NJEPK:n kanssa huomenna reissulle. Ruokaa ja kulttuuria siis tiedossa. 8 h aikaa juor… siis vaihtaa mielipiteitä ajankohtaisista asioista, apeh… siis lounastaa trendikkäässä ravintelissa ja palata illaksi kotoon. Kissavahti on jo ilmoittautunut! The Kaveri ilmoitti tulevansa Lady Minnielle seuraksi päivän ajaksi. Siis hänen mielestään ei kissityttöä nyt voi jättää yksin kovin pitkäksi päiväksi. ;) Palkkioksi lupasin tuoda heekkuja ja tein vielä äsken omppopiirakan, että jaksavat täällä. Minulle puolestaan luvattiin tehdä jotakin pizzan tapaista illaksi, wau…

Lukijoille kiitokset toivotuksista ja käynneistä. Valitan, etten ole päivittänyt blögiä. Ei vaan ole kerrottavaa. Elämä vaan on. Päivät kuluvat johonkin ja ovat pitkiä, mutta edelleen ne sujahtavat ohi aivan samperin nopeasti. Tämä on jotakin, mitä en ymmärrä.

Yritän pitää jotakin rotia täällä, ehkä jatkossa. Blögin osoite tulee vaihtumaan viimeistään loppuvuodesta, nimi säilynee ennallaan. Nyt on taas kaikki niin vaiheessaan, ettei mistään asiasta uskalla luvata mitään. :( Plääh. Oma vika, kun alkaa pähkiä kaikkia asioita pienessä päässään – ja aina liikaa!

Minä tästä taas hommiin. Kepittelin jo lootalle ja kaupoille, väkersin lounaan, päiväkaffet ja omppopiirakan. Nyt asiallista asiaa. Samat teillekin! :cool:

POLKA – AINA MENOSSA MUKANA, ERI MENOSSA TOSIN!

Kohta pakataan!

Se on tämä kesä reissua vaille! Eipä mitään, perstaina melko aamusta suunnataan *vaihteeksi* Tallinnaan. Kuinkas sattuukaan, samaan aikaan on Kirppisfestari ja paljon muutakin aktiviteettia. ;) Olenpas minä kiero ja kavala, kun sain varata liput sopiviksi päiviksi. Sain myös varata majoituksen – köh – tietty Balti Jaaman viereen oitis. Eipä se kummoinen paikkana ole, mutta sijainti varsin mainio meille ja alakerrassa vieressä kunnon ruokakauppa, torille pari minuuttia ja kirppareille viisi, korkeintaan. Tsihih. No, ei pidä kehua etukäteen. Näkkyypähän, mitä tällä kertaa tapahtuu ja mihin oikein taas törmätään! :D

Muuten ei edelleenkään mitään erikoista eikä mitään kerrottavaakaan. Päivät menevät kaikenlaista pientä sohlatessa ja pähkiessä erilaisia pieniä asioita. Edelleen olen harvinaisen saamaton. En vaan saa toimeksi! Osa on sellaisia, joihin nyt vaan tarvitsisi apua, esim. autoa. Ei ole, ei ole tutuillakaan enkä enää keksi, keneltä edes kysyä. Takso ei nähkääs ota kuljettaakseen kaikkea, eikä varsinkaan Matkapalvelun takso. Lisäksi tarvittaisiin pientä vinkkiä remppahenkilöstä. En tunne. Enkä tiedä, keneltä edes kysellä. En minä tunne enää ketään. Eikä kukaan halua tuntea minua. Siksi muuten aika moni asia seisoo, kun ei vaan ole yhteyksiä. Juu, voisihan sitä soittaa mihin vaan. Ja tulla pissityksi silmään ja ylilaskutettua – senhän minä toki olen ansainnut? Prle, olenhan sentään aivan stanan varakas eläkeläinen *huutonaurua N Y T !*.

Äh, turha noista on valittaa. En minä enää aio tehdä mitään tämän luukun hyväksi. Ihan  sama. Perikunta hoitakoon. Ei liikuta meikäläistä mikään tähän liittyvä, koska mitään apuja tms. ei vaan löydy. Ihan sama. Kyllä minä omat jätökseni kestän ja seinät + lattiat saavat kuoriutua ja möyhentyä ihan itseksensä rauhassa. ;) Samoin muutamien hankintojen osalta: ihan sama. Koska kuljetusta ym. ei löydy, en minä mitään tarvitse. Voin vaikka pissiä alleni soffalla, samapa se. Kyllä. Olen katkera ja kateellinen enkä edes häpeä. Joskus alkaa keittää yli, kun huomaa jatkuvasti olevansa se väliinputoaja. Se, joka ei saa mitään. Eikä sekään niin, mutta tämä joidenkin itsetehostustarve on aika käsittämätön… varsinkin ’lahjakkaan jälkikasvun’ osalta. *oksentaa takavasemmalle* Ja tähän tavalliseen tapaan maininta vuokra-asunnoista, niiden saatavuudesta ja käypäisestä vuokrasta ilman  sitä muka-jokaisen-saamaa asumistukea, hemmetti soikoon! Kohta lähtee lapasesta nimittäin.

Mutta mitäpä minä siitä(kään). Lady Minnie kaipaa rapsutusta, Hörhö soitti minuutti sitten ja olen muikuttanut, muffinsoinut ja omenahyvettänyt The Kaverinkin tänään. Siinä mielessähän kaikki on aivan kunnossa. ;)

Minäpä tässä alan miettiä pakkaamista eli kumman hammasharjan otan mukaani sekä minkä väriset kalsarit olisivat vaihtokalsareina kliffat. :cool:

POLKA – VARSIN MATKAILUHENKINEN KATKERO!

Pitääkö tosiaan?

Oikeasti, pitääkö tosiaan alkaa käyttäytyä kuin omat isovanhemmat aikanaan ja ihmetellä, millaiseksi maailma onkaan mennyt? Syytä ehkä olisi. Viime päivien ns. ’uutiset’ ns. ’lehdissä’ ja tietty ’some’ssa ovat sitä luokkaa, että ei pää kestä! Kansa jakautuu jokaisessa asiassa vähintään kahtia ja turpaan tulee, jos satut olemaan eläkeläinen / sairas / vammainen / köyhä / muuten vaan epäkelpo ja mitään omistamaton… Mitään ei tällainen ihminen tarvitse! Sanovatten. Minua on kirjaimellisesti painostettu muuttamaan jonnekin Keski-Suomen taakse, pikkupaikkakunnalle.Koska ei ole rotia, että asun Tsadissa!?! :o Riipii. Kovasti riipii. Riipii muutenkin. Nuo kummallisen hyveelliset mielipiteet ihmisiltä, joille elämä on ollut siloiteltua polkua alusta asti, jossain vaiheessa vielä tyrkätty kultalusikka suuhun. Argh!

Ei, en ole edes kateellinen. En edes katkera. Minusta tämä on vaan aika pelottavaa tulevaisuuden kannalta. Mikäli tietty kansanosa kokee olevansa näin hyveellistä ja ylivoimaisen hienoa väkeä, onhan tässä pakko tehdä jotain. Only solution is revolution! Muuhun ei kohta enää pysty.

Njäh! Ei minulla mitään kerrottavaa ole. Kunhan tätäkin nyt ääneen ihmettelen ja vielä hyvin varovasti ,ettei tähän kukaan puuttuisi. Kun ei nykyään uskalla enää kommentoidakaan mitään. Koska on aina väärässä. Jos ei ole se Täydellinen Ihminen! ;)

Taidan taas alkaa tässä kirpparihommiin. Pakkohan se on jostakin se vanha leipäkäntty saatava, että henki vielä hetken pihisee. Huomenna on lähdettävä liikkeelle ennen klo 7. Ai miksikö? Risma aukeaa silloin ja eiliset leivät myydään 1 eurolla. Pakko on käydä tappelemassa muiden kyläläisten kanssa niistäkin! :cool:

POLKA – TAATUSTI SE TOISEN LUOKAN KANSALAINEN!

Syksy saa – minä… *tsih*

Minä. Juu, siis pidän aivan tuhottoman paljon syksystä! :D Tässä vaan odotellaan nyt hirmuhelteen jälkeen, että seinät lakkaisivat hohkamasta lämpöä. Ei ole vielä tapahtunut. Meillä on siis edelleen sisällä tosi lämmintä, melkein hikistä, vaikka ulkona on sopiva keli – suorastaan sanoisin paras mahdollinen! ;)

Ei tänne mitään uutta kuulu. Ei ole mitään jännää *no ei tavallistakaan* kerrottavaa. Päivät kuluvat johonkin. Kukaan ei tiedä mihin. Ne vain sujahtavat ohi helkkarin äkkiä. Niin äkkiä, että joinakin päivinä olen aamulla elänyt oikeaa viikonpäivää ja iltaan mennessä unohtanut ja siirtynyt jo seuraavaan. Eli pitkiä, mutta nopeita päiviä? *ehhh* Aika ei tule pitkäksi, koska tekemistä on ja luettavaakin alkaa ilmaantua tuon sydänkesän jälkeen heti huomattavan paljon paremmin. Kirjastovarauksista alkaa jo irrota 6 – 10 viikottain ja sehän on aika sopiva määrä! :) Sen verran kirjoista, että tietty dekkarit ja jännärit kuluvat aina tässä kaiken muun lomassa välipalakirjoina. Dokkareita, elämäkertoja ja muuta asiallisempaa tuleekin tarjolle harvemmin. Heinäkuun lopun ilo oli: Marko Lamberg – Noitaäiti, Malin Matsintyttären tarina. Lukekaa linkeistä! Hyvää selvitystyötä ja historiaa. Tosin pari lapsusta itse kirjoittajalta on päässyt läpi, laskettakoon vaikka kiireen ja *hmm.. uskaltaako sanoa* tietyn lukijakuntaikäluokan ymmärryksen tarkistamisen syyksi. ;) Itsellä on hyllyssä Leena  Virtanen: Noitanaisen älä anna elää, jota myös suositan. Mikäli naisten ja varsinkin köyhälistön asema kiinnostaa, ’noituus’ selittääkin paljon…

Muuten tässä onkin parina viikonloppuna oltu pois vakikirpparilta, koska siellä oli muuta. Käytiin sitten Hakiksessa ja Itiksessä. Eipä ollut kummoista tarjontaa. :( Jotakin pientä ja muu hintataso oli täysin kohtuuton eli ei mukaan mitään oikein tarttunut. Onneksi pääsee tänä viikonloppuna taas Vermoon! :) Juuei, en ole saanut läheskään kaikkea vielä käsiteltyä, tehtyä niille jotakin ja osaa vietyä Huutikseen. Olen edelleen niin laiska ja saamaton. Käytän kaiken energian aamulla käydessäni postilaatikolla ja kaupoissa penkomassa mahdollisimman halpaa muonaa. Kotoon tullessa vuorossa onkin jo lounaan pilppominen ja viestittelyä. Koska kesälounas on yleensä saladoa (tai ainakin suurin osa), menee sen syömiseenkin jo puoli tuntia. Pureskelu on nähkääs niin rankkaa! :P

Haa, tiedoksi vaan, että ensimmäiset sienetkin on jo syöty! Njamskis. Tein eilen lounaaksi pannulla käytettyä lohikalaa, sen kanssa kantarellisoossia ja melkein-uusia-perunoita. Oli loistokasta apehtia The Kaverin kanssa. Köyhät eläkeläiset heekkupeeseilevät juuri tällä tavalla. Mutta salaa. Osa sienistä ängettiin jopa pakkaseen… Myös tiedoksi, etten pakastele esim. mansikoita. Niitä saa samalla hinnalla läpi vuoden kaupan pakkasesta. Samoin mustikoita… tai enpä niistä vielä tiedä. Katsellaan. Huomenna on kai otettava ylimääräinen muovikassi mukaan kauppareissulle ja ahnehdittava kesäkurmitsaa. Meikän melkein suosikkivihannes, niin hyvää, niin käyttökelpoisen monipuolista. Heh, juu, aina pitää kirjoittaa ruuasta.

Olisi taas kaikenlaista puuhasteltavaa, mutta tämän päivityksen avulla pystyin hieman vielä siirtämään kaikkea vähäsen eteenpäin. Ei vaan huvita eikä jaksa. No, kohta taas. Menenkin tästä heittämään kipulääkityksen,  saan lepuuttaa vielä hetken ja sitten on pakko alkaa teeskentelemään jotakin. Ei kun menoksi! :cool:

POLKA – AINA YHTÄ SAAMATON…