Taas pakataan!

Tällä kertaa otetaan vain yksi  i s o  reppu mukaan. Matka käy kuitenkin samaan suuntaan kuin viimeksikin. ;) Ei voi olla matkaamatta: reissu naapurikaupunkiin veden yli maksaa vähemmän kuin ratikkalippu Tsadissa. :o Juuei, ei naurata – ihmetyttää. Vaikeampi meikäläisen on Turussa käydä, kun VR ”palvelee” eli lippua on hemmetin vaikea saada. Kas, jopa Viikkari toimii paljon paremmin kuin VR! :D

Ai niin, en minä valita. Minä en katkeroidu. Minä en märise. Minä en ole passiivisaggressiivinen enkä uhriutuva enkä…. :D En siis lupaa mitään! Olen kuitenkin lähdössä NJEPK:n kanssa huomenna reissulle. Ruokaa ja kulttuuria siis tiedossa. 8 h aikaa juor… siis vaihtaa mielipiteitä ajankohtaisista asioista, apeh… siis lounastaa trendikkäässä ravintelissa ja palata illaksi kotoon. Kissavahti on jo ilmoittautunut! The Kaveri ilmoitti tulevansa Lady Minnielle seuraksi päivän ajaksi. Siis hänen mielestään ei kissityttöä nyt voi jättää yksin kovin pitkäksi päiväksi. ;) Palkkioksi lupasin tuoda heekkuja ja tein vielä äsken omppopiirakan, että jaksavat täällä. Minulle puolestaan luvattiin tehdä jotakin pizzan tapaista illaksi, wau…

Lukijoille kiitokset toivotuksista ja käynneistä. Valitan, etten ole päivittänyt blögiä. Ei vaan ole kerrottavaa. Elämä vaan on. Päivät kuluvat johonkin ja ovat pitkiä, mutta edelleen ne sujahtavat ohi aivan samperin nopeasti. Tämä on jotakin, mitä en ymmärrä.

Yritän pitää jotakin rotia täällä, ehkä jatkossa. Blögin osoite tulee vaihtumaan viimeistään loppuvuodesta, nimi säilynee ennallaan. Nyt on taas kaikki niin vaiheessaan, ettei mistään asiasta uskalla luvata mitään. :( Plääh. Oma vika, kun alkaa pähkiä kaikkia asioita pienessä päässään – ja aina liikaa!

Minä tästä taas hommiin. Kepittelin jo lootalle ja kaupoille, väkersin lounaan, päiväkaffet ja omppopiirakan. Nyt asiallista asiaa. Samat teillekin! :cool:

POLKA – AINA MENOSSA MUKANA, ERI MENOSSA TOSIN!

Kohta pakataan!

Se on tämä kesä reissua vaille! Eipä mitään, perstaina melko aamusta suunnataan *vaihteeksi* Tallinnaan. Kuinkas sattuukaan, samaan aikaan on Kirppisfestari ja paljon muutakin aktiviteettia. ;) Olenpas minä kiero ja kavala, kun sain varata liput sopiviksi päiviksi. Sain myös varata majoituksen – köh – tietty Balti Jaaman viereen oitis. Eipä se kummoinen paikkana ole, mutta sijainti varsin mainio meille ja alakerrassa vieressä kunnon ruokakauppa, torille pari minuuttia ja kirppareille viisi, korkeintaan. Tsihih. No, ei pidä kehua etukäteen. Näkkyypähän, mitä tällä kertaa tapahtuu ja mihin oikein taas törmätään! :D

Muuten ei edelleenkään mitään erikoista eikä mitään kerrottavaakaan. Päivät menevät kaikenlaista pientä sohlatessa ja pähkiessä erilaisia pieniä asioita. Edelleen olen harvinaisen saamaton. En vaan saa toimeksi! Osa on sellaisia, joihin nyt vaan tarvitsisi apua, esim. autoa. Ei ole, ei ole tutuillakaan enkä enää keksi, keneltä edes kysyä. Takso ei nähkääs ota kuljettaakseen kaikkea, eikä varsinkaan Matkapalvelun takso. Lisäksi tarvittaisiin pientä vinkkiä remppahenkilöstä. En tunne. Enkä tiedä, keneltä edes kysellä. En minä tunne enää ketään. Eikä kukaan halua tuntea minua. Siksi muuten aika moni asia seisoo, kun ei vaan ole yhteyksiä. Juu, voisihan sitä soittaa mihin vaan. Ja tulla pissityksi silmään ja ylilaskutettua – senhän minä toki olen ansainnut? Prle, olenhan sentään aivan stanan varakas eläkeläinen *huutonaurua N Y T !*.

Äh, turha noista on valittaa. En minä enää aio tehdä mitään tämän luukun hyväksi. Ihan  sama. Perikunta hoitakoon. Ei liikuta meikäläistä mikään tähän liittyvä, koska mitään apuja tms. ei vaan löydy. Ihan sama. Kyllä minä omat jätökseni kestän ja seinät + lattiat saavat kuoriutua ja möyhentyä ihan itseksensä rauhassa. ;) Samoin muutamien hankintojen osalta: ihan sama. Koska kuljetusta ym. ei löydy, en minä mitään tarvitse. Voin vaikka pissiä alleni soffalla, samapa se. Kyllä. Olen katkera ja kateellinen enkä edes häpeä. Joskus alkaa keittää yli, kun huomaa jatkuvasti olevansa se väliinputoaja. Se, joka ei saa mitään. Eikä sekään niin, mutta tämä joidenkin itsetehostustarve on aika käsittämätön… varsinkin ’lahjakkaan jälkikasvun’ osalta. *oksentaa takavasemmalle* Ja tähän tavalliseen tapaan maininta vuokra-asunnoista, niiden saatavuudesta ja käypäisestä vuokrasta ilman  sitä muka-jokaisen-saamaa asumistukea, hemmetti soikoon! Kohta lähtee lapasesta nimittäin.

Mutta mitäpä minä siitä(kään). Lady Minnie kaipaa rapsutusta, Hörhö soitti minuutti sitten ja olen muikuttanut, muffinsoinut ja omenahyvettänyt The Kaverinkin tänään. Siinä mielessähän kaikki on aivan kunnossa. ;)

Minäpä tässä alan miettiä pakkaamista eli kumman hammasharjan otan mukaani sekä minkä väriset kalsarit olisivat vaihtokalsareina kliffat. :cool:

POLKA – VARSIN MATKAILUHENKINEN KATKERO!

Pitääkö tosiaan?

Oikeasti, pitääkö tosiaan alkaa käyttäytyä kuin omat isovanhemmat aikanaan ja ihmetellä, millaiseksi maailma onkaan mennyt? Syytä ehkä olisi. Viime päivien ns. ’uutiset’ ns. ’lehdissä’ ja tietty ’some’ssa ovat sitä luokkaa, että ei pää kestä! Kansa jakautuu jokaisessa asiassa vähintään kahtia ja turpaan tulee, jos satut olemaan eläkeläinen / sairas / vammainen / köyhä / muuten vaan epäkelpo ja mitään omistamaton… Mitään ei tällainen ihminen tarvitse! Sanovatten. Minua on kirjaimellisesti painostettu muuttamaan jonnekin Keski-Suomen taakse, pikkupaikkakunnalle.Koska ei ole rotia, että asun Tsadissa!?! :o Riipii. Kovasti riipii. Riipii muutenkin. Nuo kummallisen hyveelliset mielipiteet ihmisiltä, joille elämä on ollut siloiteltua polkua alusta asti, jossain vaiheessa vielä tyrkätty kultalusikka suuhun. Argh!

Ei, en ole edes kateellinen. En edes katkera. Minusta tämä on vaan aika pelottavaa tulevaisuuden kannalta. Mikäli tietty kansanosa kokee olevansa näin hyveellistä ja ylivoimaisen hienoa väkeä, onhan tässä pakko tehdä jotain. Only solution is revolution! Muuhun ei kohta enää pysty.

Njäh! Ei minulla mitään kerrottavaa ole. Kunhan tätäkin nyt ääneen ihmettelen ja vielä hyvin varovasti ,ettei tähän kukaan puuttuisi. Kun ei nykyään uskalla enää kommentoidakaan mitään. Koska on aina väärässä. Jos ei ole se Täydellinen Ihminen! ;)

Taidan taas alkaa tässä kirpparihommiin. Pakkohan se on jostakin se vanha leipäkäntty saatava, että henki vielä hetken pihisee. Huomenna on lähdettävä liikkeelle ennen klo 7. Ai miksikö? Risma aukeaa silloin ja eiliset leivät myydään 1 eurolla. Pakko on käydä tappelemassa muiden kyläläisten kanssa niistäkin! :cool:

POLKA – TAATUSTI SE TOISEN LUOKAN KANSALAINEN!

Syksy saa – minä… *tsih*

Minä. Juu, siis pidän aivan tuhottoman paljon syksystä! :D Tässä vaan odotellaan nyt hirmuhelteen jälkeen, että seinät lakkaisivat hohkamasta lämpöä. Ei ole vielä tapahtunut. Meillä on siis edelleen sisällä tosi lämmintä, melkein hikistä, vaikka ulkona on sopiva keli – suorastaan sanoisin paras mahdollinen! ;)

Ei tänne mitään uutta kuulu. Ei ole mitään jännää *no ei tavallistakaan* kerrottavaa. Päivät kuluvat johonkin. Kukaan ei tiedä mihin. Ne vain sujahtavat ohi helkkarin äkkiä. Niin äkkiä, että joinakin päivinä olen aamulla elänyt oikeaa viikonpäivää ja iltaan mennessä unohtanut ja siirtynyt jo seuraavaan. Eli pitkiä, mutta nopeita päiviä? *ehhh* Aika ei tule pitkäksi, koska tekemistä on ja luettavaakin alkaa ilmaantua tuon sydänkesän jälkeen heti huomattavan paljon paremmin. Kirjastovarauksista alkaa jo irrota 6 – 10 viikottain ja sehän on aika sopiva määrä! :) Sen verran kirjoista, että tietty dekkarit ja jännärit kuluvat aina tässä kaiken muun lomassa välipalakirjoina. Dokkareita, elämäkertoja ja muuta asiallisempaa tuleekin tarjolle harvemmin. Heinäkuun lopun ilo oli: Marko Lamberg – Noitaäiti, Malin Matsintyttären tarina. Lukekaa linkeistä! Hyvää selvitystyötä ja historiaa. Tosin pari lapsusta itse kirjoittajalta on päässyt läpi, laskettakoon vaikka kiireen ja *hmm.. uskaltaako sanoa* tietyn lukijakuntaikäluokan ymmärryksen tarkistamisen syyksi. ;) Itsellä on hyllyssä Leena  Virtanen: Noitanaisen älä anna elää, jota myös suositan. Mikäli naisten ja varsinkin köyhälistön asema kiinnostaa, ’noituus’ selittääkin paljon…

Muuten tässä onkin parina viikonloppuna oltu pois vakikirpparilta, koska siellä oli muuta. Käytiin sitten Hakiksessa ja Itiksessä. Eipä ollut kummoista tarjontaa. :( Jotakin pientä ja muu hintataso oli täysin kohtuuton eli ei mukaan mitään oikein tarttunut. Onneksi pääsee tänä viikonloppuna taas Vermoon! :) Juuei, en ole saanut läheskään kaikkea vielä käsiteltyä, tehtyä niille jotakin ja osaa vietyä Huutikseen. Olen edelleen niin laiska ja saamaton. Käytän kaiken energian aamulla käydessäni postilaatikolla ja kaupoissa penkomassa mahdollisimman halpaa muonaa. Kotoon tullessa vuorossa onkin jo lounaan pilppominen ja viestittelyä. Koska kesälounas on yleensä saladoa (tai ainakin suurin osa), menee sen syömiseenkin jo puoli tuntia. Pureskelu on nähkääs niin rankkaa! :P

Haa, tiedoksi vaan, että ensimmäiset sienetkin on jo syöty! Njamskis. Tein eilen lounaaksi pannulla käytettyä lohikalaa, sen kanssa kantarellisoossia ja melkein-uusia-perunoita. Oli loistokasta apehtia The Kaverin kanssa. Köyhät eläkeläiset heekkupeeseilevät juuri tällä tavalla. Mutta salaa. Osa sienistä ängettiin jopa pakkaseen… Myös tiedoksi, etten pakastele esim. mansikoita. Niitä saa samalla hinnalla läpi vuoden kaupan pakkasesta. Samoin mustikoita… tai enpä niistä vielä tiedä. Katsellaan. Huomenna on kai otettava ylimääräinen muovikassi mukaan kauppareissulle ja ahnehdittava kesäkurmitsaa. Meikän melkein suosikkivihannes, niin hyvää, niin käyttökelpoisen monipuolista. Heh, juu, aina pitää kirjoittaa ruuasta.

Olisi taas kaikenlaista puuhasteltavaa, mutta tämän päivityksen avulla pystyin hieman vielä siirtämään kaikkea vähäsen eteenpäin. Ei vaan huvita eikä jaksa. No, kohta taas. Menenkin tästä heittämään kipulääkityksen,  saan lepuuttaa vielä hetken ja sitten on pakko alkaa teeskentelemään jotakin. Ei kun menoksi! :cool:

POLKA – AINA YHTÄ SAAMATON…

Vetkuttelupäivitys!

Ehh, koska pitäisi taas tehdä kaikenlaista, vetkuttelen aloittamista ja pieni päivitys on aina tarpeen. ;) Ahittaa suuresti aina nämä ”pakko tehdä” -asiat. Edelleen siis. Ei kai siitä pääse mihinkään ja hommat on hoidettava, mutta aloittamista voi säätää ihan itsellensä kiusaksi asti.

Voisi heti alkaa märisemään vaikka siitä, että on luvattu hellettä. En ala. En tykkää. Toisaalta, koska edellinen vanha tuuletin teki lopullisen lakon, oli pakko hankkia uusi. Halpis ja pieni, mutta toimiva kuitenkin. Oujee, ei köyhät mitään ILPpiä tarvitse! Eivätkä varsinkaan näin vanhat. Kuulin, että 55+ on jo liian vanha, kykenemätön ja vaikka mitä. Joten ihan sama, jos mätänee tänne kosteaan lämpimään. Nih kerta! Soisin ikärasismin poistuvan aivan helkatin nopeasti tai alan itse rasistoimaan ns. nuorisoa! Nih kerta myös tähän!

Tässä on viikonloppuisin tullut vietettyä aina sunnuntaisin puoli päivää kirppareilla, oikein pidemmän kaavan mukaan.  .) Ainakin raitista ilmaa ja aurinkoa (EI siis liian lämmintä!). Nice! Kaikenlaista on myös roudattu mukana kotoon. Makkarin nurkassa on… sanoisinko tuota vaikka keoksi?! Kaikenlaista sekalaista siis, enimmäkseen paperitavaraa. Vähän muutakin kliffaa toki. Ja kaikki menossa tietty Huutikseen jossain vaiheessa. Edelleen, jos kiinnostaa, täältä löytyy.

Muutoinkin on tullut vietettyä The Kaverin kanssa aikaa, ainakin pari päivää viikossa. Ja tällaisten köyhien vanhojen tapaan käyty hamsteroimassa alehalvennustarjouksista muonaa, jonka Minä Itte olen sitten jalostanut lounastettavaksi. Eli eipä meikäläisellä ole yhtään mitään rapottavaa! Selviäminen perustarpeista on aivan riittävästi. ;)

Asialliset asiat seisovat edelleen – ja tulevat varmaan seisomaankin ainakin vuoden verran. :( Ei voi mitään, koska joillekin jutuille nyt vaan on määräaikansa. Jos ihan pakko olisi, voisin jotain laittaa alulle, mutta. Tuntuu niin turhalta, koska tarvitaan ensin tietyt jutut ja sitten itselle vapaat kädet. Kuulostaa jo omissa korvissakin mystiseltä, mutta ihan käytännön asioita tässä puuhastellaan, tyyliin jonkinlaista remppaa ja vastaavaa, lekuri- ja hammaslekuriaikoja jne. Huokaus, en muuta voi sanoa.

Miksikö en päivitä? No, minulla ei vaan ole yhtään mitään kerrottavaa. Ei myöskään muistiinmerkittävää, koska mitään ei tapahdu. Ai niin,, Lady Minnie on oppinut katselemaan TV:ta. :D Neiti pitää erityisesti elukkaohjelmista, mutta mikä tahansa elollinen liike käy. ;) Pahinta on se, jos hän ei huomaa minun poistuneen makkariin ja jää yksin – silloin asiasta huomautetaan raikkaalla äänellä ja sännätään lujaa viereen… ;) Pitäähän toki nuorelle kissaleidille järjestää myös viihdykettä, joten siksi TV. :D (…ei vielä toteutettua, mutta ehkä samalla tekosyyllä joudun joskus vielä hankkimaan älyllisen kännikän… :()

On käyty lootalla ja kaupoilla, on lounastettu ja jopa vedetty päiväkaffet. Phuuh. Ei kai tässä muuta kuin takomaan ilmoja esiin. :cool: Loistokasta viikonloppua kaikille!

POLKA – ERAKOITUMASSA ENTISESTÄÄN EIKÄ EDES KETUTA!

Pieni jääkaudenomainen tauko…

…siitä helteestä – tekee vain hyvää! :) Täällä on vaan laiskoteltu laiskottelemasta päästyä. Aamuisin lootalle, kaupoille ja äkkiä takaisin. Päivän saladot, kaffet, kotohommia ja iltapäivällä Huutis-hommia. Näistä päivät on tehty.

Toveritar poikkesi yllättäen miehensä kanssa viime viikolla torpassa. Olipa oikein mukava nähdä kumpaakin. Tietty heti suunniteltiin taas reissua Tallinnaan. Ei nyt ihan kohtakaan, koska hinnat ovat aika korkeat. Eli jäänee elokuulle tai myöhempään. The Kaverin kanssakin sinne oltaisiin lähdössä, hieman eri asioilla vaan. ;) Mutta saahan sitä kaikenlaista suunnitella.

Höh, en pääsekään hakemaan erästä paperia ilman lääkärintodistusta. Voihan huokaus! Enkä tietenkään saa pelkästään sitä varten edes aikaa. On tämä niin jännää! Todistukset nimittäin tarvitaan kaupungin omia jutskia varten, joten… olen hieman krantusti puhuteltava siitäkin syystä.

Jotta tuhluuttaminen ei teitä ihmetyttäisi, tuhluutin vielä hieman lisää. Oli pakko. Tuuletin höngähti viimeisen hönkäyksensä ja oli pakko hakea uusi. Risman eksklusiivisesta valikoimasta halvin – The Kaveri auttoi roudaamaan sen kotiin. Äsken kokosin sen Ihan Itse! :D Hyvä tuli eli toimii. Eipä siinä muuta. Tuhluutusta sekin, että Belga pesi viikonloppuna partsilasit. Nyt näkee uloskin ilman sumua. ;)

Njäh! Ei minulla ole mitään sanottavaa eikä kerrottavaa. Sitä samaa, ei kyllä ahdistakaan. Huomenna taas lootalle, atteekkiin, kaupoille ja sama uudestaan. Kyllä tämä tästä. Paljon olisi taas tehtävää, jota ei vaan pysty aloittamaan. Ehkä jonain päivänä! :cool:

POLKA – ITSEENSÄKIN JO KYLLÄSTYNYT!

Materialismin uho!

Hah! Torpassa on iso kuvalaatikko – litteä siis ja mukamas vielä älykäs. ;) Juu, sorruttu on ja pahasti. Kas kun yllärinä vielä piti hankkia uusi *no minulle ”uusi”* taso. Tietty meikä sitten käytetyn, vanhan ja kirkkaanpunaisen peltikaapin siihen alle hankki. Torista tietty. Osui vielä lähellä asuva kaveri, joka kiikutti paikalle ja loppuasenteli kaiken ihan pienestä lisämaksusta. Nyt on tuuhluutettu koko vuoden tai parinkin edestä ja vielä pitäisi yksi homma hoitaa.

Jussikin hoidettu pois kuleksimasta. Melko yhdentekevä ns. juhla. Onneksi täällä on aina rauhallista, kun paremmat ihmiset häipyvät mökeilleen! :D The Kaveri toimi juhannusheilana, saunottiin ja syötiin *minäkin* makkaraa… meni alas, tosin taas sain vatsan kipeäksi. Mutta onhan se hyvää, en minä sitä. Ja loppuilta katseltiin sitten sitä liikkuvaa kuvaa. Harmi, ettei viikonloppuna ollut kirppiksiä tai muita jänniä aktiviteetteja.

Eilinen menikin sitten siivoojana ja putkimiehenä. Putkihommia riittänee vielä tänäänkin. :( Onkohan soitettava ihan huoltoon asti. Pieni ongelma nääs… pesukone ajoi siilistä vedet ylös. Toki se on putsattu, taas ja jälleen kerran. Ans kattoo! En uskalla vielä edes testata. Voi kun olisin itse parempi näissä hommissa. Tai kunpa olisi joku jeesaamassa. Hmph. Samaa asiaa taas pähkäilen ikkunoiden *etenkin parvekelasien* kanssa. Voi kun!

Onneksi helle tuntuu tänä aamuna jo hiukan rauhoittuneen. Ei jaksaisi. Hups. Tuuletinkin levähti lopullisesti viikolla. Eikä sitä enää voi ehjätä, vaikka Belgakin yritti. Sekin olisi siis hankittava. Huokaus. Lisää menoja ja menoja. Etsimistä ja palveluhalujen tsekkaamista. Minä en nyt niin hirmuisesti ihaile ja pidä kuluttamisesta, joten ns. ostosten teko on enempi kärsimystä kuin suurta hupia. Kaipa sekin siittä.

Kiitokset kaikille kommentoijille! En ole jaksanut turhaan päivitellä mitään, kun ei ole mitään kerrottavaa eikä edes muistiin merkittävää. Tapahtumatonta arkea, joka on tietty ihan hyvä niinkin. Olen vaan aivan liian saamaton ja laiska! Edelleen.

On sentään jotain jussina mennyt kaupaksikin, joten muutama kirje on odottamassa vientiä lootalle. Tästäpä lähdetään taas kepittelemään keskustaan ihan kohta… :cool:

POLKA – PIILOPORVARI TUNNUSTELEE!

Tilannepäivitys…

… koska eipä tässä ole paljoakaan tapahtunut – vielä. ;) Eikä kukaan ole kaipaillutkaan, sehän on sentään hienoa!

Kävin maanantaina hankkimassa sen litteän kuvalaatikon, jota tässä on hieman haikailtu. Samalla vaihdoin operaattoria. Tämäkin on ollut jokusen kuukauden listalla. Kruksattu siis vähän tekemistä pois listoilta. ;) Eilen kävin Belgan kanssa Turussa. Meno aikaisin aamulla, paluu illalla. OK reissu. Lisää sosiaaliseeraamista tässä jokusen päivän ajan vielä.

Tänään Belga tulee lounaalle ja avittaa parissa hommassa maanantaita ajatellen. Illemmalla tulee The Kaveri saunaan ja huomisaamuna jälleen suuntaamme kirpparille. Huomenna iltapäivällä ehkä Toveri Sörkasta on tulossa, ehkä. ;) Enpä ole ehtinyt vielä tarkistamaan edes viestejä, kun illalla meni vähän myöhään. Ja maanantaina tuodaan, asennetaan ja hoidellaan kuntoon se kuvalaatikko- ja yhteysasia sekä vähän muutakin. On hieman matalalentoa eli päivät täynnä.

Silti on mahdotonta esim. saada Helsingistä aika hammaslääkärille hampaiden putsausta varten! Ei ollut aikoja tälle vuodelle…. pitää jättää soittopyyntö siitäkin. Pari muutakin pitäisi-juttua roikkuu edelleen. Ihan kaikkeen en sentään minäkään *grauh* pysty! :D Mutta olisiko tässä edes jotakin hoidettuna? Tosin hieman avitettuna tietenkin. ;)

Jahas, en vielä ole keksinyt päivän ruuan nimeä. Pitäisiköhän käväistä vielä tässä aamulla kaupassakin?! :cool:

POLKA – AIKAANSAAVA, TYYNI JA LUOTTAVAINEN *NO EIPÄ TODELLAKAAN!!!*

Tasaista – tavallaan…

Eli kun ei tee mitään, ei tee virheitä eikä mokaa. ;)  Siinä se hyvä puoli, ainoa ilmeisesti. Koska kaikki edelleen lojuu tekemättä ja hoitamatta. Koska ei vaan huvita! Ei niin tippaakaan. Tänäänkin kovasti toivoisi erään tietyn yrityksen puhelinmyynnin aktivoituvan ja soittavan! Enpä ole sellaistakaan ikinä ennen toivonut. Nyt kyllä, ettei tarvitsisi alkaa itse kilpailuttamaan mitään. ;) Oi voi.

Torstaina laaditsin ruokaa kaikilla levyillä ja vielä uunissa. Teollisessa mittakaavassa melkein. Ajoitus ei ollut pöhkömpi, sopivasti ennen pahimpaa hellettä. Mikäs on kaivaa valmista muonaa nyt pakkasesta. Jako tietysti The Kaverin kanssa. Käytiin eilen taas kirpparillakin hakemassa jotain mielenkiintoista, haahuilua ympäriinsä nelisen tuntia. Oli kyllä mukavaa! :) Lisäksi nassu on nätin porsaanpunainen. :D Sen verran oli suoraa aurinikoa ja lämpöäkin. Mukaan tarttui kaikenlaista omalaatuista, joihin palaan toki. Osa on esillä jo tällä viikolla Kais-Tiedätte-Missä!

Jahas, tänään kotihommia eli pyykkäystä ja semmoista. Huutis-hommiakin. Pitää ensin kaupoille ja lootalle, tarvitaan taas tuoretta pupellettavaa. Pitäisi… argh, vihaan itseäni tämän takia! Kunpa pystyisi suhtautumaan tähän jotenkin normaalisti. :cool:

POLKA – ALKAA JO AHITTAA TÄMÄ NÖSSÖILY!

Rutin… siis rutiinit!

Pitää säilyttää rutiineja, jotta toimisi. Siis Itte Minä. Ei huvita. Ei jaksa. Eikä varsinkaan kiinnosta! Nyt tekisi mieli kuluttaa päivänsä vain lukemalla *ja syömällä*. Ei mahdollista. Siksi rutiinit.

The Kaveri on tulossa tänään. Lupasin värkätä isot sammiot ruokaa. Hänellä oli jotain isompaa jäänyt pakkaseen ja pitäisi käyttää pois. Tiedossa siis ruuanlaittoa pitkällä kaavalla. Tarkoitus siis sijoittaa lopputuotokset taas pakkaseen. :D Onko tässä järkeä? On. Sikäli, että valmis ruoka on helpompi ottaa halutessa suoraan syötäväksi, jos olisi vaikka kiirus. Kuten meillä kaikilla eläkeläisillä. ;)

Tästä pitää kaupoille hankkimaan itselle vehreää heinää syötäväksi sekä jotain muuta pikkutarvetta päivän sessiota varten. Myös maksut on tarkistettava ja hiivittävä lootalle. Uaah, lämmintäkin *siis tukahduttavaa* alkaa jo olla. Että näin! :cool:

POLKA – PAKKO TEHDÄ EDES JOTAKIN!