Perusperstai

Tärkein tietysti ensin eli saako pisteitä, koska olin eilen ulkoiluttamassa niitä roskia? Sanoisinko kiltisti, että oli haastava reissu. Erittäin. Nyt taas näyttää siltä, ettei kannata edes yrittää ulos asti. Hmph. Haistaan sitten. ;)

Kulutan aamupäivän kirjallisissa tehtävissä ja sitten pungerran kotihommia sen minkä pystyn. Ja yritän onkia pakkasesta oikean tuotteen. Kuulostaa puuhakkaalta. Ei ole. Huomaan edelleen toisinaan katsovani työpaikkailmoituksia sillä silmällä. Hullua…

Pysykööt päivät yhtä rauhallisina, mutta kelejä saisi himppasen säätää. :cool:

POLKA – YRITTÄÄ HILLITÄ MIELIPITEITÄÄN…

Torpsontai

Päivän nimeys tulee vain omalta kohdaltani eli torpso mikä torpso! ;) Minä kun innostun aina jostakin ja yhtään ajattelematta tai suunnittelematta säntään taas aloittamaan jotakin. Juuei, ei todellakaan tule aina sitä, mikä on ollut mielessä. Sitten sitä kiroilee itselleen…

Mutta josko blögin suosikkiaihe eli sää ja kelit sekä roskien kohtalo tänä aamuna! Eilen en uskaltautunut ulos lainkaan, harmi. En vaan uskaltanut, sen verran oli jo ovelta asti jääharjuja ja muuta vekkulia estettä, jotka vielä kuorrutettiin illemmalla räntähipuilla. Nyt tuolla kymmenien metrien päässä siintää sula jalkakäytävä. Melkein siis tavoitettavissa. Ehkä. Saas nähdä, mitä tapahtuu. Olisi pakko viedä biojätteet ainakin pois haisuamasta – tai ehkä ei. Riippuu näköjään asuminenkin siivouksen asteesta, tosin täällä ei ole lutikoita. Tai sitten en vaan sitäkään tajua. Voisi kommentoida tätä useammaltakin osin, mutta annetaan olla. Jännää onkin se, että missään kämpässä ei siis voi asua turvallisesti loppuikäänsä! Jäljet kuulostavat johtavan sylttitehtaalle ja siellä taatusti joku / jotkut ovat jo päättäneet, mitä mamman asunnoille tapahtuu ja miten siitä hyödytään *murinaa, ärinää*. On tämä jännä maa: kelit sellaiset, että pakko on asua. Silti siitä tehdään joillekin täysin mahdotonta tai ainakin erittäin hankalaa. Nyt en märise omasta puolestani. Muistuttaisin vaan, että yksikin asunnoton on liikaa!

Onpa huojentavaa *not*, että nyt on ihan lupa olla pitämättä tietyistä traditioista sekä suhtautua niihin ihan oman luontonsa mukaisesti. Jee, ehkä minä en olekaan niin outo?! Toisaalta, olen mieluummin outo. ;)

Ja nyt tämä outo lähteee etsimään jotakin niskaansa ja pakkaamaan niitä ainaisia roskia! :cool:

POLKA – OLENKO JO TALOYHTIÖN YLEISHARMI? :o

Keksiviikko

Ja tänäänkin ilman keksejä *ontuu, varsinainen puujalka*. ;) Kehun kuitenkin itseäni eilisaamun turneella: minä olin ulkona keskellä jonkinlaista sääilmiötä. Ja roskat saivat kirjaimellisesti kyytiä. :D Taisin ennättää juuri ennen pahinta myräkkää. Tänään ei taida olla asiaa minnekään. Piha on kuin peili eikä hiekanmuruakaan missään.

Haa, keskustelin maanantaina pitkään operaattorin kanssa erinäisistä hinnoista ja oletuksesta, että jokaisella on ”äly”puhelin. Kas, saan taas linkittää. :D Että ihan tiedoksenne tämäkin – joku muukin pitää vanhoja peruspuhelimia joistakin syistä hyvänä vaihtoehtona. Tai voihan tuon lukea monella eri tavalla.

Ja edelleen toivon vain erittäin tapauksettomia päiviä ilman suurempaa dharmaa. Tosin sekaan voisi heittää muutaman potkun meikäläisen persiille, että joskus tapahtuisi jotakin liikettä himppasen nopeammin pähkäilyjen sijaan. :cool:

POLKA – URHEA TAI UHKAROHKEA, EHKÄ VAIN AJATTELEMATON…

Oliko se lumikaaos tällä kertaa?

Ihan kyselen, koska tahtoo tietää mistä someraivo tänään repeää? :D Kun joka päivä on joku klikkiotsikko, josta someraivo repeää *lue -> kolme twiittiä aiheesta ja yksi Naamattu-päivitys*. Pitää sitä toki konfirmeerata jokavuotisesta aiheesta. Siitä, että on ehkä satamassa lunta, kohta. Tai sitten ei. Voipi olla keliongelmia. Tai sitten ei. Kuulostaa ihan meikäläisen pähkäilyltä, mutta pohjaa vahvasti sääennusteisiin. Eipä ole muutakaan kerrottavaa tai kommentoitavaa tänä aamuna. ;)

Kylä oli paikoillansa eilenkin. Tosin aika outoa toimintaa kaupoissa. Mutta eihän se tietenkään asiakkaalle kuulu… Tekisi mieli kysyä, mihin kellonaikaan rollerikansan on suotavaa mennä ostoksille. Vai onko se edes suotavaa? Ei oikein eilen siltä tuntunut. Asia ei koskenut muuten Minua Itseäni vaan edessäni jonossa olevaa herrahenkilöä, jolle kassahenkilö puolestaan rätkätti varsin perusteettomasti. Minun sentään annettiin rauhassa ostaa mandariineja! *nyyhkyttää kiitollisuudesta* Ajatelkaas nyt, ei edes huomauteltu mistään ääneen.

Jätetään sitten eilinen noutotakso kokonaan käsittelemättä, koska muuten syyllistyisin melko rajuun kielenkäyttöön. Sen verran asiasta, että kun taksona on jokaisen perus-Jampan työauto -kokoinen pikkukosla, kannattaisi ehkä miettiä myös kyytiläisiä. Kolme liikuntaesteistä appareineen on melkoinen lasti – enkä tarkoita painoa! ;) Siinä saattaa tulla esiin ”haastavia tilanteita”, joita ei ole tullut ehkä aikaisemmin mieleen. Grrrr.

Mutta nyt tarkistamaan, ulkoilevatko edes roskat tänään vai onko sekin keikka peruutettu. Tiedoksi muuten, että roskiskatoksessa olevaa materiaalia suojellaan ja suojataan paremmin kuin torpan alaovia. Aivan – asiat toki tärkeysjärjestykseen! :cool:

POLKA – ONPAS JÄYKKIS AAMU!

Petikaveri oksensi päälleni!

Ja viereeni. Sekä sängyn viereen. Onneksi se ainoa sänkykaveri on Minni eli kyseessä on tietty aivan normaali kissin karvapallo-oksu. Näköjään neiti pelästyi jostakin *olisinko käväissyt puoliksi hereillä* ja siksi roiskeita riittää. Kiva aamuylläri?! Nou hätä, paras kaverihan vain järjesti minulle tekemistä. Onpa ainakin pyykkäämistä tiedossa. :D

Ensiksi kuitenkin kylille eli kauppaan ja asioille, onhan sitä jotakin tehtävä tänäänkin eikä torpassa ole kuin jokunen porgana lounaaksi. Ansaitsemme hiukan paremmat appeet, joten menoksi vaan… Ja ainakin näkee livenä ihmisiä. :o Julen tienoille pitäisi saada myös jotakin heekkua tarjolle, mitä ikinä se mahtaisikaan olla.

Menenkin tästä harrastamaan monikerrospukeutumista ja eivätköhän nuo roskatkin liikahda siinä lähtiessä mukaani. Toivottavasti olen mahdollisimman pian taas takaisin! Ei sitä nyt muuten tuonne vapaaehtoisesti ryysäämään. :cool:

POLKA – RUTIINEISSA KYNSIN JA HAMPAIN ROIKKUVA EPÄKÄS!

Unet kadoksissa…

… vaihteeksi tavallista pahemmin. :o Tullut valvottua suht monta yötä. Toivottavasti saisi tänään edes otettua päikkärit – alkaa väsyttää kirotun paljon. Ai niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, ei pidä valittaa! Enhän minä, tietenkään. Kunhan nyt tuli vahingossa mainittua.

Siirrynkin tästä tekemään aamun kotihommia ja kohta myös kissanhiekkapaakut pääsevät näkemään värikästä ulkomaailmaa! :D Oi miten jännittävää. Edelleen lisää näitä tapauksettomia päiviä ilman dharmaa, ziitosta. En minä mitään muuta kaipaa! :cool:

POLKA – EI JAKSA OLLA EDES IKÄVÄ IHMINEN!

Väärin valittu!

Paljonkin olen valinnut väärin, mutta nyt kyse on vain pakkasesta ja väärästä purkista. :D Kas kun ei näe kunnolla hämärässä, tulin ottaneeksi väärän appeen sulamaan. Tarkoittaa siis sitä, että meni lounas tänään uusiksi. Tuleekin toisenlaista mössöä. Pääasia, että jotakin kuitenkin pakkasessakin on, että saamme Belgan kanssa lauvantain lounaan ja mielellään vielä hyvän sellaisen. Juu, kerään jo paineita tässä! ;)

Tämä tietysti saa miettimään, pitäisikö raijata jotain muonaa Julea varten kotoon… Ehkä jotakin; punajuuria ja porganoita on jo. Silakoita jos kilon ostaisi ja tekisi valkosipuli- ja sinappisilakoita. Katkiksia tarvitaan myös. Ja läjä erilaista vihreää tai värikästä vihannesta ja juuresta. Näitä sopivasti käsittelemällä saadaan se, mitä täällä aiotaan syödä. Eipä tarvitse – ainakaan toivottavasti – jonotella ja / tai rähistä kaupoilla. Jotkut asiat vaan ovat käsittämättömiä! :o

Toivon kuitenkin edelleen mahdollisimman tapahtumaköyhää päivää, päiviä ja viikkoja eteenpäinkin. Ilman dharmaa ja suurempaa häsläköintiä mihinkään suuntaan. Se on parasta! :cool:

POLKA – HYVIN VALVOTTU YÖ TAKANA!

Esteri ja muut

Esterillä näyttää olevan ongelmia pidätyskyvyn kanssa, koska jotain tulee alas tuolta jatkuvasti. :o Ei haita. Jos Esteri on kehnolla tuulella, käytänkin aamun Valentiinosta huolehtimiseen… kirje ja varmistus siitä, että eräs kirja menisi perille mieluusti ennen tuota Julea.

Taas on sellainen pitäisi-päivä. Yhtä ja toista käpsehtimistä, toivottavasti muistan kaiken. ;) Josko jaksaisi jopa ryömiä pakkoruiskuun pesemään kuontalonsa *merkitään aikakirjoihin*. Suunnitelmissa oli myös isotöisempien muonien valmistamista, mutta taidan skipata sen tältä päivältä ja siirtää vaikka sunnuntaille tai ensi viikolle. Luulisi meikäläisellä olevan aineksia kaikkeen, mutta ei sentään… Eipä haita tässäkään! Yllättäen simppeli kaalilaatikko tarvitsee myös jotakin muuta kuin pelkkää kaalia, todellakin yllättäen. Eikä sämpylätaikinaan riitä kuivahiivaa. Vali-vali-märi-märi. Eheheheeh! :D

Ärrrhh, vettä tulee aina vaan enemmän. Roskat eivät tod.näk. halua uimaan. :cool:

POLKA – YRITÄN KOVASTI KEKSIÄ JOTAIN KATKERAA JA KATEELLISTA LISÄÄ!

Hiljaista

Eilen oli tooooosi hiljaista sekä talossa että puutar ulkona pihoilla ja toreilla, ainakin meilläpäin! Ei edes pippaloita näkyvissä tai kuultavissa. Melkein tuli ikävä sellaisia juhlia, joita tuli joskus järjestettyä. Ei haita! ;) Saan toki päiväni aina kulumaan pähkimällä kaikenlaista omituista *ja joskus jopa asiallista*.

Haluaisikohan joku kuulla, minkälaista on ”ulkoilla” näillä keleillä rolleriin luottaen? Ei varmaan, mutta kerron silti! :D Se on ihan stanan vaikeaa, vaarallista ja kivuliasta. Rollerin pyörät ovat siposileät, jos siis on vähänkin lunta, mikään ei estä vehjestä ohjautumasta ihan omin luvin minne sattuu. Eli sitä on pidettävä varsin tiukasti räpylänsä tangossa, katsottava mihin astuu ja jännitettävä kaikkia olemattomia lihaksia. Ja kotoon päästyä sen huomaa, koska ne lihakset ovat aivan helkkarin kipeät. ;) Virnuaisin asialle, jos se ei todella olisi niin hankalaa, että joka kelillä ei ole ulos asiaa lainkaan! Melkein toivoisin, että rollereille irvistelevien tulisi joskus kokeilla tulla toimeen sillä vaikka vaan parin viikon ajan – voisivat ajatukset hiukan muuttua. Tai sitten ei. Juu, toki minä vaan valitan lämpimikseni!

Josta pääsee nätisti siihen, että heräsin klo 3 jäätävään kylmyyteen. Päällä oli yökkäri ja paksu paita sekä kaksi täkkiä. Oli pakko räpsäyttää sähköhuopa täpölle, että saisi edes noustua ylös. Kylmä kun jäykistää nopeasti *tsihih*. Tässä käristelen edelleen selkääni ja mietin, pystyykö sitä ulos tänään. Toisaalta, silloin toteutan vanhaa slogania: ”Pidä Suomi siistinä – pysy kotona!”. Eikä kukaan häiriydy minusta, ulkomuodostani, käyttäytymisestäni eikä edes apuvälineistä. Saisiko sitä kuitenkin mennä ulos, jos pyytäisin lääkärintodistuksen? Suostuisiko ak-lääkäri sellaisen kirjoittamaan? Kysymys on aiheellinen siksi, että ak-lekuri viimeksi väitti, ettei Leka tarvitse todistusta! Vaikka Leka lähestyi minua vaatimuksella toimittaa se todistus, sitä ei lekurin mielestä tarvittu. Nice!

Onpa taas harvinaisen kökköä vuodatusta. Juuei, ei mitään järkeä eikä tärkeää, milloinkas sitä. Yritän tässä vain kuluttaa yhden päivän kerrallansa häiritsemättä parempaa ja hienompaa kansanosaa! :cool:

POLKA – PUHUIN EILEN LIVENÄ IHMISEN KANSSA!!! :o

Normipäivä

Tavallisella keksiviikolla mennään, ei sen kummempaa. Ei vaan jaksa! Onhan se hienoa *hmmm* hypettää 100 v. itsenäisyyttä. Ei vaan naurata, koska – ai niin, ei pidäkään avautua. Ei nytkään. Koska siitä tulee välitöntä palautetta, joka ei ole edes asiallista. Trollit siis ovat jälleen vapaina ja huomautan, että edelleen viestinne menevät suoraan edellisten jatkona viranomaisten tietoon! Prle, nih kerta.

Jurppii sen verran, että lähden etsimään Lainapeitettä niskaan, roskat kainaloon ja se ”kammottava rollaattori idioottivanhukselle (?!)” mukaan. Hipsuissa oleva on lainaus suoraan eräästä saamastani kommentista. Kiitosta vaan! Alle 60-v. on todella innostunut ja kiitollinen tällaisesta palautteesta, suorastaan nyyhkin onnesta. :cool:

POLKA – ENKÄ OLE OLLUT ILKEÄ KOKO VUONNA!