Kruksia sinne seinään!

Torpassa kävi siis taas vieras! ;) NJEPK tuli ja toi mukanaan järjettömän vuoren susia lounaaksi. Oli hyvää, ziitosta vaan. Siinä sitten käsiteltiin myös tärkeimmät tapahtumat *jotkut voisivat nimittää sitä juoruiluksi* sekä setvittiin vaatekasoja, reissuja ja muutakin. Kruksia saa siis piirtää seinään. Oli viihdykästä ja lisäksi vielä komea iltapäivä tarjolla.

Muuten en oikein ihmeitä saanut aikaan, koska piti väijyä vieraan tuloa ja hoidella ihan tavisasioita netin kautta. Tänään kyllä on tiedossa pyykkivuorelle kiipeäminen eli pesukoneelle on töitä rutosti. Muutakin sopivia hommia olisi, kun viitsisi kaivaa esim. ompeluskoneen taas esille. Njäh, ehkä ei tänään…

Ensin kuitenkin lähden viemään roskat kiertueelle katsastamaan vehreät kohdat pihassa! :cool:

POLKA – KAIKENLAISTA JÄNNÄHOMMAPUUHAA!

Vetutusta ja veiraita

Jei, NJEPK ilmoitti eilen tulevansa ehkä tänään poikkeamaan torpassa. Mukavaahan se on tavata ihmisiä livenä(kin). ;) Lisäksi rouvalla on tapana tuoda mukanaan lounasta. Sillehän minä en koskaan sano EI.

Aasimaista siltaa voikin sitten siirtyä asiaan, joka eilen raivostutti niiiiiiiiiiiiin tuhottomasti. Aivan: leipäjonot ja aktivoituminen & yhteisöllisyys. Mikä villu siinä on, että jonkun mielestä ”yhteisöllisyys” pelastaa kaiken? Että introvertti liikuntaesteinen raahautuisi invataksolla syömään muka-ilmaista soppaa? Ei käy järkeen, ei sitten millään! Kas kun invatakso maksaa, matkoja on hyvin rajoitetusti eikä taatusti mukaan tungettaisi mitään pitkään säilyvää muonaa, koska jaossa on jo muutenkin vanhentuneita tarpeita. Parempi versio on kuitenkin ihan sama vanha Hurstin tapa jakaa muonaa, kunhan logistiikka ym. toimisi. Suoraan sanoen nyt ollaan menossa jo niin pitkälle, että kannustan muitakin ainakin kommentoimaan – mielellään ryhtymään ihan konkreettisiinkin toimenpiteisiin! Seuraava jakotilaisuus Eduskunnan portailla on ihan hyvä idea ja lupaan itsekin ilmestyä paikalle. Sen verran nyppii… Tarkoitus onkin ilmeisesti nätisti tappaa kotiin ne, joilla ei ole jo kotihoitoa (joka hoitaisi homman jättämällä käynnit tekemättä) tai lähipiiriä jeesailemassa. Ja kas, näin poistuvat narisevat työkyvyttömyyseläkeläiset, vanhukset, moniongelmaiset sun muut pilaamasta kauniita  tilastoja!

Vihastuttaa aivan järjettömästi. Kun sitä on monia, jotka sinnittelevät olemattomilla tuloilla, takuueläkkeellä ja ilman toimeentulotukea(kin) jättäen lääkkeet hakematta jne. Ja tämä on jokapäiväistä. Enhän minäkään kaikkia lääkkeitä hae! Ei vaan pysty kykenemään. Että näin – ruokajonoissa olisin itsekin, jos olisi varaa maksaa se takso sinne. Nyt haen kaupasta pari kiloa porkkanaa, sipulia, kaalia, tsioskista puolilahoja vihanneksia kylkeen ja sillähän tässä eletään. ;) Kun leikkii semivegeä ja pitää sen mielessä, ei paljoa tarvitsekaan. Leipää en edes puputa. No, tämä riittänee avautumiseksi tänään.

Ehkä seuraavaksi voisi vinkata, että jokaisen eläkeläisen tai tukia nostavan kannattanee kohta tehdä sellainen tihutyö, josta joutuu koppiin joksikin aikaa. Olot kiven sisällä ovat huomattavasti paremmat kuin monella nykyään olisi kotioloissa: ruokaa kolmesti päivässä, varmasti katto pään päällä + lämpöä, vaatteet ja liinavaatteet talon puolesta, terveydenhuolto toimisi ja ulkoilutettaisiinkin aivan riittävästi! Voisi ajatella vaikka näinkin *provoaa ihan itse*!

Ja sitten roskat ulkoilemaan lehtien kanssa! Kevätsade kasvattaa, joten leipäjonoahan ei tarvita. :cool:

POLKA – KYLLÄ NYT RIIPII!

 

 

Kassi-Almana liikenteessä

Tuli eilenkin taas häärättyä kylillä kahden ison kassin kanssa. Njäh, näytin Kassi-Almalta, mikä on näin todettu. ;) Jostakin syystä oli taas täydennettävä osaa varastosta. Huokaus. Sen siitä saa, kun ei viitsi ravata kaupassa useammin.

Erinomainen keli ja kaffittelu pelastivat päivän oikeinkin hyväksi. :) Tosin koipi ei taas tykännyt oudossa asennossa kävelystä *rolleri, kassit ja ostoskori* ja loppupäivä pitikin melkein makoilla. Nou hätä, ei se enää ole niin pahana, kunhan ärtyy välillä joissakin asennoissa.

Nyt täytyy lähteä ulkoiluttamaan roskia sekä suunnitella samalla, mikä olisi tämän päivän hyödyllisen työn kohde. :cool:

POLKA – SADETTA NISKAAN VAIHTEEKSI!

Kylille!

Ne rutiinit, nääs! ;) Ei vaiskaan, tämä on vaan niin hyvä päivä hoitaa sekin homma. Pitkä kauppalista on jo valmiina – on se kumma, miten aina puuttuu jotakin perustavaraa. :o Hamstrausta siis tiedossa. Atteekkiin on asiaa, koska osaa mömelöistä vahditaan sen verran tarkasti, että haen ne vasta viimeisen ollessa menossa. Toki sieltä muutakin on samalla noudettava. Postissa odottaa myös jokin paketti, en tiedä mikä. Jännää. Lisäksi olen lupautunut kaffttelemaan… :P Olen siis ylösotettu tänään, ainakin aamupäivän. :)

Hyvä niin, koska eilinen meni varsin ketuille. Olin niin väsy, etten oikein jaksanut kuvitella mitään isompia tekemisiä. Lisäksi sunnuntait asettavat tiettyjä rajoitteita meikäläisenkin vehtaamiselle. En nyt ihan rajumpaa meteliä viitsi tahallani aiheuttaa niille naapureille, jotka työn, levon jne. takia… Tiedättehän?!

Mutta nyt Lainapeitettä niskaan ja kohta vaanimaan taksoa! Minä menen ja toivottavasti kohta taas tulen. Mielellään ilman ongelmia, ziitos! :cool:

POLKA – TÄYTEEN AHDETTUJA TUNTEJA!

Unet kadoksissa

Joku on vienyt minun uneni?! Olen niin väsy, ettei näkökään toimi kunnolla. Toisaalta, ihan sama. Kunhan tässä ilmoitan, etten näköjään ikinä ole valittamatta. ;) Siitähän te olette valittaneet. Ehe, puujalka!

Lähden siis ulkoiluttamaan rolleria ja keräämään lisää koiranpaskaa sen pyöriin. En jaksanut putsata edellisiäkään keräyksiä, koska en halua luopua mistään! :D Nyt voisin myös toivoa edes pieniä päikkäreitä ja mieluusti ilman jännäunia. :cool:

POLKA – VÄSY JA HUOMENNA PITÄISI OLLA PIRKEÄNÄ!

Lauvantain laaduttomat

Laadutonta toimintaa, koska mitään ei tapahdu! ;) Jotakin olin eilenkin puuhastelemassa, mutta mitäkähän se mahtoi olla – mitään näkyvää kuitenkaan ei. Toki Valentiinolle lähti postia ja sain sen Huutis-ostoksenkin paketoitua suhteellisen asiallisesti.

Tässä vaan odottelen, että Belga rantautuu lounaalle kirjakassin kera. Kirjoja ei valitettavasti ole kovin montaa, mutta oma hylly korjaa loppuongelman. Onneksi! Tänään lounaaksi ängetään jonkinlaista wokkia, kesäkurmitsahässäkkää kylkeen, riisiä ja jälkkäriksi kaffetta ja pullaa *tietysti!*. Pitäisi sillä yksi päivä pärjäillä…

Sitten pitääkin suunnitella jo alkuviikon retkuetta kylille, taas on kaikenlaista tekeillä. Josko kehtaisi huomenna ottaa taas ompeluskoneen esille. Plääh, olin typerä ja korjailinkin hiukka vääriä vaatteita viimeksi. Käsittelyyn pitääkin ottaa toinen kasaus rätei ja lumpui, eipä vaan tullut tajuttua tuotakaan.

Mutta kohta voi jo aloittaa kasvisten pilppoamisen ja muut keittiöhommat. :cool:

POLKA – PÄÄELINKEINO ON EDELLEEN SYÖMINEN!

Perstai ja ne perinteiset!

Edelleen täällä ovat muodissa rutiinit, hyvät sellaiset. ;) Tänään Valentiino saa taas luettavaa. Lisäksi pitäisi ängetä yksi paketti postitettavaksi ja värkkäillä muutakin joutavaa. Ehkä se riittää?

Eilen oli upea kevätkeli. Onneksi ei vielä aamulla, joten roskat saivat ulkoilla ilman aurinkoa, rauhassa ja saamatta äkillisiä positiivisuuskohtauksia. Sain jopa mopattua lattiat – pitämällä rutosti taukoja. Suhteellisen puhdasta, paikoittain siis. ;)

Ei jaksa kommentoidakaan, sellaista sillisalaattia ovat uutisetkin. Huokaus! :cool:

POLKA – EDELLEEN UNET KADOKSISSA!

Laiskottaa

Ja väsyttää. :( Ei oikein tullut taaskaan nukuttua, jostakin syystä. On vähän hömelö olo, unenpuute alkaa kohta olla aika massiivista. En saanut eilenkään aikaiseksi mitään järkevää tai hyödyllistä. Plääh! :P

Josko tänään oikein yrittäisi, edes jotakin. Ei minulla ole mitään kerrottavaakaan, koska ei kukaan jaksa *ei, en edes minä* jankata samoja asioita kymmeniä vuosia. Sanottakoon vaan, että eivät jotkut ongelmat katoa yhtään mihinkään Suomessa! Nih kerta.

Roipetta niskaan ja ulos jäähdyttelemään ajatuksia! :cool:

POLKA – VÄSY, MUTTA EI EHKÄ KESY!

Jatkamme harjoituksia!

Tavallinen päivä, normirutiinit – en valita. Kotohommia ja muutakin pientä puuhasteltavaa olisi. Ei vaan huvita tehdä kaikkea. ;) Sitä sentään saa valita tekemisensä ihan itse. Tsih, syömisiään tavallaan ei, koska keittelin tuossa jumaleissönin isolla kattilalla kaalipataa. :o Sitä syödään koko viikko…

Jospa tästä siis ulkoiluttamaan kissinhiekat ja tekemään jotakin hyödyllistä nyt ihan ensimmäiseksi. :cool:

POLKA – VÄSYTTÄÄ JO VALMIIKSI!

Hamsteroin…

Eilen tuli hamstrattua kaikenlaista kuivatavaraa kaappeihin. ;) Juu, varmaan tosi huvittavaa! Siis yksin elävän ”ei pitäisi” ostaa isoja pakkauksia eikä jömmailla mitään?! Sanoivat taas ne viisaat. Huokaus. Köyhä hankkii halvimmalla mahdollisella tavalla muonansa ja sillä selvä.

Toki tuuhluutin turhuuteen 5 egeä. Hah, suosikkimerkin mekko oli kirpparimyynnissä Putken leidillä. Pakkohan se oli kiskaista pois siitä roikkumasta. Minä olin kovasti tyytyväinen ja vielä tyytyväisempi, kun kiskaisin sen kotona päälleni. Wau! :D Eipä  tietenkään pitäisi kehua, sitäkään.

Ehkä minä vaan lähden ulkoiluttamaan roskia ja mietin sitten, mikä onkaan päivän hommien nimi. :cool:

POLKA – ARMOTONTA MENOA & TUHLUUTTAMISTA!