Iiiik, aurinko!

Herätessä oli niin mukavan hämyistä ja pilvistä. Nyt tuo samperin aurinko alkaa jo räköttää. :( Tiedossa siis residenssissä ahittavaa keliä ainakin vähän vaille puoleenyöhön asti. Jäiks! En tykkää enkä jaksa. Edelleen tämä on vain oma mielipide, koska lämpö ja kuumuus ei vaan ole hyväksi meikäläiselle. Enkö olekin aivan helvetin itserakas?! Jos se on itserakkautta, että pyrkii välttämään kipuja, särkyjä ja juilimista sekä tekemään edes jotakin asiallista päivän aikana.

Leikin eilen varsin toimeliasta kyvyttömyyseläkeläistä. ;) Useampi viherviitakon asukas sai ruukkuun uutta multaa ja jokunen yrttilö istutettiin uudestaan. Muutenkin kulutin aikaa ihan mummelihommissa eli ”hoitaen kukkia”, mitä se sitten onkin olevinaan. :cool: Väsäilin Huutikseen jokusen ilmon, koska pakko on saada nuita tavaroita vähäisemmäksi. Aina sekin vaan vie helkkaristi aikaa *siis jos haluaa jotain kaupaksikin* ja kunnon kuvatkin pitäisi olla… Tuota hommaa pitäisi tänään vielä jatkaa.

Hiljaista edelleen eikä mitään erityistä rapottavaakaan. Ainakaan tietääkseni. Posti vetkuttaa edelleen ja eräs paketti on ollut tulossa jo kuukauden. Yllättäen sitä ei löydy edes seurannasta – pitänee ottaa jo yhteyttä lähettäjään. Jänniä nuo Postin ihan itsekseen toteuttamat ”uudistukset”; tiistaisin ei jaeta kirjeitä? No mutta, ei meille ole enää perjantaisinkaan tullut mitään postia! :o

Mitäpä tuosta, palataan päiväjärjestykseen ja kohta ulkoilevat sekä kissinhiekat että paffit ja paperit normiroskien lisäksi.

POLKA – ÄHERTÄÄ MANAILLEN AINA JOTAKIN OUTOA…

Harmaata

Täällä on mukavan pilvistä ja sopiva lämpötilakin juuri nyt. Missä se iljettävä helle viipyy? On juilinut pari päivää siihen malliin, että jotain muutosta on keleihin tulossa… Tai sitten se(kin) on vain mielikuvitusta. ;)

Kylä oli eilen paikallansa, sain postini, mutta enpä juuri löytänyt sopivaa muonaa. Raijasin vain normivihanneksia ja tavisonppoja, ne riittävät jömmamuonan lisäksi täksi viikoksi. Yllättäen alkoi jo näkyä tuttujakin! :) Ilmeisesti siis jonkinlainen loma-aika on loppumassa, kun hörhötkin palaavat mandaateilleen.

Minäkin palaan normiaiheeseen ja lähden ulkoiluttamaan paperinkeräysmateriaalia! :cool:

POLKA – KYLLÄ SE LIIKKUU, JOLLAKIN TAVALLA…

Asiointimatka

Näinhän sitä pitää ilmoittaa, kun takson tilaa. Juu, minä siis olen menossa kylille. Ensiksikin on ihan pakko noutaa Sieltä Jostakin pieni paketti sekä raijata itsensä vihannestsioskille ja ruokakaupoille. Huvittavaa sinänsä: olen aina menossa ostamaan ruokaa – siis kerran viikossa, mutta ei täällä silti ole mitään ruokavuoria missään. :o Outoa! Johonkin vaan kaikki hupenee. Asiansa kai tekee sekin, että en suostu ostamaan mitään eineksiä tai valmisruokaa. Itte tekee. Niin kauan kuin pystyy. ;)

Olipa eilinenkin olevinansa jotenkin kiireinen, kaikenlaista hommaa. Kun en ole edelleenkään missään huippunopea, kaikki ottaa aikansa. Väliäkö hällä, kunhan saan jotakin aikaiseksi. Eikä tuota kukaan edes huomaa. sentään itse tiedän, mitä täällä residenssin länsisiivessä esim. eilen väkerrettiin. :D

Kylille siis ja mennessä pikaulkoilutan vielä roskat. Jos saisi jotakin toivoa, en ihan hirveästi odottaisi mitään hellepäiviä. Pitänee tarkistaa, että Kallet ovat pakkasessa. Varmuuden vuoksi siis, jos joutuu nukkumaan niiden kanssa tällä viikolla. :)

Pitkästä aikaa tarjolla tänään Päivän slogan:

”Luulo, että vahvistamalla jatkuvasti omistusoikeuksia, vapauttamalla jatkuvasti markkinoita ja lisäämällä jatkuvasti kilpailua pääsemme ennen pitkää vauraaseen ja oikeudenmukaiseen ja sopusointuiseen yhteiskuntaan, on uskomus, joka ei pidä paikkaansa.” 

POLKA – JA TAAS MENNÄÄN JA KOHTA TULLAAN!

Söndaagi

Onpas hiljaista. :o Sekä ympäristössä että torpassa. Eipä kai tuo miksikään muutu, onneksi. Eilinen meni kaikenlaisissa kiirepuuhissa ihan iltaan asti. Tänään lisää puuhastelua ja kotihommia sekä suunnittelemista. :) Ainahan minä… Ja kohta liikkuvat jälleen roskat – tai ainakin kissinhiekat käytetyssä muodossa.

Oujee, mikäpä tässä hätänä. Jääkaapissa on vielä muonaa päiväksi ja huomenna pitääkin kylille. Belga toi eilen ison pinon tuoreita kirjoja, suorastaan loistokasta. Eikä minulla ole mitään kerrottavaa, tietenkään!

POLKA – KYVYTÖN ELÄKELÄINEN, JOLLA EI OLE HALUJAKAAN!

Normeja tarjolla…

Eipäs kun lounastahan minä tietysti tarkoitin. Normi kai sekin on – tai sitten ei. Edelleen ihan sama. Pääasia, että on rauhallista. ;) Belga on tulossa apehtimaan ja jeesaamaan parissa pikkuhommassa, jotka on helpompi tehdä kaksin. Lisäksi hän saa tuoda mukanaan kissanhiekkaa ja jätskiä. Koska minä en jaksa kantaa kissanhiekkasäkkiä ja jäätelökin ehtii sulaa minun matkassani. Ihana laps! :D

Kohta alan pilppomaan, pipertämään, sotkemaan ja paistamaan. En oikein vielä tiedä, mitä on tulossa. Syötävää kuitenkin ja siksi ei mikään tänä aamuna liikukaan. Käytän mieluummin energiani siihen, että saamme kerran viikossa sitä  vähän parempaa muonaa (lue -> muiden mielestä tavismuonaa). Oi, jömmassa on myös kohuked jälkkäriksi ja pullaa kaffen kanssa. Wau! :cool:

POLKA – RUOKA ON TÄRKEÄÄ, AINAKIN KERRAN VIIKOSSA!

Perjantainen

Tänään jälleen kirjepäivä. Tarjoan itselleni kirjallisia & kirjeellisiä harrasteita. Wau.  Taidan olla jo lähes muinaismuisto. En toki suojeltu enkä minkään arvoinen, mutta ainakin muinainen…

Roskat ulos, nyt! *paimentaa koko laumaa edellään*

POLKA – KIUSA SE ON PIENIKIN KIUSA!

Toimi kuin se kuuluisa vessa!

Puujalka! Junat olivat kohdallansa ja ajoissa, testasin tietysti myös junan vessan. Joka siis toimi kuin junan vessan pitääkin. :D Onhan se kiva käydä *tietyssä mielessä* Turussa, mutta asiaan liittyy aina niin paljon muutakin perskohtaista. Siitä ei se enempää, ainakaan tässä vaiheessa. Belga oli varmistuksena mukana, mutta ehkä kuitenkin eniten siksi, että jostakin syystä isoäitee haluaa tavata lapsenlastaan. :) Toki saimme hyvää ruokaa, jälkkäriäkin sekä kaffetta ja pullaa… kaikenlaista muutakin. Eli ihan OK reissu, voisin varmaan yrittää mennä jo yksinkin. Ehkä kai.

Valitusosioon joutuu mm. se, että selkä ei vaan kestä pitkää istumista ja se myös jäykistää tosi inhasti. Eli kipulääketarvis oli aika juilivaa plaatua. Ärh. Ehkä terviisiä voisi laittaa myös VR:n työntekijöille, ettei kannattaisi huutaa kovaan ääneen ihan kaikkea mieleentulevaa työntekijätilassakaan. Sieltä kuului aivan kaikki perskohtaiset ja työasiat, asiakkaiden arvostelut ja kaffetilanteen selvittelyt matkustamopuolelle. Ei muuten mitään, mutta en minä ainakaan olisi halunnut kaikkea tietää. ;) Joku siitä pahastuikin, oli aikamoista aliarviointia ja oudohkoja kommentteja. Leidi voisi mennä sinne ”laivalle töihin – ei jaksa näitä naamoja Turku-Tampere -akselilla” eikä kailottaa sitä kaffetta myydessään. Oma mielipiteensä toki, mutta aspa nyt on aspa ja ehkä jotain voisi jättää sanomattakin.

Hyvä tuuri kuitenkin riitti myös taksoihin. Mennen-tullen oli oikein kivat kuskit, ajoissa ja mukavia. Myös Turussa. ;) Kotoon pääsin kohtuuaikaan. Minni oli umpiunessa tyynylläni ja vaikka rämistelin, kolistelin sisään, ei karvamölli herännyt. :o Oli sitten ihan herätettävä yksinäinen kissirukka, joka varmaan uinui kissinkarvaunissa katsellen komeita unikolleja! Eikä Minni tuon jälkeen sitten poistunutkaan kyljestäni. Itse asiassa neiti makaa tälläkin hetkellä vieressäni, aivan kiinni takertuneena.

Koska matkalla aina kertyy myös roskaa ja roinaa, lähden tästä kohta viemään niitä ulos. :cool:

POLKA – URHEA? HÖH, ANTISOSIAALINEN PASKA!

Valmistautuu…

Onhan sitä matkoille valmistauduttava, eikö? Ja kun huomenna ihan Turkuun asti, meneekin tähän koko päivä. :D No, ehkä ei varsinaisesti, mutta pitää pakkia mukaan kaikenlaista pientä. Lupailin myös fotoja ja pientä demoa paristakin asiasta, joten mukaan lähtee erilaisia härpäkkeitä…

Huokailen taas hiukan postin asioita. Kävin eilen noutamassa paketin, koska oli pakko. Paketti olisi muuten palautunut, nääs. Jömmailin asiaa, koska tiesin tulossa olevan myös toisen pienen lähetyksen. No, eipä tietenkään sitä etsimään alettu, en edes suoraan kysynyt, mutta silti minulle näin vastattiin. Nice *not*! Ihan sama. Tarkoittaa vaan sitä, että lappu siitä paketista ilmestyi sitten eilen myöhäisiltapäivän postinjakelussa. Se on sitten ensi viikolla taas sama keikka. Eikä siinä muuten mitään, mutta kun tiedän tuon toisen paketin olleen Kittarin postissa jo viime viikolla. Eikä meille ole enää perjantaisin näkynyt tulevan minkäänlaista postia. En minä edes märise enkä valita. Toivon hitokseen, että posti palaisi vanhoihin tapoihinsa. Silloin saattoi luottaa edes johonkin. Nyt ei voi ennakoida yhtään mitään em. toiminnoista.

Ja sitten ensin ulkoiluttamaan roskat ja kissanhiekat. Sitten muonaa, ruiskua, pyykkiä ja alustavaa pakkaamista. Huomenna on herättävä varsin hyvissä ajoin. :cool:

POLKA – ON NIIIIIIIIN JÄNNÄÄ MATKAILLA!

Kylille

Pakko painua kylille. On haettavaa sieltä höpölaatikosta, joka paketeistaan tiedetään ja postiksikin väitetään. ;) Sen verran hupittavaa meilläpäin nykyään sekin, että on otettava aikaa hoitaa tuokin homma. Samalla, kun äherrän itseni sinne jonnekin eli helkkarin kauas hehtaarikaupan takaovelle, palailen sieltä takaisin vihannestsioskin ja kauppojen kautta. Tulee samalla hankittua tuoretta muonaa. Välttelen nähkääs käymästä kaupassa useammin kuin kerran viikossa.

Mitään mainittavaa mistään ei oikein irtoa. Että mitäkö puuhastelen? Kaikenlaista, mutta en mitään, mistä aikoisin erityisesti avautua. :cool:

POLKA – OMA HYVIN VALVONUT ITSENSÄ!