Kireä Polka…

Enkä nyt tarkoita sitä, että olisin jotenkin trimmissä kunnossa! *huutonaurua* Huomasin vaan, että kun menot ja hässäkkä lisääntyvät, pinna on melko kireällä joissain tilanteissa. :( Ei hyvä! Anteeksi toverit ystävät, jos olen loukannut tahtomattani! Ei vaan aina kaikki toimi kuten pitäisi eli taidan nyt olla kuspää ja myönnän sen. Ei ole tarkoitus. Olen vaan huolissani asioista, joista en avaudu täällä. Vakavasti huolissani siis ja perustellusti vielä. Nolottaa kyllä, koska reagoin näemmä täysin perstuntumalla. Jälleen kerran. Ei näin!

Kävin eilen kylillä. Hah, ostin kesäfarkut femmalla. Saa kai kuuskymppinen ostaa elämänsä ensimmäiset skinny-farkut? :D Ette siis usko, oikeasti, ehheheeeeh! Hihittäisitte, jos näkisitte. Mutta kun ei ole koskaan ollut, nyt on ja tuolla satsauksella saa ainakin kunnon naurut ja halvalla. :) Ostin myös karvavillatakin ja paidan, ne kenkkään eteenpäin. Hauskoja nekin. Juu, meitin kirpparilla oli taas ale, enhän minä muuten olisi tuhluuttanut sielläkään.

Josta mieleen, että tapaan The Kaverin tänään toisen kirppiksen edessä. Kas, kuin sattumalta olemme menossa sinne tsekkaamaan farkkuja. :D Hän saa roudata pareja kokeiltavaksi, koska koot eivät sano minulle mitään. Silmämääräisesti on aika vaikea valita… joten semmoinen tapaaminen. Sen jälkeen hakemaan leipää, jota ei eilen ollut tarjolla ja jotain muutakin, apehtimaan tänne residenssiin ja tsekkaamaan paria asiaa. Ja kai ne päiväkaffetkin on keitettävä, tsihihih, pannu kuumana. ;) Olenpas minä vaihtelevalla tuulella. :o

Unet ovat kadoksissa ja vettä sataa – että sellainen aamu. Nolous hallitsee tänään. Mokasin eilen pari pikkujuttua Huutiksessakin, tosin korjasin ne heti. Toivottavasti kukaan ei niistä pahastu. Kaikkea sitä on taas ehtinytkin – pakko yrittää ehjätä asioita tänään. Josko yrittäisi keskittyä vain yhteen asiaan? Jättäisi tuon monen asian stressaamisen yhdellä kertaa. Se on vaan niin hemmetin vaikeaa. Ehdin jo tottua siihen, että en stressaa turhia. Ja nyt olen taas takaisin siinä samassa oravanpyörässä. :(

Pakko  raapia itsensä kasaan, tsekata normiaamun hommat ja vetää tuo Lainapeite tänäänkin niskaan, tarttua vieläkin rollerin kahvoihin ja painua liikenteeseen. Minä menen ja toivottavasti kohta taas tulen ilman häverikkejä. Toivottavasti myös saan pari asiaa korjattua, pitäkää peukkuja – ziitos?! :cool:

POLKA – EI SAISI KÄYTTÄÄ VANHOJA MALLEJA!

Loppuikohan se jo?

Heräsin – nykyiseen normitapaan – klo 4 kieppeillä siihen, että sade hakkasi ikkunoita. Siis vettä tuli sojonaan. Nyt kuulostaa, että olisi ehkä hiukan rauhoittumassa. Jee, on pakko lähteä kylille, joten jospa pääsisi edes puolikuivana tuostakin reissusta. Muuten edelleen olen vain tyytyväinen, että lumet ja jää sulavat. Ehkä. Eilisaamuna oli kyllä isoja jäätikköjä pitkin katuja, lisäksi myös laajoja tulvalammikoita eli vettä nilkkoihin asti. Mutta pääsinpäs ulos! ;) Miten jotkut vaan luulevat, että kaupunkialueella ’kaikki’ kadut ja jalkakäytävät muka hoidetaan hyvin?! Ei todellakaan. Aaaauuutoille kyllä, toki, muttei muille. Niin jännää tämäkin. Haluaisin jo päästä rollerista osittain eroon. Kädet eivät oikein kestä. Eikä selkäkään. Lisäksi olen jatkuvasti mustelmilla polvista ja käsistä, koska joutuu tökkimään ovia auki ja kiinni sekä  taistelemaan tuulikaapista itsensä sisään-ulos oikeassa asennossa.  Olisi niin kiva siirtyä edes kävelytikkuihin. Ehkä se tästä vielä, joskus!

Huh, tulen olemaan yltiökiireinen tästä eteenpäin n. 1,5 kk. Olen kerrankin sopinut kaikenlaista menoa (no ne matkat) ja muutaman tapaamisenkin (lekuri…). Joka viikolle on jotakin. Lisäksi on kaikenlaista huolehdittavaa ja olisi sitä tekemistäkin. Niitä loputtomia asioita, joissa on perässä -isi. Konditionaali ei ole kiva! :D

Mutta tänään kylille ja noutamaan hiukan perusjuttuja. Vihanneslokerot ovat kerrankin melkein pullollaan, nice! Mutta tarvitaan vähän täydennystä muuhun materiaaliin. Lisäksi pitäisi  etsiä pari juttua viemisiksi perstain reissulle Turkuun. Tiedän, mitä haluan. Pitäisi vaan löytää ensin pari juttua kirpparilta ja sitten muistaa käydä torstaina hakemassa pari tuoretta mättöä muuten vaan viemisiksi. Eipä tästä nyt mitään stressiä, kunhan käyn taas katselemassa  tarjontaa. ;) Toivottavasti Rismassa on myös halpisleipiä – otin juuri viimeisen puolikkaan kasvisleipää sulamaan aamupalaksi. On muuten hyvää eli suosittelen, jos vastaan kävelee.

Höh, taas meni ruokajutuiksi. Se nyt vaan on kivaa ja tärkeää, syöminen siis ja ruuanlaitto. Tarvitsisin kyllä ihan kaksi perusvaatettakin, mielellään heti. Eli kunnolliset farkut oikeaa kokoa – ikuisuuskysymys. Kunnollisen, kevyen rotsin. Molempia uupuu eikä kirpparillekaan joka päivä jaksa. Jospa tänään ja huomenna kuitenkin nuo meitin lähipuodit jaksaisi käväistä pikaisesti läpi. Kansa vaatii kulutusta, hah. Minä vaan todella tarvitsisin nuo vaatteet!

Mutta nyt vedetään vaan kauhtunut Lainapeite niskaan, tartutaan rollerin ohjaimiin ja lähteään kohta ulos. Minä menen ja toivottavasti minä kohta taas tulen ilman suurempia häverikkejä. :cool:

POLKA – LUPA KULUTTAA *monimerkityksellisesti sanottu*!

Lisää sadetta?

Antaa tulla vaan, mielellään vielä lämmintä! ;) Tahtoisi tosiaan jo tiet & kadut sulana näkyviin. Olen jo unohtanut, miltä niillä tuntuisi kävellä. Hrrrh, täällä on viileää, kostean kylmää sisällä. Räpsäisin lämpöpeiton taas täpölle, että saa uutiset luettua petissä.

Väsyttää taas simona, heräsin ennen klo 4 kettumaiseen käsisärkyyn. Kaffetta siinä heti iso muki ja kipulääkkeet. Ja nyt iski väsymys. Pilkin jo tätä kirjoittaessani. Onneksi on lupa päikkäröidä! :D En osaa mennä uusiounille aamulla, joten satsataan suoraan päiväuniin.

Tuli eilen sitten varattua vielä yksi reissu. Mennään käymään Turkussa ensi viikolla, ihan pikaisesti päiväseltään. Pitää hoitaa pari hommaa sielläkin ja viedä mennessä infoa monestakin asiasta. Kun kotoon ei tule lehteä eikä ole PC:tä, on seniorikansalainen ilman tietoa, varsinkin liikuntaesteinen. Kas kun ei enää ole edes puhelinluetteloa, josta tarkistaa asioita. Soittaminen numerotiedusteluun ei taas anna kuin numeron… ei tietoja palveluntarjoajien tarkemmasta toiminnassa. Hmmm, kehnosti hoidettu. Olisi vieläkin käyttöä sellaiselle ’Kaupungin palvelut’ -oppaalle ihan painettuna versiona, jakelu kerran vuodessa tiedot päivitettynä. Mutta se olisikin liian helppoa! Nyt kaikki vaan pakotetaan ’äly’puhelimen käyttäjiksi, vaikka eivät kädetkään toimisi… Ärtsy!

Belgan kanssa apehdimme eilen pitkän kaavan mukaan; suht sopiva määrä lajeja, hyvää oli. Heh, en voinut eilen tunnustaa, mutta iso osa ruuastahan oli vanhoja jämiä. ;) Kun ei tiedä tarkempaa koostumusta, kaikki maistui ihan hyvälle. Jälkkäriksi myös erilaisia pussinpohjilta löytyneitä minikeksejä ja sesam-pistaasi-muutsiemenet-paahdettuina-karkkia. Niin jännää! Totesin, että täytyy taas huviksensa myös leipoa taateliakkuja tällä viikolla. Noin vaan harrastuksen vuoksi.

Harrastuksen vuoksi tuossa juuri laskin, että lähdössä olisi huomenna n. 20 kirjettä. Ei huono! ;) Pari noutoakin on  tulossa. Rojekti on siis suht kohdallansa ja kaikki roiipe pikkuhiljaa alkaa kadota. Ei se kyllä näy yhtään missään.¨Vielä.

Jahas, olisiko tänään aamupäivällä muutaman kotihomman paikka. Sitten lounas ja päikkärit, iltapäivästä taas Huutis-hommia. Perussettiä, ihan kelpoisaa sellaista. Tässä kummempaa ehkä kaipaakaan. Huomenna kylille. En ihan piruuttaan *kai* viitsi lähteä kaupoille sunnuntaina. Eikä ole tarviskaan, koska en voi vielä viedä nuita kirjeitäkään lootalle. Mutta joka tapauksessa kohta on riivittävä Lainapeitettä niskaan ja pungerrettava ulos tästä hiukan heräilemään. :cool:

POLKA – ONKO KLO 4 AIKAISIN VAI MYÖHÄÄN?

Vettä sataa – loistavaa!

Juu, minusta  se todellakin on loistavaa! Jospa nyt sulaisivat loputkin lumet ja jäät, pääsisi kepittelemään aamuisin eikä tarvitsisi tärisyttää käsiään romuksi  rollerin kanssa ja kärsiä pahempia selkäkipuja kehnon kävelyasennon takia. Niin toivon, että paljas maa tulisi esiin. Ai miten kiva olisi myös vetää vähän kepoisemmat kengät koipisiin. Siksi siis sade on hyvä juttu! :D

Sain eilen hoidettua ne liputkin kuntoon. Höh, vähän on arvokasta, jos ei risteile vaan menee ja tulee. Mutta ehkä se nyt tämän kerran vaan on pakko. Minut jo velvoitettiin lupaamaan, etten ikinä osallistu kilpailuihin, joista voi voittaa matkan! :D Olen niin samaa mieltä. Voi kun tietäisitte! Kaikkea en edes jaksa kertoa, niin on ollut omalaatuista menoa tämän ’ilmaisen’ matkan ympärillä ja siinä, mitä ’lahja’kortilla voi maksaa. Uskomatonta. Eli en osallistu, seuraavaksi haluan vain rahaa. Hups, sekin tuo ongelmia! Jospa vain jotain käyttötavaraa ja / tai ruokaa? Turha toisaalta spekuloida, en minä kuitenkaan voita toista kertaa. Mutta noin varalle muistiin kuitenkin.

Kamala kiire koko ajan! Eilinenkin mennä vilahti, koko ajan jotakin tekeillä ja illalla vielä hirmuinen ostoryntäys. Ei rahallisesti, mutta määrällisesti. Kivaahan se, mutta tuo joskus vähän stressiä. Toisaalta, ainakin itse toimin paremmin pienen stressin alaisuudessa… virhemahdollisuus tosin nousee samalla. Kiire myös siksi, että pitäisi mennä käymään Turussa ensi viikolla. Sitten onkin meitin pidempi reissu tyttöporukalla, päästäisen ajat siinä välissä – silloin emme tee mitään eli emme vietä em. päiviä vaan sen sijaan varmaan kirpparihommia. Jonka jälkeen lähdetään The Kaverin kanssa reissuun. Jäks! En muista, milloin olisi viimeksi ollut jotakin suunniteltuna noin pitkälle. Toisaalta, ainahan voi jotakin sattua ja tapahtua…

Belga on tulossa lounaalle. Jömmassa on pieni savusiika, kylkeen jauhoisia perunoita, muutama dolmades, saladoa ja rakuunaporganoita, bernaisekastikekin on mielessä. Ja jälkkäriksi kaffetta ja pullaa! :D Aina täytyy muistaa kertoa ruokalista. Ja vastavuoroisesti hän tod.näk. imureeraa, aion myös pyytää apua yhteen pieneen hommaan. Katsotaan. ;)

Tästä se päivä laitetaan pyörimään. Sen verran on märkää, etten taida lähteä nyt aamulla ulos. :( Ei ole mieleen tämäkään laiskuus, mutta en myöskään aio vilustuttaa itseäni yhtään enempää kuin on pakko. Teenpä kotohommia senkin ajan. Se olisi kovin viisastakin *katselee nolona ympärilleen*. :cool:

POLKA – VESI ON KIVAA, MYÖS LASISSA!

Pihit ostoshevletissä!

Heh, onneksi minä sekä The Kaveri ollaan molemmat joissakin asioissa pihejä. Emme me sellaisiksi itseämme kutsu – ehkä säästeliäs on oikeasti parempi ilmaisu. Tarkoittaa käytännössä, että pieneläkeläinen säästää ruokahankinnoissa ja jättää osan lääkkeistä ostamatta. Aina ja joka vuosi. ;) Eikä kukaan edes huomaa – ei edes TA. Mutta eilen taas näkyi hyvin tämä, että on vain pari asiaa joista säästää. Piti käydä neljässä ruokakaupassa noutamassa halpismuonaa. Eikä se edes ketuta mitenkään. Kun tietää, mitä mistäkin hakee, se   on ainoa tapa säästää edes vähäsen. Ja se, että jaetaan nämäkin löydöt. Ei muuten olisi ollut taaskaan varaa mättää savusiikaa lounaaksi kaikkien lisukkeidenkin kanssa ja vielä saada jälkkäriä. :D Annoshinnaksi tuli n. 1,5 euroa kaikkinensa. Yläkanttiin budjetin mukaan, mutta tämä kerran-pari viikossa ei ole niin paha. Hah, siitä vaan mallia. En oikein tiedä, mistä jotkut töissä käyvät riipivät lounasrahansa. Risman jonossa on aamuisin usein nuoria leidejä hakemassa evästä duuniin – valmissalaatti, vähän juomaa, sämpylää, välipalaa ja lasku on vähintään 10 eeroa tai yli. Hmmm, ei itsellä olisi ollut edes työssä käydessä tuohon varaa. :o No,se taas tästä aiheesta. Ärsyttääkö? ;)

Oli muuten ihan mukava päivä eilen. Lounastaessa,  kaffitellessa ja Huutis-asioita setviessä. Ai niin, nyt molemmat majoitukset on vahvistettu. Tänään pitäisi varata vielä laivaliput, sitten juttu olisi paketissa. Oy vey, ehkä jaksan keskustella vielä tunnin jonkun aasiakaspalvelijan kanssa. ;) Pitäisi myös saada joku lopulta kiinni tuolta hammashoidosta. En millään jaksa roikkua linjoilla eikä takaisinsoittoa ainakaan ole kuulunut. En ymmärrä! Suosiolla suoraan halpisyksityiselle? :o Tämäkö on myös soten tarkoitus? Väsyttää kansa jonottamaan julkiselle? Eihän sitä jonoakaan tule, jos ei sinne pääse. :D On tämä kummaa. Enää ei edes ärsytä, pikemminkin naurattaa. Koska systeemi on kertakaikkiaan sairas ja älytön! Kuten myös HEKAn asuntojenjakojärjestelmä, jota ei vieläkään ole avattu läpinäkyväksi hakijoille! Nih.

Mutta nyt on taas tsekattava pari juttua ja lähdettävä rolleroimaan lootalle. Kirjeitä on lähdössä ja uloskin on päästävä. Näin hoidamme jälleen kaksi asiaa kerrallansa. Sateeseen ja liukkaalle alustalle! Vai kuulinko äsken varoituksen, että ei pitäisi mennä ulos lainkaan? Outoa, mutta kummallista. Lainapeitettä taas niskaan ja tukevasti kädet rollerin ohjaimiin – joku siellä jo odottaa…. :cool:

POLKA – ALOITANKO RÄHINÄN VAI NAURANKO ÄÄNEEN?

Hissukseen…

Ei, en minä ole hissukseen! Sitä lienee turha odottaa. Tarkoitus oli taas saada klikkiotsikko *tsih*. Hiljalleen saa näköjään jotakin, tosin pitää äärettömästi kitistä, narista ja heittäytyä passiivis-aggressiiviseksi. Sain nimittäin eilen jo vahvistettua toisen niistä Tj-alkuisen matkatoimiston varauksista. Uskomatonta sinänsä, että kutsuu itseään matkatoimistoksi, kun kuulin, ettei heillä ole esim. tiettyjä sopimuksia lainkaan. :o Toooodella kummallista eikä siis ihme, ettei mikään toimikaan sitä kautta.  Itse varattuna asia olisi hoitunut viidessä minuutissa. Huokaus. Melkein alkaa toivoa, ettei olisi voittanut mitään ”ilmaista”. Tästä tulee nimittäin matkalle kyllä hintaa lisää, jos laskisi mm. ajan, puhelujen hinnat, lisätilaukset (laivaliput, hytti paluumatkalle, taksot jne.) sekä sen, etteivät voi edes vouchereita kirjoittaa. Koska ei niitä sopimuksia ole. No, pääasia, että jotakin on varattu ja että tiedossa on kuitenkin menoja ja menoja! :D

The Kaverin kanssa tavataan tänäänkin kylillä, mennään ostoksille. Hah, siis käydään Liiterissä katsomassa yksi juttu. Hän tarvitsee naisen silmää, kuulemma. ;) Voin minä sellaistakin leikkiä. Toki muonaostoksille ja meitin etniseen myös, jossa tarvitaan taas minua kääntämään joitakin tekstejä.  On se kiva, että kaveri on utelias eri ruokien suhteen ja halukas kokeilemaan uusia, jänniä makuja. Asiaa on haitannut se, että ei ole lukenut englantia koulussa. Aivan, ei ole – eikä se normaalisti haittaa. Mutta jotkut tavarat, joissa on seloste vain jännäkielillä ja englanniksi ovat olleet hieman ongelma joskus. Miksi se muuten on niin muka-omituista, ettei englanti ole ollut kouluopetuksessa? Onhan näitä muutamia nytkin, joilla sitä ei pakollisena ole. Ja miksi ihmeessä muuten pitäisi. Ei englanti ole maailman puhutuin kieli. ;)

Josta taas siihen, että on joitakin asioita tosi hankala hoitaa. Tämä Tsadin hammashoito esimerkiksi. Ja VR:n lippuvaraussivusto. Ja muutama muu. Jopa Belga kerran kommentoi tuota VR:n logiikkaa. Kaikkia näitä asioita pitäisi hoidella, jos jaksaisi roikkua puhelimessa koko päivän odottamassa linjoilla tai jaksaisi aina aloittaa uudelleen lipunoston, kun koko systeemi ’unohtaa’ aikaisemmat klikkaukset. Hmph. Kyllä ne hoidetaan, jossain vaiheessa. Vaikka sitten olemalla ilkeä. Jos taas joku kommentoi, miten veemäinen kuspiä minä olen, siitä vaan. Jos en ole, en mitään myös saakaan! Palvelukulttuuria ei enää ole eikä älypuhelin tuo kenellekään mitään autuutta. Nih kerta.

Mutta nyt taas kurkkaamaan eräällekin sivustolle, kuoret reppuun, Lainapeite niskaan ja lootalle sekä kaupoille. Kirpparillekin pitäisi jonakin päivänä päästä – olisi ihan pakkotarve parille jutulle. Kiire haittaa kaikenlaisia harrasteita… :cool:

POLKA – KITISEE, MUTTA EI VIELÄ PAHASTI!

Hrrr, taas vilu…

Saisiko jo vähän sitä lämpimämpää keliä, ziitos! Täällä jäätyy ja ulkona kohmettuu lopullisesti. :( Eilen oli pienen hetken aurinkoista ja se lämmitti parvekkeella 15 min. Ei naurata. Tietty piha ja takapiha + roskis ovat taas peilijäässä. Huokaus. Niin odotan kevättä ja lumen sulamista, että pääsisi edes kepittelemään! … ja niitä reissujakin tässä… Niiden osalta mitään ei tapahdu, koska  ao. asioita hoitava leidi onkin jäänyt sairikselle eikä kukaan vastaa hänen hoitamistaan hommista näköjään. Miten helkkarissa se on niin vaikeaa? Voisin itse varata jopa hotlat, jos se olisi mahdollista. Mutta kun ei se  vaan niinkään käy. En ymmärrä, miten tästäkin on tullut niin vaikeaa. Mutta syy on se sama vanha: kun siirrytään digipalveluihin, mikään ei enää toimikaan kuten pitäisi! ;)

Onneksi ruokakauppaan voi sentään vielä mennä perskohtaisesti ja siellä on myytävänä oikeaa ruokaa. Ja vielä voi maksaa rahalla! :D Ja heekkupeeseet taas eilen kunnostautuivat siinä kotoetnisessä; tuhluutimme 10 juuroa yhteensä ja sillä sai The Kaverille kolmeksi päiväksi pääruuan, lisäksi useampaa plaatua heekkuja. Ei kehnoa, mukavat iltapäiväkaffet saimme aikaiseksi *tsihih*! Oli mukava päivä siis, vaikka pitikin katsoa jotain hiihdinkilapilua hetken. Nuo kilapilut eivät ole minun vahvuuteni…

Kotohommia en saanut hoideltua ja se eräs puhelinsoittokin on ratkaisematta. Paljastettakoon, että hammashoitoa tietty ja sinne nyt ei vaan pääse taas varailemaan yhtään mitään. Suunnittelinkin jo, että olisiko pakko käydä Tallinnassa myös tavishammaslääkärissä, kun sekin on tehty Tsadissa melko mahdottomaksi!? :o Uskomatonta!

Mutta tänäänkin on vedettävä Lainapeitettä niskaan ja lähdettävä pakkaseen. Joku odottaa kirjettäni enkä minäkään jaksa kökkiä sisällä koko aamua. Matkaan siis, oi Rolleri! :cool:

POLKA – MINÄ JA ASIAT YHTÄ SEKAISIN!

Asiat seisoo, Polka makaa…

Päh! Eipä se Tj:llä alkava toimisto eilenkään ottanut yhteyttä. Lähetin viestini uudestaan. Pakko saada jokin varaus, hetikohta tai on liian myöhäistä. Hmph. Lisäksi aktiivisesti unohdin yhden pakkosoiton. Jäks, olen siis saamaton! Ei vaan tule tehdyksi ja äkkiä kello onkin yli virka-aika. Tahallista?! Toki, alitajuisesti varmaan. ;)

Tänään The Kaveri on tulossa poikkeamaan. Pitää vääntää jotain lounaaksikin. Miksi aina panikoin, kun pitää tarjota ruokaa – on se sitten kuka tahansa? Taas sama juttu. En vaan tiedä, mitä tarjota ja siinä sitten pähkitään. Onneksi pitää kuitenkin mennä aamulla lootalle ja samalla voi hankkia vielä tarpeita, jos joku erikoisempi idea iskee. ;)

Hrrr, täällä on taas jäätävän kylmä ja kohta sukat pyörivät jaloissa, kun huippuimuri aloittaa järjettömän työnsä. Päivisin on edelleen sisällä kolme paitaa ja kahdet housut, muuten ei pärjää. Eikä siltikään, pitää välillä tulla sähköpeiton alle lämmittelemään. Suihkuun ei voi mennä, jollei käristele itseään huolella etukäteen… Juuei, en valita, mutta palelen nytkin melkolailla. Makaan lämpöpeiton alla, päällä pitkä yökkäri ja paksu kylpytakki.

Voi kun jonkinmoinen kevät  edes alkaisi. Pihalla on taas liukasta, vaikka eilen ns. hiekoitettiin. Se tietysti koski vain aaaaauuuutolla kuljettavia väyliä. :( Sentäs pääsin liukastelemaan roskikselle, jossa oli edelleen mini-jäähallifiilis. On tämä taas niin jännää! Ehkä minä piristän itseäni kohta klikkiotsikoilla.

Sen jälkeen kirjekuoret reppuun, Lainapeitettä niskaan ja vaihteeksi postilootalle. Joka-aamuinen rollerinkiusaamisretki ja samalla häiritsen ulkonäöllisesti olemuksellani sekä tuolla vekotilla jokaisen täkäläisen aamua jälleen kerran. Olenpas minä inha! :cool:

POLKA – EN PYSY KOTONA, LÄHDEN KYLILLE!

Paluuta asioihin!

Nonnih! Se on maanantai ja pääsemme palaamaan kaikkiin hoidettaviin asioihin, jotka on jännästi unohtanut viikonlopun aikana. ;) Siitä se taas lähtee. On tarkistettava yhtä ja toista, soiteltava pari juttua ja varsinkin hoideltava se reissuhomma pois kuleksimasta *hih*. Voi kun kaikki hoituisi edes vähän kivuttomammin! Ja edelleen: en puolustele itseäni, mutta olen täysin tahallisesti ollut ylirauhallinen ja -asiallinen kaikille. Eli turha siellä on kasailla minun päälleni paashaa, sorry nyt vaan. :D

The Kaverilla on tänään aika osteopaatille ja paremmalta näyttää. Olen tosi ilokas hänen puolestaan! Oli eilen jo käynyt kaupassakin. Pienestä se on kiinni. Aina ja kaikki. Huomenna tavataan lounaan merkeissä, lupasin tehdä jotakin muonaa. Taidan kallistua kasvislasagneen. Hänen vuohipatansa jälkeen… ;)

Josta tulikin mieleen: mikäli joku on kiinnostunut, tällä osteopaatilla on kevättarjous meneillään. Ensimmäinen käynti 50 juuroa, seuraavat 30 juuroa / kerta. Edukasta, minun mielestäni. Jos siis olet kiinnostunut, jätä viesti ja laitan meilissä yhteystiedot! :) Ei, en saa mitään provisioita tai muuta. Tämä kaveri vaan on hieman jäyhä eikä ole hirveästi mainostanut itseään koskaan eikä missään. Joten tämä on nyt mainos: on toimiva, hyvä tyyppi. Tosiaan hieman jäyhä ja ehkä… totinen… olisi kai oikea sana. Eli ei mikään yltiösosiaalinen ’olen kaikille ihana’ -tyyppi. :)

Sain eilen hoideltua jokusen kotihommankin. Kiitän itseäni. Paljon on tekemättä, mutta edes jotakin. Samalla hoidin muutaman Huutis-kaupan pois. Hyvä tuokin, saapahan tavaraa taas pois laatikoista, hyllyistä ja varastosta. Se ei vaan oikein näy missään – häipyy sitten miten paljon tahansa. :o Pienet tavarat (kortit, merkit jne) häviävät, mutta se ei näy kokonaisuudessa – ainakaan vielä. Hmmm.

Taas tästä kurkkaamaan tilille, tsekkaamaan lähdössä olevat, postitusvalmis pino mukaan sekä reppu selkään, ostoslista taskuun, karvaiset kätöset rollerin kahvoihin ja taas kohti kyliä. On jotakin hauskaakin tiedossa, josta tulen rapoamaan kyllä. Mikäli se siis onnistuu. Kaikenlaista pitää säätää oman hauskuudenkin takia! :cool:

POLKA – TODELLA KIIREINEN KYVYTTÖMYYSELÄKELÄINEN!

Taas loskaa…

Ehh, nyt pihan jääkiekkoareena on muuttunut loskalumella peitetyksi liukastusvauhtiradaksi! Niin jännää varmaan seurata, miten asujat selviytyvät. ;) Enpä jaksa enää edes ihmetellä. Ehkä korkeintaan pelätä sitä, mitä on tulossa parin päivän sisällä, jos tuo vielä jäätyy – silloin olemme taas lirissä.

Belga kävi eilen lounaalla ja siinäpä ne tapahtumat sitten olivatkin. HIljaista ja rauhallista. Ruoka oli tietty hyvää ja riitti evääksikin asti, tungin mukaan repullisen muonaa. Belga jotain känisi siinä, mutta sanoin vain yrittäväni pitää kaikki hengissä. Eikö se ole kohtuullinen tavoite?! ;) Muonaa siis sen verran, että pari päivää selviää ja aina mukaan jotain heekkua mielen pitämiseksi pirteänä. Itse kyllä olin aika ähkyssä taas illalla. :)

Tänään vuorossa vähän kotihommia, pakko. Tässäkin on taas homma, joka pitäisi tehdä – mutta pitää odottaa, että se ’isännöitsijä’ ottaa yhteyttä 10-vuotisasumisajan täytyttyä. Periaatteessa luvassa olisi jotakin. Mitä jotakin ja milloin, sen tietää vain tuo hemmo *joka ei siis oikein piittaa mistään*. Saas nähdä, muistaako ja välittääkö hän tiedottaa edes tuosta asiasta. Ohjeiden mukaan pitäisi, mutta mietin onko tarpeen muistutella. ;) Ehkä ei, ainakaan vapaaehtoisesti. Olen menettänyt toivoni siitä, että kävisi joskus hyvä tuuri näiden asioiden kanssa.

Onneksi The Kaveri tuntuu voivan jo huomattavasti paremmin! Se on kyllä ihan hitsin mukavaa. Nyt menee kipulääkettäkin jo vähemmän ja on päässyt myös ulos ja vähän hissukseen kävelemäänkin. Nice! :D

Minä tästä vedän jotain riepua niskaan, koska ulos olisi päästävä! Läpi lumen ja veden, sohjon ja sateen, lähtee hän jälleen vierittämään itseään ja rolleria kautta sivukujien… :cool:

POLKA – OSAAN PILATA VAIKKA JOKAISEN PÄIVÄN!