Taas lauvantai!

Onpas outoa, vastahan se äsken oli. ;) Eilen oli tietty normiperstai. Sikansa sai Valentiino, jolle lähti normimateriaalia etanapostina. Hiustenpesusessio tietysti *se pidempi versio* kuuluu kuvioon. Lisäksi tuli taas haahuiltu erilaisen roinan keskellä ja tungettua sitä lisää Huutikseen. Kaikkea jännää ja mielenkiintoista! :D

Belga on tietty tulossa syömään. Tänään tarjolle ängetään kasvispulleroita, sienikastiketta, rakuunaporganoita ja pottuja. Jälkkäriksi on läjä kookospalloja! :) Heekkua siis. Tai meidän mielestä – ihan sama, mitä joku muu tästä ajattelee. Kunhan taas kerron, koska ruoka on tärkeä asia. :D Iikkeasta pakkasin mukaan tietty vähän muonaa myös. Nuita kookospalluroita *oikeita* ei oikein saa joka paikasta. Pakko siis hamsteroida, kun niitä saa käsiinsä. ;) Harvoin niillä herkutellaan.

Tyttölekuri (pakko sanoa näin, oli niin keskenkasvuisen kuuloinen) uusii repsut marraskuussa. Ei tod.näk. siis ongelmaa. Kunhan haluaa valvoa, vahtia ja kytätä. Mitä väliä, ettei aikoinaan kukaan tarjonnut – eikä siis tarjoa vieläkään – mitään kuntouttavaa. ;) Pakko tehdä ihan kaikki itse. Koska en ollut tyytyväinen siihen, että tarjotaan ”Kuntouttavaa liikuntakurssia 1 x viikossa, 9 kokoontumiskertaa. Ohjelma: nouse seisomaan ja istu takaisin tuolille. Toistetaan. Puolessavälissä siirrytään nostamaan jalkaa 90 asteen kulmaan ja alas. Viimeisellä kerralla keskitytään tekemään molemmat…” – upeaa kuntoutusta! *nauraa ääneen*

Nyt alkoi himppasen närppiä, en halua pahastuttaa omaa mieltäni. Muista vähät välitän. Älkää ymmärtäkö väärin! Lähden ehkä kuitenkin kepittelemään ja katsomaan ulkoilmaa. Hieman ’ehkä’ tänään. :cool:

POLKA – LAADUKASTA LAUANTAITA!

Jännäreissailua

Olipas niiiiiiiiiiin jännää eilen, kun matkasimme Vandaan Iikkeaan. ;) Pitänee vielä kertoa, että oikea syy oli kyllä käyttää pois lahjakortti, jonka sain jo aikoja sitten. Arvo oli 30 juuroa, joten ihan koko huushollia sillä ei uusiksi laiteta. Olen ollut kuitenkin vailla parempaa wokkipannua jo pitkään. Käytiin sitten hakemassa se pannu ja mukaan tarttui ihan vähän muutakin. Sen verran, että yhdessä saimme käytettyä tuon summan. Hahaaha, ja meillä oli ihan mukavaa! Kohta ollaan normaaleja *auts*. Kävimme jopa kaffittelemassa siellä ravintelin puolella; katkarapuleivät, kanelipuusti ja kaffet. Ihan perinteistä – tosin vähän haikailimme keskikokoisen lihapulla-annoksen perään, koska se kuuluu kuulemma asiaan! :D No, kivaa siis oli.

Ensi viikollakin saattaa olla menoja! Niin jännää edelleen, en kuitenkaan lupaile vielä mitään. Jännää on tänäänkin, kun uusarviksen pitäisi soittaa niistä hylätyistä repsuista. Toivottavasti leidi ymmärtää, että apoteekki mokasi kertoessaan minulle uusimispäivästä. Kun olen aina aikaisemmin itse laskenut uusinnan, kerrankin käytin seuttien asiantuntemusta, joka sitten ei ollutkaan faktaa. :( Syy on tietty vain ja ainoastaan minun.

Mutta nyt jään odottamaan sitä puhelua. Ensin toki lähtevät roskat ulkoilemaan raittiiseen ilmaan! :cool:

POLKA – IIKKEA KRUKSATTU!

Muutunko normaaliksi, hui?

Tämähän on suorastaan pelottavaa! Tunnustuksena nääs: Minusta taitaa olla tulossa ainakin normaalimpi – ja se on pelottavaa kuulkaas se. Tulin tähän tulokseen, kun ostin eilen farkut. Tavalliset farkut. Minä. Ja tänään olen lähdössä Iikkeaan kaverin kanssa. Voisiko olla normaalimpaa? Tsihih. Tosin eipä taida meistä kummastakaan muuten normi-ihmistä saada, sen verran on hölmöjä juttuja. ;)

Farkutkin ovat testaukseen, että löytyisi oikea koko. En ole tuumakokojen kaveri. Nuokin vähän roikkuvat eikä meikäläisen persaus ole edes farkkujen kaveri. No se siitä. Iikkeaankin menen hakemaan wokkipannua, sen saan sieltä lahjakortilla, jonka taas sain jonkun kyselyn palkkiona. Eli pakkohan lahjakortti on käyttää pois. Selityksiä. Niin paljon selityksiä. :D

Lisäksi tietty syömme mahtavan lounaan *sisältää ironiaa + satiiria*. Päivän seikkailu ja jotain puuhaa meille eläkeläisille *eheeh*. Jo vain odotamme kiihkeästi. Huomistakin odottelen, uusi omisarvis on soittamassa niistä repsuista. Njäh. Mutta nyt ehkä ensin viemään roskia ulkoilemaan, ehkä… :cool:

POLKA – SE NORMAALIKOKÖ?

Sadonkorjuu vaan jatkuu…

Eilen kaveri informeerasi lohihalvennuksesta – ja kas, äkkiä torpassa makasi jumaleissönin iso lohi. Valmiiksi fileerattuna ja ruodot pussissa mukana. Ja minä hommiin; pilpoin lohen annospaloiksi ja keittelin ruodoista liemen sekä perkailin ruodoista palat mukaan. Oujee, ainakin 8 lounasta on tiedossa! Pelkästään omasta osasta – toki puolitimme tuotteen. :D Kohta olen Hamsteri-materiaalia. On niin onnekas olo, kun pakkanen alkaa olla täynnä muonaa.

Kas näin me rutiköyhät Sipilän kiusaksi! Syömme Arabian astioista, lohta ja sieniä, jälkkäriksi marjoja. Herkkuja! Joita on tietty metsästetty pitkään ja hartaasti. Kyllä. Tiedän, että nyt taas ketuttaa joitakin. Mutta jos ei viitsi nähdä vaivaa, ihan sama. En koskisi välttämättä tiettyihin halpisvalmisruokiin pienellä kepilläkään, jos ei olisi pakko. Juuri nyt ei ole. Siksi kehuaretostelen itsekseni.

Kohta tästä kylille eli postilaatikolle viemään jokunen kirje eli Huutis-ostokset perille. Jokunen euro on taas kilahtanut tilille. Nice! Ja eräs leidi tulee iltapäivällä noutamaan ostoksensa. Kiirusta siis pitää, päivittäin. Ei haita! :cool:

POLKA – JUOKSEE MUONAN PERÄSSÄ!

Sienejä!

Jee, saimme sienejä! Kulutin pari tuntia eilen käsittelemällä ämpärillisen sieniä pakkaseen. Aivan, ämpärillisestä tuli lopulta seitsemän pientä pussukallista. ;) Vähiin käy. Piti  sitten jo tilata toinenkin satsi. Tekaisin eiliselle lounaalle pienen sienikastikkeen ja se oli vaan niiiiiiiin tajuttoman heekkua, että pakko on saada jömma – pienikin. Lisäksi supparit olivat hyvin noukittuja, perattuja ja valmiita käyttöön. Laatutavaraa siis. :)

Kaupoilla tuli käytyä, eihän siellä mitään ihmeellistä löytynyt. Osa vihanneksoista on oudosti kadonnut myynnistä. :o Ilmeisesti kotomaasta ei enää löydy, joten odotellaan ulkomaiden tuontia. Jumaleissönisti ovat kaikki vaan kallistuneet. :( Ei hyvä. Kohta ei ole varaa edes porkkanoihin – tai juuri ja juuri niihin. Höh. Epäreilua. Sillä rahalla saisi aika helkkarin paljon vaikka karkkia. Mutta en pidä karkeista(kaan). Ruokana siis. Päivittäin.

Phuuh. Lähden viemään lehtiä katsomaan ulkomaailmaa ja ehkä kepittelen samalla hieman ympäriinsä. Vielä tuntuisi olevan kohtuulämmin aamu. :cool:

POLKA – SIENINAINEN! :D

Kylille – ja sadonkorjuu jatkuu…

Kylille tästä siis taas pitäisi, hakemaan muonaa ja muuta sekä hoitelemaan pari asiaa. Jei, olemme saamassa syksyn sienisaaliin, tosin pientä maksua vastaan. Iltahommiksi siis suppareita pakkaseeen. 10 litraa on hoideltavana, kunhan kaveri saa ne tänne raijattua. Hyvä näin; nyt on talven onpot ja sienetkin *osa ainakin* jömmassa pian. ;)

Vähän voisin kommenteerata Liiterin muonatarjouspolitiikkaa: enää ei ikinä ole tarjoushalvennuksessa ns. oikeaa muonaa! Jotain piperryksiä tai valmistavaraa kylläkin. Höh! Minä kun edelleen teen mielelläni muonan alusta asti – ei aina oikein natsaa nuo valmisruuat. Tai siis en osta niitä ikinä. Ehkä vielä tulee sellainenkin aika, mutta nyt olen vain ilokas, että pystyn edes muonaa itselleni värkkäämään! Jotakin hupia siinäkin.

Muuten olen sitä mieltä, että taas aloin turhaan pyöritellä pienessä päässäni mm. remppahaaveita ja muuta outoa sekä kummallista. Paras unohtaa asiat. Pitäisi yrittää elää ihan vain päivä kerrallansa ilman outoja odotuksia tai haaveiluja – kun mikään ei kuitenkaan toimi eikä tapahdu kuin aivan saakelinmoisella yrityksellä sekä itse satsaamalla ja tappelemalla. Eikä aina vaan jaksa! Joskus läikkyy yli..

Eipä siitä sen enempää. Pidän pienen pääni ummessa ja vien roskia ulkoilemaan, kun lähden tästä kohta pungertamaan kylille. :cool:

POLKA – RUOKAHAN SE ON ENSIMMÄINENÄ MIELESSÄ!

Sadonkorjuu…

Jep! Eilen oli sadonkorjuu eli chilipensaan hetelmät jaettiin puoliksi. ;) Eipä siinä nyt ihan mahdotonta määrää ollut, mutta laatu ja maku sitäkin parempaa – oikein hyviä chilejä. :D Belgalle ainakin upposi myös eiliset herra Lindströmit – aateloin *tsih* ne homiksella eli tungin sekaan raastettua, jäistä homejuustoa. Oli hyvää! Jätin vielä jokusen kaverille maistettavaksi eli keittelen jämistä muuten borskeittoa tänään. Juu, pitäähän minun toki raporteerata myös syömisistä tänäänkin.

Olisi hommiakin, taas. Viikon Huutis-ostokset kuoritettava ja tsekattava maksut. Kotohommiakin olisi. Ja jonkunlainen kauppalistakin on taas huomiseksi tarpeen. Kaikenlaista pientä. Ei kaikki niin hirveästi huvita. Tuli nukuttua huonosti ja kankesin lopulta ylös klo 3 kieppeillä, kun ei vaan unta näkynyt. :(

Unen aina voi korjata, kaikkea muuta välttämättä ei. Pitääkin lähteä kohta kepittelemään, kunhan aamu hiukan valkenee. Toisaalta parempi kuitenkin lähteä aikaisin, ettei turhaan pahoita taas mieltään eräiden kommenteista. En vieläkään vaan ymmärrä, miksi pitää kommenteerata minun liikkumisiani? :o Ehkä se vaan näyttää niin pahalta, että kaikilla on automaaginen lupa siihen! Scheisse, nyt ulos ja katsotaan, saanko jostain paperipussin päähäni! :cool:

POLKA – RÄÄHKÄ JA LIIAN VANHA!

Sumussahan minä!

Hih, onpa sumeaa! :) Tänne rantautui eilisiltana melkoinen sumu. Alkuyöstä koneet lensivät torpan yli matalalla, niiiiiin jännää. Ainahan se, vaihtavat kiitotietä joillakin keleillä ja taitaa olla taas sellainen. Tuohonkin tottuu, aikanaan asuessa paljon lähempänä kenttää, koneet lensivät tuolloisen torpan ylitse ja samassa nousussa nousivat telineet sisään eli helkkarin matalalla – se jo ihan vähän häiritsi. ;) Nykyään ei… Enemmän häiritsee joidenkin häirinnänsiedon mataluus. Öh, myhkäistä!

Keittelin eilen kapan punajuuria. Tänään pitäisi jalostaa niistä muonaa. Herra Lindströmiä ja borskeittoa! Syököön joku tai sitten ei – minulle kelpaa kyllä. :D Kaveri oli yhyttänyt sienestäjän! Saamme maanantaiksi 10 l suppiksia melko edukkaasti. Minä käsittelen ne ja jaetaan lopputuote. Ei paha lain. Muutama hyvä sienikastike ainakin. Oikeastaan ansaitsin jo rahat noihin sieniin, kun myin kortteja ison kasan yöllä. Nice!

Tässä Belgaa odotellessa alan vaihteeksi pilppomaan vihanneksia ja raastaan nuita jo keitetyitä. Hommia on, vaihteeksi. ;) Ei kepittelyä tänä aamuna, ehkä myöhemmin tai huomenna pidempään. :cool:

POLKA – RUOKAHIRMU (tai hirmuinen ruoka…)!

Perstai ja ne perinteiset

Eiköhän tälle päivälle ole normeja taas täytettäväksi, ne tavalliset perstain pakolliset. Valentiino saa materiaalia ja kas, tänäänhän on miehen synttärikin. Pitää muistaa onnitella. ;) Kotohommia puskee päälle, kun ei ole taas viikolla huvittanut mitään aloittaa. Juu eli hommia on, ei kaikkia lasketa.

Sain eilen sitten päiväkaffeseuraa. Hyvää seuraa, joka toi mukanaan kaffetta ja hetelmiä. Oli käynyt halpiskaupan tarjoukset roilaamassa ja minäkin sain osuuteni. Ihan ihmisleipääkin! :o Tuoretta siis – en muista milloin olisin semmoistakin ostanut. Elämme herroiksi ja ehkä tässä laitan punajuurekset kiehumaan viikonlopun muonaa ajatellen.

Kaikenlaista siis pitäisi. Ensin sikansa saavat roskat ja niiden tarpeellinen ulkoilutus. Lähden kohta tästä kepittelemään. Onneksi tuntuu kohtuulämpimältä tuo keli. :cool:

POLKA – ORGANISEERATTU ELÄIN!

Torjantai!

Torpsoa torjantaita vaan! :) Jee, en minä olekaan mokaillut – eikä se uusi lekurikaan. Meitin atteekin seutti ei ollut edes päivien laskuissa oikein kartalla *mitenkähän muut laskelmat…*. Eli minähän laitoin lääkkeet uusintaan sen mukaan, mitä seutti kertoi. Väärin! Ei pitäisi uskoa – sen takia jouduin liriin. Kunhan vielä saan tämän ensi perstaina kerrottua lekurille! Ja toivottavasti menee perille, vielä on yli viikko aikaa siihenkin. Eikö ole hullua? Aikaa ei saa ja puhelinaikaakin saapi odottaa 1.5 viikkoa…

Kävin kylillä eli vein postia, kävin atteekissa ja kirpparilla. Kepittelin kuulkaas vaan menemään. Reilu tunnin reissu. Ei paha. Hiukan hyydyin aivan loppumetreillä kotoon. ;)

Tänään saattaapi olla kaffeseuraa tai sitten ei. Njäh. Kiva, jos olisi. Jos ei, ei voi mitään. Puuhaa on kyllä. Ja pitäisi taas keksiä jotain muonaakin. Ostin mm. punajuuria. Mitä ihmettä syötän Belgalle viikonloppuna? Ei toimi nyt tämä pää. Ehdotuksia otetaan vastaan; jotain kasvispitoista mieluusti!

Kohta kepittelemään ja viemään jotakin ulos. Ainakin vien itseni. :cool:

POLKA – EN OLEKAAN IDIOOTTI!