Ja taas reissuun!

Oujee! Lähdemme NJEPK:n kanssa huomenna etelään, siis vieraille maille. Vastahan minä viimeksi reissasin yli 10 v. sitten. :o Hups, siitähän on todella vähän aikaa. Ei ihme, että on jänskää! ;) OK, siis Tallinnaan ees-taas -reissullehan me. Ei sen kummempaa. Pitää vaan testata meikäläisen matkakuntoa eli mihin pystyn ja mihin ehkä en. Tuossahan sen aika hyvin ehtii nähdä. Koska olisi tulossa yhtä ja toista myöhemmin.

Koska tuo homma vahvistui vasta eilisehtoona, tälle päivälle kertyy sopivasti pientä puuhaa. Pyykkäämisestä (Minä Itte & vaatteet) lähtien. Lisäksi pitää tietty tarkistaa, kuka tarvitsee mitäkin eli kysellä muilta, josko olisi jotain tarpeen raijata tuolta mukanaan. Mieluustihan sitä, itsellä ei ole mitään pakollista tuotavaa, mutta muutama idea kyllä.

Enköhän minä ensin kuitenkin mene viemään ison kasan roskia, koska näillä helteillä roskat alkavat haista ennen minua! :cool:

POLKA – OIKEA SANKARIMATKAAJA!

Taas keskellä viikkoa

Keksiviikko – jokainen halukas tarjoilkoot itselleen keksejä, jos mieli tekee. Minä voin sitten lähettää virtuaalipullan täältä niiden kylkeen. ;) Se on niin käytännöllistä.

Hikikii edelleen eli torppa on kuin kehno sauna ja tuuletin tohottaa koko vuorokauden. Ei muuten pysty edes hengittämään. Eilisiltana kissikin näytti jo kärsähtäneeltä, ei kiva. Kyllä täällä toimeen tullaan, kun ajoitan asiat järkevästi. Eli ei mitään toimintoja pahimpaan aikaan eli iltapäivän ja alkuillan kähmeessä. Silloin täällä on myöhäinen siesta!

Sain eilen sentään pestyä kylppärin ja muutaman pienen maton. Jotakin hyödyllistä joka päivä, eh?! Tekemisten ohessa minä sitten vaan odottelen jotakin tapahtuvaksi…

Ja odottelua odotellessa lähden kohta taas tunkemaan kissinhiekat ulos eli roskiskeikka, päivän ensimmäinen. :cool:

POLKA – ODOTTAA, ODOTTAA, EI PITKÄSTY?

Kylä paikallansa…

Olihan se meitin keskusta paikallansa, samoin Päivystävät Hörhöt, kaffila sun muuta. Sain siis hoideltua ison kasan muonaa – ja hei, lopulta löytyi sekä porganoita että purjoa. Mutta vain yhdestä (?!?) kaupasta. Huvittavaa sinänsä, että ulkolaiset porganat olivat melkein samaa kilohintaa kuin päärynät. :o Sen sijaan viinirypäleet olivat halvempia. :o Ja munakoisot sekä kesäkurmitsat *joita tietty hamsteroin myös*. Tämä hintapolitiikka on niin jännää. Kun kuitenkin porgana ja purjo olisi mahdollista tuottaa myös täällä. Ai niin, mutta ne tuet! Niitä ei varmaan saa, jos on ”hyvä tuottaja”? Esitän siis vain outoja ajatuksia. ;)

Tuntui eilen hetken jopa kiireiseltä. Tai ylösotetulta, ehkä. On kaikenlaista menossa, mutta edelleen minä vain odotan. Odotan enkä toivottavasti pitkästy. Pakko se on ryhtyä pariin sellaiseen hommaan, joka ei nyt ehkä oikein onnistu omatoimisesti – mutta ehkä on pakko yrittää. Hmmm.

Voin kuitenkin paljastaa, miksi me ”vanhat” saatamme joskus kilahtaa ja saada raivareita. ;) En allekirjoita kaikkea. Mutta vistottaa melkoisesti tuo Kojamo / VVO/ Lumo ja pörssiin listautuminen. Ei jumankauta. Vuokria on jo nyt nostettu niin, että meikäläisellä ei ole mitään asiaa noihin kämppiin. Ei pysty maksamaan vuokraa. Vain asumistukea saavat tai hyvin ansaitsevat pystyvät asumaan – aikanaan työläisille tarkoitetuissa edullisissa vuokra-asunnoissa. Nolottaa suorastaan noiden päätöksentekijöiden puolesta. Ei mitään rotia! Fyi!!! :(

Siksi lähden tuulettamaan ajatuksia ja roskia. Ai niin, minullahan ne ovat sama asia! :cool:

POLKA – KYLLÄ JOSKUS RIIPII!

Kylille

Taas se maanantai. Taas mentävä kylille. En edes yritä luistaa tästä rutiinista. :D Perusteena ensiksi se, että muonaa ei vaan taaskaan ole, sitä tuoretta nimittäin. Tahtoo porganoita ja purjoa, joita ei kahteen viikkoon ole näkynyt. Malmi on porgana-purjo -suojattu alue! :( Peruselintarvikkeeni on ilmeisesti kortilla.

Siis kaupoille on mentävä. On myös postitettavaa eli Huutis-myyntiä ja eräs noutokin sovittu täksi päiväksi – ei paha lain. Ja sokerina makeutusaineena pohjalla menen kaffittelemaan eli minulla on rehvit! ;) Oi, niin jännää.

Torppa on edelleen kuin kehno sauna. En valita, suuremmin. Suora vaihto lämpöpeitosta tuulettimeen toimii suht hyvin. Kyllä tämä tästä, kunhan käyn välillä viilentämässä itseäni pienellä kävelyllä ulkoilmassa. Eikä tämä ole edes pila. Mutta nyt vetämään jotakin roipetta niskaan. Minä menen ja toivottavasti taas tulen kohta kotiin ilman isompia ongelmia. :cool:

POLKA – NIIN JÄNNIÄ MAANANTAIPÄIVIÄ!

Sunmuntai

Ehe, ontuu, kamala puujalta. Sun tai mun tai sitten ei kenenkään? :o Ei vaan keksi – ei järkevää, ei järjetöntä. ;) Väsyttää. Yleensä ei naapureista ole haittaa, mutta viime yönä tuolla todella kreisibailattiin. Eikä sekään mitään, mutta partsilla huutelu ja muut aktiviteetit kaikuvat kivasti pihalta suoraan korviin. Toisaalta, ihan sama.

Normit kehiin vaan eli ensin viemään roskat ja muut ylimääräiset ulkoilemaan. Pari huutisjuttua pitää laittaa postituskuntoon ja huominen kauppalista pitää laatia. Kaikenlaista puuhastelua olisi muutenkin tarjolla. Edelleen yritän pitää päivittäin pienen katselmuksen vaatekaapissa ja saada sieltä pois ainakin yhden vaatteen. Melkein kassillinen on jo menossa… jonnekin…

Olen varmaan tulossa oikeasti vanhaksi, koska kehtaan tunnustaa eilen katsoneeni hetken aikaan niitä kohuttuja häitä. :o No, ainakin tiedän, mistä puhutaan. Toisaalta, näin minä eilen meidänkin puistossa hevosvaunut; tosin täynnä skidejä, joilla oli tosi hauskaa. Malmilla siis on edelleen livenä kaikenlaista vinkeää. Myös hörhöjä *tirsk*!

Okei, lopetan jaarittelun ja alan kohta vetää jotakin niskaan ja suuntaan ulos. :cool:

POLKA – KUN VIITSISI ENEMMÄN…

Sekaisin

Kovin monta asiaa on sekaisin! ;) Tietysti minä itse ihan ensimmäisenä voin hyvin tunnustaa, että olenhan minä seko. Mutta vielä pahemmin sekaisin tuntuu olevan ainakin sää, eräät keskusteluforumit sekä muutamat ”kansan”edustajat. Ei hyvältä näytä! Jokainen on lukenut nuita uutisia, joten turhaan en edes viitsi linksuttaa. Kunhan vaan sanon, että kohta ei hyvät heilu. Linjana edelleen ”Köyhät kyykkyyn ja rutiköyhät rähmälleen!”. Prle!

Kun kovien arvojen kannattaminen ja minä-minä-minä -asenne on jo vallitsevana tiettyjen kansalaisten mielessä, ei hyvältä näytä. Minä en jaksa ymmärtää, miksi jotkut eivät vaan pysty asettumaan toisten asemaan edes ajatustasolla. Tai onhan se hankalaa, jos on syntynyt kulta- tai edes hopealusikka suussa. Räyh. Juuei, eipä tietenkään läski-idiootin kannata kommentoidakaan yhtään mitään. :(

Parempi alkaa taas pilppoa emmeitä appeita varten. Koska torstaina syötiin koko viikon edestä kaikenlaista heekkua, tänään tarjolle tungetaan pastaa ja pitkään haudutettua tomangivihanneskastiketta kasvispaistoksen vieressä. Oli eilenkin vielä ähky syömingeistä. ;) Sentään sain asialliset asiat hoidettua ja kävin ulkoiluttamassa roskia pariinkin otteeseen; rollerin kanssa ja ilman. :o

Muuten olen sitä mieltä, että eräs järjestelmä on hävitettävä! :cool:

POLKA – KISMITTÄÄ AIKA PAHASTI!

Nähty: sadetta!

Lupasin jo, että rapotan eilisestä reissusta. ;) Jep, oli ihan mukava matka, kaikkinensa. Oikeastaan ihan parasta oli se, että Turussa ukkosti ja satoi iltapäivällä. Ihan kunnon ukkonen, sen verran sadettakin, että ilma oli upean freesi kotiin lähtiessä. Mmmm, mukavaa. :) Lisäksi tietty meille tuputettiin mahdottoman hyvää ruokaa montaa eri plaatua sekä kaffetta kaikenlaisten leipomusten kanssa. Ja kaikkien äitein tapaan mukaan pakattiin myös erilaisia heekkuja. ;) Eihän niistä nyt kieltäytyäkään kehtaa *no oikeasti ei!*. Ehkä perilläoloaika oli vähän lyhyt, mutta syytän siitä nuita halpislippuja ja myös sitä omaa mukavuudenhalua: tahtoo olla kotona ennen yötä. Mutta muuten oli tosiaan ihan rattoisaa ja ehkä tässä voisi kesän aikana suunnata sinne pariksi-kolmeksi päiväksi. Hyvin ehkä, tässä vaiheessa. :P

Tänään vuorossa normiperstain hommia eli materiaalia Valentiinolle sekä erilaisia kotohommia. Hmph, on taas kesken kaikenlaista ja edelleen ihan vähän ketuttaa se, että jotkut asiat odottavat enkä pääse tekemään enempää monistakin syistä. :( No, kai kaikki jossain välissä hoituu. En vaan kehtaisi alkaa peräänkään huutelemaan.

Jospa nyt ensin viemään lehdet ja roskat, sitten voin paneutua kirjallisiin toimiin ja pakkaamaan postitettavia taravoita. :cool:

POLKA – SANKARIMATKAAJAN PALUU!

Taas mennään…

Olen olevinani kovinkin kiireinen ja menevä, tsih! :D Juu, menin eilenkin, raivon voimalla – tai siis harmistuksen. Nääs kun, se koko Tsadia palveleva kaapeli *really?* katkesi, mikään ei toiminut. Ei siis taksovarauksetkaan. Puhelimella ei päässyt läpi lainkaan. Joten kiukuissani kävelin ostarilta takaisin, pitkää reittiä. Sen lisäksi, että olin jo aamulla ulkoiluttanut roskat ja muuta pientä. Onneksi ei käynyt selkään pahemmin, joten en ole umpijäykkis nyt aamulla. Selityksenä vielä: oli ihan pakko lähteä hakemaan kirjattu kirje! Ei kestänyt meikän uteliaisuus pidempää odottelua. Btw, samalla kävin kaupassa etsimässä yhtä juttua. Tiedoksi, että Malmilla ei edelleenkään ole kaupoissa porkkanoita! :o

Pitää kohta lähteä junalle ja toivon ihan helkkaristi, että illalla tehty ja varmistettu takso todellakin tulee. On nimittäin paikat vain tiettyihin vuoroihin. Ne halpisliput. ;) Minä menen siis ja tulen illalla takaisin. Toivottavasti ilman ihmeempiä häverikkejä! Toki rapotan huomenna, sehän on selvä.

Mutta nyt pukemaan, pakkaamaan ja viemään roskat – siitä on aamut tehty! :cool:

POLKA – SANKARIMATKAAJA!

Kehuttu!

Ette kylläkään usko, mutta lekuri oli positiivinen ja kehui minua! :o Olen vieläkin hämilläni. ;) Toki olen aina ollut sitä mieltä, että T. The Hammashypistelijä on hyvä tyyppi. No, tällä kertaa ei ollut edes mitään korjattavaa. Lyhyt putsaus vain tarpeen. Sain vielä ison törpön uuttaa hampaspyykkiainetta. Nice! Oli ilo, tällä kertaa, käydä hammaslääkärissä!

Uutisista ei voi sanoa samaa. Täysin käsittämätöntä joidenkin ulosanti ja se, että toinen puhuu aidasta, toinen aidan seipäistä. Kyseessä on selkeästi myös eri aita. Hermostuisin enemmänkin, mutta ei tuohon koohotukseen uskalla enää pistää omaa lusikkaansa. Turpaan tulisi kuitenkin. Sen vaan sanon, että minulla olisi asiaa tälle leidille, joka ei ole päässyt tk-eläkkeelle. ;)

Ai, pitäisi pitää huolta vain omista asioista? Totta. Ei vaan pysty, koska osa vaan seisoo odottamassa. Erinäisistä syistä. Sen verran tietty, että tänään valmistellaan kaikenlaista puuhastelua ja hommia toki riittää. Huomenna aamupäivällä Turkuun, takaisin illalla. Päivien ohjelma on siis täynnänsä. :P

Mutta nyt ulkoiluttamaan haisuroskat ja kissinhiekat. Kehtaisiko sitä jo tänä aamuna ulos ihan vaan yksi paita päällänsä. :cool:

POLKA – RAIVOISSAAN, MUTTA RAUHALLINEN!

Saa peukuttaa!

Meikä lähtee kohta taas reissuun. Nyt on vuorossa se kauan puhuttu hammashypistelijä. Oujee, aina on ylläreitä – ja aina kuuluu jotakin napinaa. ;) Ei vaiskaan, ihan hyvä tyyppi. Minun hampaani vaan eivät ole kovin hyviä, noin niinkuin laadultaan. :( Vaikka kuinka harjaa, ei auta. Eli taatusti on jotakin remppaa tarjolla…

Täällä on aivan himskatin hikikii! Kuten tavallista, ilma ei liikahdakaan. Hah, siirryin näköjään suoraan lämpöhuovasta tuulettimeen. :D Toimiihan se niinkin. Onneksi kylillä oli siedettävää roilailla aamupäivällä. Sain melkein kaiken tarvitsemani. Mutta apua – yhdessäkään kaupassa ei ollut tavisporganoita?! :o Kyllä minä nyt mieleni pahoitin.

Njäh, kohta tästä vetämään jotakin päälle. En sentään halua kenenkään pyörtyvän. Minä menen ja toivottavasti aivan kohta tulen takaisin ilman ongelmia. :cool:

POLKA – TAAS SILLÄ ON ASIAA JONNEKIN!