Kylä paikallansa

Jep, kylä oli eilen paikallansa. Kävin tarkistamassa ja noutamassa viikon muonat. Samoilla säryillä ja jäykistymisellä päätin sitten siivoilla makkarin  ja pyykätä. Hah, siivouksessa löytyi kolme Minnin omaa lelua, mutta ei minulta pihistettyjä kivatavaroita *Minnin mielestä siis*. Jossain päin torppaa on suurehko salajömma, jonne kissi kuskaa kaikenlaista.  Minä en ole tarpeeksi fiksu löytääkseni sitä! ;)

Tänään… jatkamme harjoituksia. Ulos viemään jokunen roska, koska edelleenkään en suostu ulos ilman asiaa! Lisäksi laskuharjoituksia eli miten laskut taas saakaan sopivasti luukutettua maksuun; kesän alku on jostakin syystä aina yhtä tahmainen raha-asioissa. Kotihommia riittäisi, kun vaan keksisi jonkin järkevän tavan tehdä niitä edes järjestelmällisesti. Höh, ehkä menen vain lehtiroskikselle onkimaan jotain hömppäluettavaa. Jostakin syystä kirjaston varaukset eivät ole taaskaan lauenneet kovin ahkerasti ja eteen saattaapi tulla lukemisen puutekin.

Tai sitten minä vaan makaan ja haisen tämänkin päivän!

POLKA – EI MITÄÄN KIIRETTÄ!

Kylille?

Pitänee tästä kylille, olisi taas pari asiaa ja kai sitä syödäkin pitäisi. Ehkä. Kohta tekemään kauppalistaa ja sitten ulos, hush!

Eilinen sujui. Hiukan odottelun merkeissä, mutta kuitenkin. Hempat kävivät ja lähes olivat eli lyhyt käynti vähän venyi. Jopa niin pitkäksi, että alkoi ahittaa; kaksi outoa ihmistä samoissa tiloissa kanssani aiheuttavat jo selkeän overloadin. :o Homma tuli hoidettua ja ensimmäistä kertaa Minni ei reagoinut miesoletettuihin pelokkaasti. Jännä juttu! Selvisi sitten, että toisella hempalla oli kotona useampi samanmerkkinen karvamölli. :) Ei paha.

Oh, en minä tänne lörpöttelemään tai avautumaan tullut, joten liikkeelle!

POLKA – KOHTA MINÄ MENEN JA SITTEN MINÄ TAAS TULEN!

 

Loopilla

Loopilla siis mennään ja otetaan nyt keskiviikkoinen uusiksi eli odottelen tässä aamupäivän ja katson tapahtuuko mitään. Toivottavasti.

Lisäksi mietin, pitäisikö sitä huomenna ehkä kylille? Voisin minä kai käydä katsomassa, että kaikki hörhöt ovat kammenneet itsensä ulos ja vihertävät kilpaa pusikoiden kanssa. :D

POLKA – ODOTTAA, JÄLLEEN KERRAN!

Normilauvantai

Taas mennään vanhalla mallilla. Miksi sitä kohtuullisesti toimivaa muuttamaan? Ai, miten niin urautunut? :o

Kotimaisen liaanin lisäksi kuskasin eilen partsille toisenkin ruukun. Saas nähdä, nouseeko siitä yhtään mitään. Jännän äärellä näiden siemenien kanssa taas kerran – yleensä chili nousee nätisti, mutta kahtena viime vuotena ei. Josko nyt taas kokeillaan.

Ai niin, nyt tuli viesti, että huoltohemmot tulevat huomenna aamupäivällä tsekkaamaan hommansa, koska ovat kuitenkin päivystämässä ja ilmeisesti meitä ei ollut kovin montaa, jotka jäivät keskiviikkona huoltamatta. *wirn* No, ei sitä nyt ihan näin ilmaistu, mutta tiedossa siis odottelua ja pientä toimintaa! :D

POLKA – RUOKAA JA LISÄÄ RUOKAA!

Sitä tavallista…

Mitäpä sitä muuta kuin pakollinen kirje Valentiinolle. Taidan kyllä ensin käydä viemässä roskat (lue -> käyn kiertämässä pari korttelia ja torin). Ihan vaan, että olisi asiaa käydä ulkona. Kuka sitä nyt ilman asiaa. ;)

Muuten olen sitä mieltä, että Kart  tämä tuomari esittää harvinaisen mielenkiintoisen kannanoton alkon ja tupakan käytön suomalaisesta todellisuudesta! Komppailen.

Partsin viherpyramidi oli viime kesänä hiano – eilen olivat ilmestyneet jo ensimmäiset sirkkalehdet mokoman uudellleenkasvamisen varmistamiseksi. Ehkä minäkin nyt uskon, että on kevät! :cool:

POLKA – PUUHASTELEE JOTAKIN JOSKUS JOPA HUOMAAMATTAAN

Tyypillistä – tällä tuurilla!

No, niinhän siinä  t a a s  kävi! Eipä näkynyt hemmoja eilen. Ei ollenkaan. Minä odotin. Ja odotin. Odotin ja jopa kielsin *tod.näk. jopa töykeästi, anteeksi!!!* Susua tulemasta käymään, koska olin aivan varma, että huoltohemmot ilmestyvät. Olin siirrellyt pyydettynä tavaroita sinne ja tänne. Lopulta kyllästyin ja soitin päähemmolle. Tuolloin hän vain kertoi, että lienevät myöhässä. No, edelleen odotin. Ja odotin. Meni hermo ja soitin uudelleen. Kuulin, että hemmojen bilika oli jähmettynyt jo aamulla ja ilmeisesti yrittivät korjata tai saada toista autoa käyttöönsä. Eivät kuitenkaan välittäneet ilmoittaa asiasta kuin päähemmolle ja hänellekin meilillä. Eli myöhään iltapäivällä kuulin tehneeni turhaa työtä ja kökkineeni paikalla valmiina. Eivät siis tulleet lainkaan. Saattavat kuulemma tulla ”viikonlopun aikana”, koska asiat olivat jääneet hoitamatta. ;)

Koko selitys tuntui niin hölmöltä, että en tiennyt itkeäkö vaiko nauraa. Muutenkin siis näitä täysin omituisia huoltotemppuja, joita täällä tehdään silloin tällöin. Tai nyt ei siis tehty. Täytyy myöntää, että päähemmo oli itsekin hiukan ärtynyt kaverien toimista – tai siis toimettomuudesta. Tästä syystä siis ilmeisesti joutuvat tekemään sen omalla ajallaan… Koko jutussa on niin farssimaisia piirteitä, ettei oikein tiedä miten suhtautua. :) En halua yleistää, mutta… äh, jääköön sanomatta. Minä siis odotan varmaan koko viikonlopun. :o

Ei siis mitään kerrottavaa. Enkä saanut mitään aikaiseksi, koska siirtelin vain tavaroita sinne ja tänne sekä takaisin. Tulipa näytettyä niillekin erilaista näkökulmaa! :D

POLKA – JOILTAKIN PUUTTUU MAALAISJÄRKEÄ!

Miehiä odotellessa

Taas tässä odotellaan miehiä! Ei kuitenkaan niitä, jotka eivät ikinä pääse perille, juu nou *Usko, Toivo ja ne muut*. Tällä kertaa siis huoltohemmot asialla ja ainakin uskon, että he jopa pääsevät perille ja aikamääre ”aamulla” todellakin tarkoittaa myös sitä. :cool:

Siinä se onkin, päivän tärkein. Kun tuokin juttu on hoidettu, pääsen vali-märi-narisemaan seuraavasta. Eikö olekin upeeta ja mahtavaa?

POLKA – VAIKKA KEKSIN ONGELMAN, JOS EI SELLAISTA MUUTEN LÖYDY!

Virittelyä

Meikäläinen yrittää viritellä itseään johonkin, kunpa tietäisi mihin! ;) Pääasia, että olen liikkeellä… mitä siitä päämäärästä. Eilenkin kylä oli paikallansa, piti käydä itse katsomassa.

Tänään kaikenlaista pientä silppuhommaa ja valmistautumista huomiseen. Tulossa pari hemppaa tekemään pari hommaa, joihin en itse edelleenkään kykene. Pakko saada ne hoidettua, koska muuten menee taas hermo pahemman kerran. Tapa se on tämäkin välttyä kaikenlaiselta itseinholta!

Nyt lopultakin voi sanoa, että on kevät – sen todistavat isot lokinpaskalämpäreet partsilaseissa!

POLKA – PUHUTAAN KIRJAIMELLISESTI PASKAA!

Seli-seli

Hah, eilen ei sitten päässytkään blögiin kuin vasta myöhään illalla. Siksi ei edes normipäivitystä. ;) Eipä silti, tuskin haittaa. Kehuskelen kuitenkin käyneeni kiertämässä sekä torin että pari lähikorttelia – toki piti viedä roskat!

Tänään kylille asioille. Kohta minä menen ja sitten taas tulen. Aina niin jännää päästä yli sadan metrin päähän kotoa! :o

POLKA – SANKARIMATKAAJA & KASSI-ALMA

Traditsioonit jatkuvat

Hilpeänä *not* ilmoitan, että traditiot jatkuvat. Tänään Belgalle lounasta ja kivaa puuhastelua.

Tämän päivän ihmetyksenaiheena mm. se, että yritykset eivät vastaa tarjouspyyntöihin. Jännä ilmiö. Ilmeisesti eivät roposet kelpaa…

Pilppomaan.

POLKA – LYHYT VIRSU PARPI!