Lauvantain laaduttomat

Laadutonta toimintaa, koska mitään ei tapahdu! ;) Jotakin olin eilenkin puuhastelemassa, mutta mitäkähän se mahtoi olla – mitään näkyvää kuitenkaan ei. Toki Valentiinolle lähti postia ja sain sen Huutis-ostoksenkin paketoitua suhteellisen asiallisesti.

Tässä vaan odottelen, että Belga rantautuu lounaalle kirjakassin kera. Kirjoja ei valitettavasti ole kovin montaa, mutta oma hylly korjaa loppuongelman. Onneksi! Tänään lounaaksi ängetään jonkinlaista wokkia, kesäkurmitsahässäkkää kylkeen, riisiä ja jälkkäriksi kaffetta ja pullaa *tietysti!*. Pitäisi sillä yksi päivä pärjäillä…

Sitten pitääkin suunnitella jo alkuviikon retkuetta kylille, taas on kaikenlaista tekeillä. Josko kehtaisi huomenna ottaa taas ompeluskoneen esille. Plääh, olin typerä ja korjailinkin hiukka vääriä vaatteita viimeksi. Käsittelyyn pitääkin ottaa toinen kasaus rätei ja lumpui, eipä vaan tullut tajuttua tuotakaan.

Mutta kohta voi jo aloittaa kasvisten pilppoamisen ja muut keittiöhommat. :cool:

POLKA – PÄÄELINKEINO ON EDELLEEN SYÖMINEN!

Perstai ja ne perinteiset!

Edelleen täällä ovat muodissa rutiinit, hyvät sellaiset. ;) Tänään Valentiino saa taas luettavaa. Lisäksi pitäisi ängetä yksi paketti postitettavaksi ja värkkäillä muutakin joutavaa. Ehkä se riittää?

Eilen oli upea kevätkeli. Onneksi ei vielä aamulla, joten roskat saivat ulkoilla ilman aurinkoa, rauhassa ja saamatta äkillisiä positiivisuuskohtauksia. Sain jopa mopattua lattiat – pitämällä rutosti taukoja. Suhteellisen puhdasta, paikoittain siis. ;)

Ei jaksa kommentoidakaan, sellaista sillisalaattia ovat uutisetkin. Huokaus! :cool:

POLKA – EDELLEEN UNET KADOKSISSA!

Laiskottaa

Ja väsyttää. :( Ei oikein tullut taaskaan nukuttua, jostakin syystä. On vähän hömelö olo, unenpuute alkaa kohta olla aika massiivista. En saanut eilenkään aikaiseksi mitään järkevää tai hyödyllistä. Plääh! :P

Josko tänään oikein yrittäisi, edes jotakin. Ei minulla ole mitään kerrottavaakaan, koska ei kukaan jaksa *ei, en edes minä* jankata samoja asioita kymmeniä vuosia. Sanottakoon vaan, että eivät jotkut ongelmat katoa yhtään mihinkään Suomessa! Nih kerta.

Roipetta niskaan ja ulos jäähdyttelemään ajatuksia! :cool:

POLKA – VÄSY, MUTTA EI EHKÄ KESY!

Jatkamme harjoituksia!

Tavallinen päivä, normirutiinit – en valita. Kotohommia ja muutakin pientä puuhasteltavaa olisi. Ei vaan huvita tehdä kaikkea. ;) Sitä sentään saa valita tekemisensä ihan itse. Tsih, syömisiään tavallaan ei, koska keittelin tuossa jumaleissönin isolla kattilalla kaalipataa. :o Sitä syödään koko viikko…

Jospa tästä siis ulkoiluttamaan kissinhiekat ja tekemään jotakin hyödyllistä nyt ihan ensimmäiseksi. :cool:

POLKA – VÄSYTTÄÄ JO VALMIIKSI!

Hamsteroin…

Eilen tuli hamstrattua kaikenlaista kuivatavaraa kaappeihin. ;) Juu, varmaan tosi huvittavaa! Siis yksin elävän ”ei pitäisi” ostaa isoja pakkauksia eikä jömmailla mitään?! Sanoivat taas ne viisaat. Huokaus. Köyhä hankkii halvimmalla mahdollisella tavalla muonansa ja sillä selvä.

Toki tuuhluutin turhuuteen 5 egeä. Hah, suosikkimerkin mekko oli kirpparimyynnissä Putken leidillä. Pakkohan se oli kiskaista pois siitä roikkumasta. Minä olin kovasti tyytyväinen ja vielä tyytyväisempi, kun kiskaisin sen kotona päälleni. Wau! :D Eipä  tietenkään pitäisi kehua, sitäkään.

Ehkä minä vaan lähden ulkoiluttamaan roskia ja mietin sitten, mikä onkaan päivän hommien nimi. :cool:

POLKA – ARMOTONTA MENOA & TUHLUUTTAMISTA!

Kylille…

Jei, siellä sataa enkä pidä sitä ollenkaan pahana. Laskeutuu ainakin tuo helkkarin pöly ja pölinä. ;) Ja jos kesäsadekin kasvattaa, tämä sulattaa lopunkin jään ja lumen. Toivottavasti alkaa vihertääkin. Jokin muukin kuin kateus siis.

Olen menossa kylille eli kaupoille ja postiin. Huokaus. Kaapit ovat tyhjinä, joten lista on melko pitkä. Pitäisi raijata taas perustarpeita jömmaan. Postissa odottaa paketti, itselläkin olisi vietävää sinne. Ei kyllä tänään, koska Huutiksessa myytyä tuotetta ei ole vielä maksettu. Sekin on siis kiikutettava joskus postiin, mutta saa odottaa seuraavaa kertaa *se sopi kyllä ostajalle, joten nou pänik*.

Eilen sorruin lukemaan oikein urakalla. Belga toi useita opuksia, joista kaksi joutui jo eiliseen käsittelyyn. Ei paaskempia valintoja, sanoisin. Oikein viihdykkäitä trillereitä, tykkäsin. *härn*

Jahas, jospa sitten Lainapeitettä taas niskaan ja kantovälineitä kyytiin sekä rolleri valmiiksi. Oi hörhöt, täältä sitä kohta taas tullaan. Toivottavasti myös äkkiä takaisin! :cool:

POLKA – EI TIIKERITAKKIA SATEESEEN!

Piirrellään lisää!

Lisää kruksia seinään, ziitos! ;) Uhkarohkeana menin eilen ulos ulkoiluttamaan mitä-lie-jotakin ilman rolleria sekä ilman keppiä – ilman mitään. Kiersin torpan kahteen kertaan. Varovasti, toki. Oli jännää! Tosin tuokin olematon yritys tuotti erilaisia jänniä oireita olemattomiin ja tuntemattomiin lihaksiin. :D Mutta yritetty ainakin on.

Oli oikein viihdyttävä lauvantai. Ruoka oli hyvää, minun mielestäni ja näyttihän tuo Belgaankin uppoavan. Pistin nurin myös pari viherviitakon asukkia. Nuita amppelikasveja kun uusin vuosittain, joten uudet alut ovat juurtumassa. Pientä puuhastelua siis, vähän muutakin.

Jospa tänään vain valmistautuisi riehumaan huomenna kaupoilla ja postissa sekä kaffella. Kaikenlaista taas tiedossa. Pakko laatia kauppalistaa ja aikataulua. Ensin kuitenkin pitänee kipata kissanhiekat roskiin eli ulkoiluttaa nekin! :cool:

POLKA – KÄVELEE SE MELKEIN ITSEKSEENKIN…

Kirjoja, kissanhiekkaa…

Niitä minä tässä nyt odotan! :) En siis ole paljoa vailla.  Belga on tulossa lounaalle ja tuo tullessaan kirjastosta varatut opukset. Jono ei vedä enää kovin hyvin, kun hankintoja on supistettu. Ei haita, pidän edelleen sen  50 kirjan sallitun varauksen jatkuvasti voimassa, tietty. Suosituimmissa on muuten reilusti yli 2 000 varausta. :o Se on jo aika hyvin! Lady Minnie puolestaan odottaa kissinhiekkaa. Minä en jaksa sitä raahata, vaikka rolleri onkin käytössä. Kun se säkki ei vaan mahdu alakoriin enkä jaksa sitä kantaa noin muutoin. :( Ongelmana on hiukan myös se, että jokunen taksohemmo on narissut ”liian painavista kasseista”. Uskokaa pois, kaksi ruokakassia ON liikaa… prle. Hiukan tekee mieli tuosta marista.

Tänään luvattiin kevään toistaiseksi lämpimintä päivää. Wau, toivotaan! Silti herään yöllä järkkykylmään, onneksi siis uusi lämpöhuopa. Myönnetään, että on kiva, kun lumet ovat melkein sulaneet ja pystyy jopa kävelemään *melkein* ulkona. Lisäksi ikkuna on nyt jo sepposen selällään, kun ilmastointi hurahti käyntiin tuoden torppaan koko rapun eli alakerran yönseudun haisut. :( Jännää, mutta en valita – koska… se nyt vaan on niin turhaa!

Kohta poistunkin pilppomaan emmeitä seljankaa varten. Tarjolle isketään myös karjalanpiirakoita kesävoin kera, lisäksi kohuked jälkkäriksi. Minä suorastaan odotan omaa tekemääni muonaa. Saa nauraa! :cool:

POLKA – HAISUJEN KESKELLÄ KASVAA, SANOTAAN…

Monta outoa…

On niin paljon outoja ihmisiä ja outoja asioita, mikäli sattuu eksymään  tietyille palstoille. ;) Sitä melkein alkaa pitää jopa itseään tavallisena. Tosin se ei kestä kauan.

Juuei, meillä ei ole outoa nähtykään. :D Valentiinolle lähtee kohta materiaalia ja muutenkin päivä menee taas paperihommien parissa. Kai. Olisi kyllä muutakin puuhasteltavaa. Räyh, olen edelleen vähän katkero siitä, ettei mitään tapahdu ennenkuin olen saanut muualta postia. Odottelua siis piisaa.

Odotellessa vien taas vaihteeksi lehdet ja paffit ulkoilemaan sekä testaan, kuinka kauan saan kolistella rollerin kanssa ulos-sisään. Kyllä siitäkin joku kohta huomauttaa. ;) Eikä siis hyvällä, tietenkään. Minullakin olisi kaikenlaista huomautettavaa,  mutta ehkä pidän vain lärvini ummessa. Turhan saa edelleen pyytämättäkin. :cool:

POLKA – VOIMISTELUTTAA SORMIAAN!

Hyödyllistä?

Leikin eilen olevani jollakin tapaa hyödyllinen ja tuottava kansalainen. Arvaatte varmaan, raijasin ompeluskoneen framille. Tuloksena pari-kolme erilaista pussukkaa, jo tehdyn repun lopputyöt sekä omien vaatteiden korjaamista. Siis tarpeellista ja hyödykästä! Nice. ;)

Olin siis hetken tyytyväinen tekosiini *ehkä jopa itseeni*. Edelleen, olisi niin helkkaristi kaikkea, mutta ei pysty kykenemään vieläkään ja sekös riipii.

Yritän tokeentua siitäkin ja kohta lähtee rolleri kiertueelle. Kruksia seinään, koska eilen uskaltauduin jo vaihtamaan kevyemmät kengät…. en kuitenkaan vielä(kään) uskalla ilman tuota vekottia yksin liikkeelle. :(

Toivokaamme, että tänäänkin olisi oikea kevätkeli! :cool:

POLKA – YRITTÄÄ NÄYTTÄÄ OLEVANSA PUUHAKAS…