Se on sellainen tk-eläkeläisen lauantai…

Ei siis viideltä saunaan eikä kuudelta putkaan. Viideltä ylös ja kaffelle, kuudelta makoilemaan ja odottamaan lääkityksen tehoa ja lukemaan uutimia. Ei edes perstaikankkusta. :( Onpa tylsää ja yllätyksetöntä? Toisaalta, ihan parasta, ettei oikeastaan mitään tapahtuisi. Meikäläisellä kun ns. tapahtumat eivät yleensä ole mitenkään positiivinen ylläri.

Lähdenkin tästä vääntämään ensin rahkapiirakan uuniin ja sitten alan hauduttelemaan tomaattikastiketta lounaalle. Kunnon kastiketta haudutellaan *jos on aikaa* vähintään 1 – 1,5 h. Belga on ruokittava kunnolla, jotta häntä voi taas kiusata  (?!) kaikenlaisilla turhilla pyynnöillä. :o

On ollut vähäuninen viikko, fyi fan!

POLKA – RUOKAA JA RUOKAA, AINA SITÄ SAMAA!

Opaskissa?

Pitääkö Minnistä alkaa kouluttaa opaskissaa aamuiksi? Nyt jo on pimeää ja sumuista, kohta pimenee lisää… Olisi niin laadukasta tunkea kissi rollerin koriin ja lähteä viemään roskia tai lehtiä. Ai, että eikö? No, ihan sama! ;)

Ei minulla kuitenkaan ole mitään jännää kerrottavaa. Jos olisikin, miettisin pitkään. :cool: Yleensäkin näköjään pitäisi miettiä ainakin kymmeneen kertaan, mitä tehdä, minne mennä ja mitä sanoa. Oujee, ei oikeini istu! Mieluummin makaa, koska edelleenkään ei pysty kaikkeen ja trollanderit ovat sitä mieltä, että minä käytän Belgaa luokattomasti hyväkseni. :o Olipahan tuokin lausunto, tämä versio on kiltimmästä päästä.. :(

POLKA – HARKISEMATON NARISIJA, VALITTAJA JA ULI-ULI-ULISIJA!

Uutta kehiin!

No jo, ei meikäläinen  v o i  olla kertomatta, että vanhat sanonnat pitävät ainakin osittain paikkansa. Roskat ulkoilevat ja tilanne ei ainakaan parane. Urheilija ei siis tervettä päivää näe. ;) Tarjolla on nääs uusi, veikeä vamma – polvi uikuttaa eikä tykkää olostaan. Taitaa olla kaalinlehtien paikka. :D Enkä taida tätä mainita enää jatkossa.

Aamu oli muuten aika helkkarin pimeä. En ihmettele. Täällä on niin paljon pimeyttä. Johon sopiikin äärimmäisen hyvin tämä linkki. Ainakin moni toveri on ihmetellyt tätä Ei-Käypä-Hoito -hommaa, jossa ei yleensä ole mitään järkeä. Tsemppausta siis lekurille, joka on ihan itse oivaltanut saman ja joka on saanut julkiset moitteet. :o Uskomatonta perseilyä! Pitää tunnustaa, että varsinaista juttua en kehtaa maksaa avatakseni. Jää siis vain iltahöpinöiden varaan – voin kyllä kuvitella…

Kaikesta huolimatta tänään ulkoilee kissanhiekka, vaikka ketä sattuisi tai naapureita ahittaisi kissinpaskan *tai meikäläisen* haju hississä aamuisin. :cool:

POLKA – PASKA NYT VAAN HAISEE!

Kylmä…

Oi, saa vaihtaa valittamisen aihetta! :D Heräsin yöllä perinteisen tyylin mukaan viluun,vaikka ikkunat olivat kiinni. Hrhrhrh, eli yksi peitto ei riitä edes syksyyn. Eipä haita tuokaan. Sitä pukeudutaan sitten vaan lämpimämmin petiin mennessä, haetaan lämpöpeitto taas pysyvään käyttöön ja muuta mukavaa. Ehh?

Ei ole hupaa huoltaa parvekelaseja. Sekin ruljanssi tulossa ja hinta 500 egen kieppeillä. Mutta pakkohan ne on hoitaa kuntoon, ettei joku saa niitä päälleen *sisäänpäin ei niin väliä, mutta ulos…*. Hmph, ja hinta on asentajalafkalta tarjouspyyntönä ja kimppahommana *tirsk* pyydetty eli vieläkin arvokkaammalla sen saa toki tehtyä. Josta tuli mieleen, että voisi olla hyvä aika korjauttaa tsögen ikkunan lukkomekanismi!

Kylillä samaa vanhaa. Katson voitokseni sen, että nyt on ainakin jotakin uutta muonaa. Sen sijaan matkapalvelu on kehittänyt (tai taksokeskus) uuden kivan mokan: jos takso menee tilaukseen keskukseen, kukaan ei kysy kuljettajalta haluja ajaa näitä Leka- ja vammakyytejä! Serauksena se, että lyhyen ajan sisällä törmäsin jo toiseen kertaan henkilöön, joka ei missään nimessä aja näitä kyytejä. Ei. Mutta keskus ei reagoi l. tilaukset menevät väärin. Ei muuten mitään, mutta paskimaista olla jonkun haukuttavana heti aamusta. :( Reklamaatiot tehty, tuloksena on aina jonkinlainen pahoittelu – joka ei todellakaan mieltä lämmitä.

POLKA – EI AINA ROSKIKSEN KAUTTA LOUNAALLE!

Tietty kylille

Pakkohan se on lähteä, kun muona alkaa taas loppua. ;) Kauppa on joskus kiva ylläri, jos sattuu tarvitsemaan vaikka huomennakin aamukahvia. Eli kylille ja muonaa noutamaan!

Eipä tarvitse kuvitella itsestään liikoja, jos kykenee taksolle ja kauppaan. Se on jo kuulemma aivan tarpeeksi. Ettei tarvitse lasta rääkätä! :o Oujee, olen niin kiitollinen tuostakin neuvosta *not*.

POLKA – IHAN LÄHELLÄ ON PIENI RAIVARI!

Komea aamu!

Raikkaan vilpoista. ;) Pitääkin kohta lähteä ulkoiluttamaan jotakin, mitä nyt matkaan osuisi tänään.

Toki tuli lukaistua uutisia. Linksua sen verran, että onneksi en ole jaksanut lähteä hakemaan edes kipupiikkiä *vaikka joskus tarve olisikin ollut*. Kun täälläkin kohtelu on samaa luokkaa kuin jutussa kerrotaan. Olisi tähänkin kommattavaa, mutta annetaan olla. Taatusti kommenttini taas loukkaisi jotakuta. :cool:

Tänään vuorossa normihommia kotona. Josko huomenna taas kylille…

POLKA – ÄRH, UNET OVAT KADONNEET JONNEKIN!

Väripurkkiin tökätyt

Meidän keskuspihalla on isompi määrä vaahteroita, koivuja ja pihlajia, jotka juuri nyt näin yläkerrasta katsottuna näyttävät huisin hienoilta ja värikkäiltä. Ylläri onkin se, kun painuu pihalle – alakerta on vihreä. :) Aika hassun näköistä – nuo puut on käyty tökkäämässä väripurkkiin latvoista. En minä keksi muuta selitystä. :cool: Juu, varsinainen puujalka, mutta ei tässä ole mitään ihmeellistä asiaakaan.

Voisi tietysti taas linksuttaa, koska muutamakin uutinen vaatisi vähän perkelettä peräänsä. Ehkä ei tänään jaksa ärsyyntyä. Ainakaan vielä tässä vaiheessa aamua.

Eilen Valentiinolle lähti postia ja sain pari pienenpientä juttua pois kuleksimasta. Hyvä niinkin. Belga on tulossa tuomaan kirjoja ja kissanhiekkaa – mitäpä muuta sitä viikon aikana tarvitsisikaan. Alan kohta etsiä emmeitä seljankaa varten. Sopan kylkeen tyrkätään muutama karjalanpiirakka kesävoin kera. Kaipa silläkin taas yhden päivän pärjää. :D Lämmin soppa alkaa jo kuulostaa oikein hyvältä idealta!

Muuten ideoita riittää enemmänkin. Kyse on sitten siitä, onko yksikään upea idea koskaan toteuttamiskelpoinen…

POLKA – KYLLÄ SE KAIKKEA KEKSII PIENESSÄ PÄÄSSÄÄN…

Perstain lyhyet

Aina nykyään lyhyesti! :cool: Tänään Valentiinolle preiviä ja materiaalia. Lisäksi lehdet kaipaavat pääsyä kivaan kierrätyskierteeseen. OK, menossa jo…

Huomautan vaan, että nyt se kerrotaan jo uutisissakin: Tuloerot vain kasvavat! Jos luette linksun jutun, huomatkaa erityisesti, että tekstissä ”tuloerot laventuvat” ja muu sanankäyttö. Oujea, näinhän sitä onkin uutisoitava, ettei joku ehkä huomaisi miten täällä oikeasti menee. Perkele, tänäänkin.  :(

Toistaiseksi täällä tullaan toimeen, kyllä. Silleensä nihkeästi eli laskut maksetaan ensin ja sitten mietitään peruna-, porkkana- ja sipulitilannetta. Viikon muonien suunnittelu vaatii toisinaan melkoista kekseliäisyyttä, jollei halua em. aineksista tehtyä soppaa vetää kitusiinsa päivittäin. ;)

POLKA – ROIKKUU KIUSALLAANKIN LEIVÄNREUNASSA KIINNI!

Luin silti!

Eilisestä kohkaamisestani huolimatta luin tietty tänäkin aamuna uutiset. ;) Juuei, ei ole taaskaan järkeä joissakin hommissa. Joku tuukkatero aukoo nassuaan Höskässä – toki osa lienee tahallista provosointia kuten kommenteissakin. Räyh! Ja se kuuluisa sote, josta ei näköjään enää pahemmin uutisoida. :o Mutta ylikansalliset firmat tekevät myyrintyötä aivan rauhassa. Että miksikö minun pitää vielä tässä muka-kommentoida? No siksi helkkarissa, että saatan olla omaa mielipuolta monesta asiasta.

Ehkä tämä mielipuoli lähtee jälleen ulkoiluttamaan rolleria, roskia tai jotakin muuta vastaavaa. Koska pakko. Olen joskus luvannut olla valittamatta, mutta se oli toki pelkkä lupaus. Toimin kuten poliitikot enkä tietenkään pidä moista typerää lupausta. Valitan siis sitä, että sattuu ja koskee. Kaikkiin niveliin ja lihaksiin, vaihteeksi. Ihan sama, mitä mieltä joku on fibrosta ja monesta muusta dg:sta. Mutta kerronpa nyt vain esim. sellaisen totuuden, että käytyäni kylillä en ainakaan vuorokauteen kykene mihinkään muuhun. Ihan sama, mitä minun pitäisi pystyä tekemään! Perkele. Nih kerta. Juu, annetaan vaan olla…

Juu, juu, minä menen tästä häiritsemästä fiksua ja filmaattista väkeä. Sen sijaan keskustelen Lady Minnien kanssa tärkeimmistä asioista tänäänkin. Hänen kanssaan on kuitenkin helpompaa tulla toimeen ja kommunikointikin on huomattavan sujuvaa. :cool:

POLKA – AINA SE YRITTÄÄ JOSTAKIN VALITTAA!